Som dva týždne po pôrode a už nekrvácam

jankajamka
14. mar 2015

Ahoj potrebujem poradiť už mám 2 týždne po pôrode a už som prestala krvácať je bezpečne mať s manželom už sex alebo mám radšej čakať kým mi prejde šestonedelie aj keď už nekrvacam? Zasivana som nebola a cítim sa dobre prosím poraďte

meusicka
14. mar 2015

@jankajamka ahoj, pokial sa na to citis tak preco nie? ja by som ale este pouzila ochranu na vasom mieste aby si si nezaniesla nejaku infekciu. ja som po cisarskom tiez skoro prestala krvacat a jedze som sa citila fit, tak sme s muzom vobec neriesili ci cakat alebo nie. po prvom porode som zasivana bola a tam to teda nebola ziadna slava co sa toho tyka este cca 1/2 roka. mala som bolesti.

sardinka333
14. mar 2015

Ty musíš vedieť ako sa cítiš. Ak si nebola zašívaná tak ešte lepšie, nemalo by ta nič bolieť. Ani my sme nečakali presne na chlp 6 týždnov ale ku koncu šestonedeia je to podla mna ok ak už nemáš žiadne problemy. Asi by som dva týždne po porode išla s kondomom pre istotu, koli infekcii samozrejme aj koli riziku možného otehotneia si treba poriešiť sposob antikoncepcie.

seahorse27
15. mar 2015

To krvacanie sa este kludne moze spustit. Ja som to tiez tak mala, ze som prestala krvacat a o par dni sa mi to spustilo znova...ja by som este pockala, 2 tyzdne su podla velmi kratka doba...

danusa63
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre