Dá sa zazmluvniť pôrodná asistentka a ak všetko pôjde dobre, nemusí prísť lekár?

5. mar 2021

Ahojte, chcem sa spýtať dá sa zazmluvnit pôrodná asistentka a v prípade bezproblémového porodu nemusí prísť ani lekar? Mal niekto z vás zazmluvnenú pôrodnú asistentku a rodil s ňou? Totiž ja partnera nebudem mat pri pôrode a veľmi by som potrebovala mat nejakú oporu tak zvažujem tuto alternatívu.
Ďakujem za vaše odpovede

denden77
5. mar 2021

mna odrodila bezna nemocnicna porodna asistentka.. Dr. prisla az ked bola mala na pol vonku a tiez asistentke len pozerala cez rameno a potom ma zasila.. pochybujem, ze sa da zazmluvnit.. ale dakujem vsetkym tam hore, ze mi ju prihrali do cesty, lebo bola neskutocna.. slubila som jej, ze ju pozvem na panaka 😂😂😂

ivkazba
5. mar 2021

U Kocha sa dá zazmluvniť aj pôrodná asistentka.

katulastraka
5. mar 2021

ved si najdi nejaku milu porodnu dulu 🙂 ta ti bude dobrou oporou

autor
5. mar 2021

@denden77 veď toto je super, tak nejak si to predstavujem len som chcela aj zazmluvnit nech mám istotu

autor
5. mar 2021

@ivkazba žiaľ nemám dostatok financií na pôrod u Kocha

autor
5. mar 2021

@katulastraka práveže čo mám informácie s dulami často v nemocniciach nie sú moc nadšený, preto som chcela niekoho z personálu..ale skúsim ešte pogooglit

ivkazba
5. mar 2021

Pretože sú duly, ktoré nemajú žiadne zdravotnícke či medicínske vzdelanie, čiže je pochopiteľné, že v mnohých nemocniciach nie sú z nich nadšený. Ja osobne by som k sebe nepustila dulu, ktorá nemá niekoľkoročné skúsenosti s prácou z pôrodnice (aspoň ako pôrodná asistentka alebo novorodenecká sestra).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre