Zistia mi pohlavie na 3D/4D ultrazvuku v 15. týždni?

matkakes
24. apr 2017

Ahojte dievčata, ktore ste boli na 3D, alebo aj na normalnom, myslite že je možne v 15tom tyždni zistiť pohlavie? zajtra na takyto ultrazvuk idem tak som strašne zvedava či je to možne a ake mate skusenosti?

Dakujem

evittam
24. apr 2017

@matkakes Vsetko zalezi od polohy dietatka-ako bude otocene. Mne pri synovi na obyc.ultrazvuku povedal lekar cca v 19.-20.tt, pri dcerke az v 23.tt. A aj tak na 100% sa to dozvies jedine z krvnych testov,amnio,pri porode.😉

katka553
24. apr 2017

@matkakes tak napr. taký Grochal v Martine by ti určite povedal aj v 15tt.. 😉 my sme boli na 3D v 20tt, pohlavie nám povedal doktor hneď a na normálnom sone bolo vidieť až v 25tt.. naozaj to ale záleží od toho ako je dieťatko otočené..

mischelin89
24. apr 2017

v 17+3 tt nam uz na obycajnom utz povedal co cakame. Ale on ma aj kvalitnu techniku. Viem ze kamaratke uz v 12tom tyzdni povedal ze z tohto uz dievca nebude 🙂

evittam
24. apr 2017

@mischelin89 Môže mať kvalitnú techniku akú chce - ak je raz dieťatko "zle" otočené tak ti nepovie nič......😉

matkakes
autor
24. apr 2017

Jasne pokial babo nechce spolupracovat tak smola 🙂 len som bola zvedava ze v opacnom pripade je to v 15 tyzdni mozne, tak uvidome zajtra.

janickacrazy
24. apr 2017

@matkakes No radšej sa veľmi neteš, mne povedali v 14tt na 3D, že to bude na 80% dievčatko a v 20tt už z toho bol chlapec, u nás už tretí, takže som bola z toho dosť rozhodená potom, radšej keby mi nič nepovedali, ked to poriadne nevedeli/nevideli.

lucka08099
24. apr 2017

Chlapci aj dievcata sa vyvijaju rovnako a preto je v skorsom stadiu tehotenstva tazke povedat co to bude. Najlepsie sa pohlavie dietatka urci az v 20 tt, kedy je uz ukonceny vyvin pohlavnych organov. Preto sa mozu lekari mylit.
Mne doktorka na zaciatku vzdy povedala, ze to zatial vyzera tak alebo tak. Az neskor mi potvrdila pohlavie babatka.
Co ale neznena, ze skuseny lekar to nedokaze odhadnut aj v skorsom tt. U nas platilo to co mi dr povedala este niekedy okolo 14 tt

mischelin89
24. apr 2017

@evittam to vobec nespochybnujem. Nasemu chlapcekovi sa uz nepacilo ze ho stale volam Julia, tak sa rad spravne natocil :D

bienennest
25. apr 2017

@matkakes Ahoj, mne povedali pri druhom dietatku po 3D ultrazvuku ze dievcatko, to potvrdili aj na este dalsich 3 normalnych ultrazvukoch a nakoniec sa zistilo tesne pred porodom, ze to bol chlapec, takze som velmi skepticka voci zistovaniu pohlavia pomocou ultrazvuku. Tentoraz som si dala spravit geneticky test z krvy a som zvedava, ci sa vysledok potvrdi. Pokial viem su tieto testy na 99,7% spolahlive a tiez este nepoznam nikoho komu vysiel zly vysledok. Takze ak chces ist na istotu odporucam spravit si takyto test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre