Aký typ tehotenskej tašky/tašky po pôrode?

30. mar 2020

ahojte. citam ze co zbalit zohnat do tasky na porod a uvazujem ze si to pomaly zacnem hadzat do tasky... moja otazka ale znie. aky typ tasky je podla vasich skusenoati najpraktickejsi co odporucate??? ja mam doma.tasky na plece na zips ako do fitka. tak isto mam male kufrijy na kolieskach. mam ruksak... pripadne sa zabalit do jednej vacsej kabelky / tasky na plece(papiere doklady drogeria) a potom oblecenie a plienky a vlozky do inek? prosim o rady

maciatkolulu
30. mar 2020

Igelitku.....

iwuanka
30. mar 2020

Ja som si zabalila veci do kufra na kolieskach a pre babatko do malej tasky cez plece a tu mi doniesol manzel neskor.

sunny8
30. mar 2020

Mala som cestovnú tašku (nie z tých najväčších) .. veci pre bábätko mi priniesla mama v deň odchodu. Plienky som mala v igelitke.

lucinka1988
30. mar 2020

Mala som cestovnú tašku, takú väčšiu ako do fitka a maximálne splnila účel. Pre bábätko a aj pre seba som brala minimum vecí, lebo som rodila v súkromnej pôrodnici, kde mi všetko dali, tak závisí aj od zoznamu konkretnrj pôrodnice.

jajka71
30. mar 2020

ja odporucam kupit sportovu tasku v sportovom obchode, vyuzijete pri navstevach lekara, na navstevy v rodine autom ale aj davno potom ako dieta vyrastie z kocika.....my sme na to prisli az neskor, tasky ku kociaru vyzeraju super, ale nezmesti sa tam toho tolko ako do sportovej tasky, niektore maju aj priecinky, kde si to viete pekne rozlozit a niektore vyzeraju aj estetickejsie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre