Vyzerá to na potrat a zle sa cítim

1. mar 2024

Vyzerá to na 6.tt ale kôli slabému krvácaniu som navštívila gynekológa. Podľa hcg a sona to vyzerá skôr na spontánny potrat. V iných diskusiách som čítala, že môže to všetko prebiehať niekoľko dní aj týždňov. Neviem čo mám čakať, neviem čo bude. Cítim sa hrozne psychicky, aj fyzicky. Mám boľavé kríže, trochu podbruško, som slabá, mám zavrate. Neviem čo s tým. Neviem ako sa dať do akej takej formy. Cítim sa ako stará žena. Nevládzem pracovať fyzicky. Neviem dokedy to všetko bude trvať, kedy budem znovu sama sebou, veselá a taká normálna v rámci energie. Doktor mi odporučil ascorutin a uvidíme čo bude. Je malá šanca že sa plod udrží. Neviem dokedy budem v takomto fyzicky a psychicky slabom stave. Čo by ste poradili? Ďakujem za prečítanie.

deedol
1. mar 2024

neviem, akeho mas gynekologa, ci je skuseny a ci mu doverujes. pri hroziacom potrate sa vsak pomerne bezne nasadzuju lieky na udrzanie tehotenstva. nezvyknem to radit, ale v vojom pripade by som skocila na pohotovost.

autor
1. mar 2024

@deedol bolo mi povedané že keď budem mať silné krvácanie, alebo bolesti tak mám prísť na pohotovosť. Neviem teraz dokedy mám čakať či sa to zvrtne alebo či sa udrží plod. Je to hrozne keď nevidm na čom som. A tá slabosť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre