Pregnium od Walmark a vaše skúsenosti

denula84
30. dec 2012

ahojte kocky, chcela by som sa opytat, ci niektora brala pregnium od walmarku. co si myslite o tychto produktoch? dakujem a prajem pekny vecer 🙂.

xlucia
30. dec 2012

@denula84 mysim ze v tvojom tt su uz uplne zbytocne

sabina1975
30. dec 2012

@denula84 nuz ja si myslim ze ak mas pestru stravu ovocie zeleninu cukry tuky bielkoviny a neviem co vsetko tak umele vitaminy su podla mna zbytocne mam dve "deti" maju 17 a 20 rokov nebrala som ziadne vitaminy nerobila som si ziadne testy a vsetko bolo o.k. teraz sme chceli dalsie babo brala som kyselinu listovu calibrum baby plan a o babo sme prisli (MA) je to len tah na nase penazenky
🤐

zuzulica
1. jan 2013

Ja som začala brať pregnium ešte pred otehotnením a prvé 3mesiace pravidelne, teraz už len keď si spomeniem. Kyselina listová je najdôležitejšia zo začiatku. Určite sú najlepšie vitamíny prírodné(ale toľko by si asi nepojedla 🙂 ) a záleží aj na tom aké zásoby má tvoje telo.

miracle
1. jan 2013

Pregnium doplna o.i. omega 3 mastne kyseliny, podla mna to ma vyznam, pretoze v nasich podmienkach sa vela morskych ryb nejedava. DHA je dolezita je vyvin zraku, mozgu babatka, doplnala by som.

tanyan
11. jan 2013

Pôvodne som v aprili mala spontanny potrat v 8 alebo 9 tt (mimomatericove). Ked sa mi potom podarilo o 2 mesiace otehotniet, tak som najskôr brala Duphaston na udržanie a potom som začala brať Pregnium. Snažím sa mať dostatočne pestrú stravu a toto beriem len ako doplnok. Dávam si k tomu aj Osteocynesin (homeopatický vápnik) a Magne B6 - ale len polovicu odporúčanej dávky. Snažím sa telu dávať aj prírodné aj umelé doplnky výživy, aby si telo samo zobralo koľko potrebuje. Viem, že zvyšok vylúči. A ja aspoň viem, že si má telo z čoho zobrať, ak by mu chýbalo.

hevka
21. mar 2013

Ja beriem Pregnium uz 7.mesiac, a som spokojna. Prave kvoli tomu, ze sa stravujem pestro a zdravo, som povazovala za zbytocne pchat sa multivitaminmi. Cim menej umelin, tym lepsie, ale zas neviem kolko (a ako kvalitneho) salatu by som musela zjest aby som mala dostatok kyseliny listovej 😉
No a co sa tyka vapnika - oporucam vam baby zadovazit si sezamovu pastu, je to super namiesto natierky na chleba, ako vyslahany dip k zelenine, do zalievky na salat atd atd, je to super!

michella7
15. apr 2013

Dievčatá chcem sa vás spýtat , ja beriem Pregnium od zaciatku ako som zistila že som tehu ale uz som dobrala balenie a som v 11tt a neviem či mám pokračovat dalej či je potrebne tie vitaminy dodávat aj v druhom trimestri ?? mozte mi poradit? dakujem. Ja zvazujem že budem este pokracovať.
@hevka
@tanyan
@miracle
@zuzulica
@denula84
@zuzulica

hevka
15. apr 2013

@michella7 Jasne, ak ti Pregnium vyhovoval, kludne pokracuj 🙂

tanyan
21. apr 2013

Pokiaľ to dobre znášaš, tak to podľa mňa uškodiť nemôže. A ono sa to môže brať aj počas prípravy (pred otehotnením) a aj po pôrode (pri kojení).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre