Kočík Cybex Priam - skúsenosti

21. máj 2022

Dobrý deň mamičky. Aké máte skúsenosti s kočiarom Cybex Priam? Pri prvom sme používali trojkolku ,aby zvládla aj terén ,keď chodíme na prechádzky so psom,ten si chcem nechať,ale nakoľko čakáme druhé a už aj posledné rozmýšľam kúpiť aj Cybex priam ,lebo sa mi veľmi páči. Ale používať ho budem hlavne po meste,ale občas by som ho chcela aj na poľnú cestu alebo ľahší terén. Je skladný do auta? Trojkolka mi zaberie celý kufor a musím rozmontovať aj kolesá.

zojeva
22. máj 2022

Mala som viac kočíkov. Medzi nimi aj cybex priam 2020. Katastrofálny kočík. Dva krát reklamovaný, predala som ho. Kolieska stále vrzgali, madlo sa stále menglovalo. Za tu cenu neskutočne. A počúvam na neho poslednou dobou len samé zle ohlasy a tie kolieska, reklamujú snáď všetci. Za tu cenu sú omnoho lepšie kociky a nehovoriac že cez zimu som s ním neprešla pomaly ani po ceste.

autor
22. máj 2022

@zojeva Ďakujem. Toto som od kočiara za takúto cenu ozaj nečakala. :/

zojeva
23. máj 2022

Verte mi, že za tu cenu som teda čakala kočík, ktorý bude naozaj dobrý. Je naozaj štýlový na pohľad, ale pri druhom dieťati by som ho určite nekúpila. Bol viac na reklamácii, ako doma. Ja by som skúsila pozrieť bugaboo značku mala som od nich kočík bola som spokojná možno britax je síce menej skladny zato priestranný a prejde aj terén. Teraz je na trhu veľa pekných kocikov a lacnejších a hlavne za mna kvalitnejších 🙂