Je možné odmietnuť ponuku z úradu práce, aby ma nevyradili?

15. feb 2022

Prosím vás, je možné odmietnuť ponuku z úradu práce takým spôsobom aby ma nevyradili? Ide o to, že sa nám zmenila zivotna situácia a nakoniec sa o 2 mesiace vraciam na rodičovskú. Môžem to udať ako dôvod prečo prácu odmietam, alebo ma vyradia?

lenuska9999
15. feb 2022

Povedz rovno na pracovnom pohovore, že nemáš záujem a prečo.. tak ta nevezmu a svoju povinnosť si splnis tiež tým, že tam pôjdeš..

poopsie
15. feb 2022

Choď na pohovor uvidia brucho a nikomu nemusíš nič vysvetľovať..

diamond007
15. feb 2022

@lenuska9999 môže dúfať že ju nevezmú ak to je normálna firma.
Ak to je nejaká pasovka tak jej povedia možno že im to nevadí a príjmu ju.
Jediné riešenie je to vziať, nastúpiť do práce a ukončiť ho v skúšobnej dobe hoc aj prvý deň a opäť sa nahlásiť na úrad prace

miimss
15. feb 2022

Veď stačilo oznámiť tehotenstvo pracovníčke ktorá ťa má v evidencii a po žiadnych výberových konaniach by ťa neťahali od začiatku tehotenstva lebo to nemá význam ani pre nich ani pre teba. (Ak sa tu bavíme o tehotenstve) ak sa vracias na rodičovskú z iného dôvodu tiež by som to prekonzultovala s pracovníčkou veď NATO sú tam, aby vedeli poradiť.

alenka2101
15. feb 2022

@miimss lenze niektore panicky na urade su hrozne kozy..mam znamu,ktora bola evidovana na urade..otehotnela a stale ju dakde posielali,nestacilo ze im knizku ukazala..aaz ked tam dotycnej pani vynadala,potom jej dali pokoj

ankare
15. feb 2022

Choď na pohovor a zariad si to tak tam, aby Ťa neprijali. Držím palce!

jana005
15. feb 2022

Ahoj. Aké staré máš prvé dieťa?
Ja som bola nedávno na pohovore kam ma poslali z úradu práce a ako dôvod som dala,že 4rocny syn nechodí do škôlky a že 9rocneho syna nemá kto nosiť a vyberať zo školy a z úradu práce ma nevyradili.
Našla som na nete,že do 10rokov dieťaťa máš právo sa odvolať na to,ak ti pracovná doba nevyhovuje,proste nemá ti kto odniesť a vybrať dieťa zo školy/škôlky

ciola
16. feb 2022

Ale tak myslim ze pokial to tym damam na urade vies slusne pekne vysvetlit o co ide, tak by ta netahali kade tade. Lebo presne to nema vyznam pre nikoho.