Necháme sa prekvapiť

kvietok89
23. jún 2016

Ahojte mamičky a budúce mamičky, zakladám túto diskusiu ako podporu pre zvedavé maminy ako som ja, ktoré ale chcú mat prekvapenie na konci tehotenstva a nechcú vedieť čo sa v brušku skrýva. Budem rada ak sem napíšete vaše príbehy, pocity a zážitky.

14nunu10
23. jún 2016

@kvietok89 hehh 4 krát som si hovorila ze sa necháme prekvapiť ale realita bola iná 😁😁😁zvedavosť,nákupy a pod ..
Držím palce aby všetko dobré dopadlo a dočkali ste sa zdraveho,krásneho prekvapenia ..nech ti to uleti čím skôr 😎😎😎

kvietok89
autor
23. jún 2016

@14nunu10 dakujem 🙂 my sme pri prvom vydrzali, pred kazdym ultrazvukom som upozornila dr nech nic nevravi keby sa ukazalo a bolo to narocne ale zaroven krasne....keby mi cudzia dr tyzden pred porodom prekvapko neprezradila :D

mauzi
23. jún 2016

Ahoj 🙂 pri prvom tehotenstve sme az do porodu nevedeli pohlavie,a mozem povedat,ze bolo nadherne,ked mi potom dali moju malu a ako prva a jedina som vedela,ze je to moje male zieňa 😉 teraz pri druhom su vsetci okolo zvedavi,takze pohlavie uz vieme,ale keby bolo na mne,necham sa aj teraz prekvapit 😉

14nunu10
23. jún 2016

@kvietok89 o do kelu,takto blízko byť ..😁😁no asi je to tým že každý pár chce povacsinnou vedieť pohlavie a prekvapiť sa malinko..No ja som sa teraz tiež chcela ze ak budem tehu prekvapiť,ale manžel ze ee on to chce vedieť ..😍už len dúfať ze test za dva týždne ukáže //..

monicm
23. jún 2016

My sme ani pri jednom nechceli vedieť, čo to bude. Pri prvom, keď sa narodil, tak sa lekár pýta, aké dáme meno a my na neho a čo to je? Skoro spadol z nôh aj s drobcom, jeho: "A vy neviete?" bolo tak úprimné a krásne................... Pri ďalších to už nebola taká rarita, ako keby sa to trošku rozmohlo, to prekvapko, ale pre nás to bolo stále super. Prekvapko je podľa mňa najviac.

adrianita1
23. jún 2016

Ahoj, ja som momentalne v 40 tt a nevieme co cakame. Je to nadherne a vrelo to odporucam. Mam uz dcerku. Ked som ju cakala bola som vo vsetkom netrpezliva a zvedava. Takze sme vedeli uz v 20 tt ze to bude dievcatko. Tentoraz som pokojnejsia, uvolnena a tesim sa na to, ked sa to dozvieme. 😏😁 za mna prekvapko je super 😉

bluka2
23. jún 2016

@kvietok89 Inak moja sa narodila 4.12. 🙂 Vedela som dopredu, nabuduce by sm sa rada nechala prekvapit, ale neviem, ci mam taku trpezlivost 🙂 Snad hej. Asi to stoji zato.

jlp
23. jún 2016

Ja mam dvoch chlapcov. Prveho som chcela vediet. Druheho nie, ale na sone mal nozicky tak od seba, ze ny som musela byt slepa, aby som tie guliny nevidela 😁 a ked sa nam zadari tretie, tak nechcem vediet - muz ano. Uvidime, ci vydrzime.

bielavila
23. jún 2016

ja so prve vedela uz v 10 tt co to bude a ked budem cakat druhe nechcem vediet az do porodu, ale mnazel chce vediet tak neviem ako to poriesime 🙂 musi to byt uzasne prekvapenie 🙂

kvietok89
autor
23. jún 2016

u nas je to opacne ja som zvedava a muy chce mat prekvapko...a kedze mu to nechcem pokazit som trpitel a nezistujem si to 🙂 vybavicku na prve tri mesiace mam po malej neutralnu :D uz len vydrzat a nechat sa prekvapit 🙂
@bielavila
@jlp

bielavila
23. jún 2016

@kvietok89 budem drzat palce, ja uvazujem ze muzovi poviem, ze sa nechce otocit a nevidno 🙂 aby mi to nahodu nepokazil 😀

hobrlovakatka
23. jún 2016

My sme nevedeli pohlavie ani pri jednom dieťati. Pre mňa niečo krásne dozvedieť sa to pri pôrode. Akurát škoda, že boli obidva cisárske.

evickova
23. jún 2016

Pri dcerke som nevedela, co cakame. Chcela som to tak. Vzdy pred ultrazvukom som doktora upozornovala, ze chceme mat prekvapenie. Na prve 3 mesiace som kupovala iba neutralne veci. Tajne som si priala, aby to bolo dievcatko. Mozno v podvedomi som sa bala, ze by som bola sklamana, ak by to bol chlapcek. Brala som to, ze ak uz dieta uvidim, budem ho milovat, ci to bude dievcatko, alebo nie. Pri porode som porodnej babe oznamila, ze nevieme, co cakame. A ona na to, ze ma necha, nech si to zistim sama. Rodila som v polohe na styroch a dieta mi polozili medzi nohy, prve na co som sa pozrela bola tvaricka a potom hned medzi nozky. Muz sedel predomnou, ale nevidel nic, tak som mu hrda oznamila, ze mame dievcatko. Bolo to fakt krasne. Teraz cakame druhe, nechame sa prekvapit.
Inak este davno predtym ako som bola tehotna, v ramci staze som videla 3 porody na zivo. No a pri jednom, mamicka nevedela, co caka. Ked som ju videla, ako sa tesi, ako sa zoznamuje so svojim babatkom, uz vtedy som si povedala, ze sa necham prekvapit. Tie 2 mamicky vedeli, co cakaju a mam pocit, ze ta ceresnicka na torte, to prekvapenie do poslednej chvile tam chybalo. Ale to je moj subjektivny nazor.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre