Zlé uhniezdenie - potrat

katynka_ml
13. jan 2023

Ahojte, mala som MA v 8tt, lenže môj gynekológ mi hneď v 6tt povedal, že plod sa uhniezdil veľmi na kraji. Následne som potratila. Tak stále rozmýšľam nad príčinou, aj keď viem, že na to neprídem… Len ma zaujíma, či to môže spôsobiť potrat a či ste to niektorá tak mala? On je presvedčený, že mohlo za to uhniezdenie príliš na kraji, odvovodnil mi to tým, že na kraji je sliznica nízka.

dzulli1980
13. jan 2023

A prečo cítiš potrebu to riešiť a trápiť sa tým? ... príroda to jednoducho zariadila takto ... zrejme nebol plod životaschopný, možno Ty si nemala vhodné vnútorné prostredie na to, aby si dieťa vynosila ... tisíc otázok, no nikto Ti relevantnú odpoveď nedá ... treba sa pozerať dopredu, neriešiť to, čo bolo.
@katynka_ml

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katynka_ml
autor
13. jan 2023

@dzulli1980 neviem, skratka sa stále trápim nad tým, lebo mám výčitky.. chceme sa pokúsiť o druhé, keď sa dám psychicky do pohody a skratka sa bojím, či sa to nezopakuje, rozmýšľam, či sme zdraví aj keď už jedno dieta zdravé mame

katynka_ml
autor
13. jan 2023

@jabadabadu takže si myslíš, že to mohla byt príčina?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katynka_ml
autor
14. jan 2023

@jabadabadu ďakujem ti pekne ☺️

ankare
14. jan 2023

@katynka_ml aj sestre toto povedal dr., tiež potratila. Mrzí ma to. Ber to tak, ako to je, nezmenís to. Na dalsikrat sa to podarí, držím palce!

kacernakokse
14. jan 2023

@katynka_ml veľmi ma mrzí tvoja strata ale musíš to brát tak, že jedna tretina tehotenstiev končí potratom. Nie je to tvoja chyba, nie je to otázka tvojho zdravotného stavu. Stačí, že jeden mesiac zlá zhoda okolností. Choroba, stres alebo čokoľvek a už sa tie hormóny vyplavia v inom množstve, sliznica nie je dostatočne silná, alebo plod je nejakym spôsob chybný a nenarodil by sa zdravý, tak to príroda zadsej zariadila tak, aby sa to utlo kým je čas a neohrozilo to matku na živote. Pri každom jednom otěhotneni treba mať na pamäti prvé tri mesiace že ešte nič nie je isté a keby sa to nepodarí, nie je to nikoho chyba.

katynka_ml
autor
14. jan 2023

@ankare ďakujem ti krásne ☺️ a mrzí ma, že sa to aj sestre stalo 😔

katynka_ml
autor
14. jan 2023

@kacernakokse áno, máš pravdu, ja viem. Mala som dosť aj stresy, lebo ma doktor sledoval od samého začiatku kvôli liekom a stále ma strašil, že to bude asi mimomaternicove. Tak som bola strašne v strese

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre