Ramenné popruhy s možnosťou kríženia

19. dec 2023

Ahojte aký je rozdiel medzi ramennymi popruhmi s možnosťou krizenia a bez?keď kúpim s možnosťou krizenia je tam aj tá spona ku tomu že sa dajú zapnúť klasicky?

surama
19. dec 2023

Mala som Rischino a boli to 2 rozne druhy popruhov. Cize som ich musela vymenit, ked som si napr. chcela dat prekrizene.

autor
19. dec 2023

@surama a prekrížené boli lepšie?

berry266
19. dec 2023

Na prekríženie sú lepšie preto lebo tá váha sa lepšie rozloží.Ja som skúsila aj normálne popruhy a aj take do kríža.Tie druhé mi vyhovovali viac.Samozrejme že majú sponu na zapnutie 🙂 Ja som mala nosič moyo, bol perfekný.Rischono bol strašný a rýchlo som aa ho zvavila.Komplikovanejší nosič som nemaka a teda skúsila som ich dosť..

surama
19. dec 2023

Moj syn sa vobec nechcel nosit, takze som ho len parkrat pouzila a potom predala. Tie prekrizene som ani nestihla vyskusat.

autor
19. dec 2023

@berry266 a ktorý ste mali ten moyo konkrétne

mullerova46
20. dec 2023

@berry266 u nás presne tak isto 🙂 len skúšala som aj be lenku a ten mi tiež nevyhovoval kvôli hrubým ramennym popruhom

sakaca
30. dec 2023

Ideálne je si vyskúšať a keď au popruhy s možnosťou krizenia, že sú originál na to určené, tak keď k nim aj máš sponu ja klasické nosenie,tak hlavne pri nosení na chrbte je to nepohodlné, lebo sú široké a nedajú sa väčšinou tak dobre utiahnuť ako klasické. Rischino Xcross ma v základe dve sady popruhov, ktoré sa dajú vymeniť aj klasické aj na nosenie do kríža, takže aj nosenie na chrbte je OK. Pokiaľ si pozrieš návod a vidonavody je jeho nastavenie v pohode.