Nákupy v Rakúsku - opatrenia

18. nov 2020

Ahojte, chcela by som ist do Rakuska do obchodov. Neviete prosim, ako to je aktualne s opatreniami? Prechod cez hranice, obchody v Rakusku, ci su otvorene, ci nie je povinna karantena po navrate,... Dakujem krasne za kazdu info.

jumama
18. nov 2020

Pokal viem, maju do 6. decembra lockdown, obchody zavrete okrem potravin,lekarni a pod. Info najdes tu https://www.mzv.sk/cestovanie/covid19/obmedzeni...
A tu konkretne Rakusko https://www.mzv.sk/cestovanie/covid19/obmedzeni...

ivkazba
18. nov 2020

Minulý týždeň bol v Rakúsku nával Slovákov, práve kvôli tomu, čo píše jumama. Otvorené len potraviny, drogérie a lekárne a potrebný PCR test či karanténa po návrate na SR.

queen_mary
18. nov 2020

Kurna. Takze vianocne nakupy v pandorfe nic tento rok. Nie ze by som to neprezila, ale uz som to mala ako tradiciu. Plus krasne nazdobene, vianocna hudba. Tak snad o tok.

ivkazba
18. nov 2020

Tak po 9.12. obchody otvoria, takže Parndorf bude otvorený, ale otázne je, či zrušia naši potrebu mať test. Ja premýšľam, že ak nie, že si ho kvôli tomu zaplatím.

queen_mary
18. nov 2020

@ivkazba uvidime aka bude situacia. Ja by som asi bez testu ten naval ludi v pandorfe neriskovala, reap. By som si ho tiez zaplatila, ak by sme sa rozhodli ist.

ivkazba
18. nov 2020

@queen_mary tak spolieham sa na to, že ak bude treba mať PCR test, tak tam nebude nával a bude sa dať v pohode bez stresu nakupovať. Uvidíme...

drobec206
21. nov 2020

do 6. decembra su otvorene len lekarne, potraviny a drogerie. ak na hraniciach nezrusia testy, tak PCR testy treba si dat spravit v rakusku, slovenske ti neuznaju. v rakusku co viem stoja 130 eur rano spravia ster a na obed mas vysledky.

kubinkovamaminka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maja2210
Autor odpoveď zmazal
Zobraz