Bolí ma lonová kosť, chrbát a hlava. Blíži sa pôrod?

lulufa
7. dec 2014

už asi týždeň mám bolesti ako pred M. Zle sa mi chodí, bolí ma lonová kosť, chrbát, hlava, termín 10.12. a vraj som stále zatvorená... 11.-teho už mám ísť ležať. asi na vyvolávačku doktorka spomínala. Asi sa nedá nejak zistiť, či cítiť, že sa otváram, však?

xevulax
7. dec 2014

Tak si uz na konci, je kormalne, ze ta vsetko boli. Ja som tak bola pri oboch tehu. Posledny mesic bol trapenim, lonova kost ma bolela tak, ze som si nevedela nohavicky vyzliect a obliect u dr aj na kozu vyliezt som mala problem🙂 blizit sa to blizi ved o par dni mas termin, ak zacnes rodit, neboj budes o tom vediet. Drzim palce

lulufa
autor
7. dec 2014

no mňa lonová kosť bolí už asi 2 mesiace. nechcem ísť len tak ležať do nemocnice... už nech je to za mnou.🙂

xevulax
7. dec 2014

Mna pri starsej bolela pd 5. Mesiaca a boli to neskutocne bolesti. Manzel ma musel velakrat obliekat a vyzliekat. Ale ved to mas uz len za par, to uz vydrzis 🙂 drzim palce

tjaden
7. dec 2014

ahoj ja som mala takéto bolesti v 32tt a otvárala som sa ,tak prajem ti nech to už máš za sebou 😉

kika2111
7. dec 2014

ja som sa otvarala a mala bolest taku pichavu pri chodeni,vtedy som vedela🙂

sjk
27. dec 2014

Ahojte tehuľky, od zajtra som v 38 tt. Dnes mám celý deň pocit takej nevoľnosti, bolí ma strašne chrbát. Už ani neviem či by som si radšej sadla, alebo lahla. Malá sa mi strašne hýbe, už od rána. Bojím sa, že už je to tu. Neviete mi niektorá prosím poradiť?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre