Máte za sebou štyri sekcie?

ivanulik
15. jún 2015

ma 3 sekcie za sebou ale s manzelom by sme chceli este jedno babo. mal niekto uz 4 sekcie ?

matrix87
15. jún 2015

Ja som sice mala este len jednu,ale pocula som od mnohych,aj od vlastneho lekara,ze max su tri.takze asi uz nie,alebo prediskutuj so svojim gynekologom

pribinak
15. jún 2015

Moja kamoska ma 4 sekcie, deti aj kna su kk, dnes uz nie su mnohi doktori tak konzervativne zmyslajuci, je modernejsia medicinska technika ako kedysi, takze ten monitoring je presnejsi a lepsi

adka31
15. jún 2015

no teda neviem, ja mam 3. moj lekar je teda velmi moderny lekar a povedal razne ze staci. steny matnice su zjazvene, zrastov kopec, problemy s mocovym mechurom koli tomu.
netvrdim, ze to nie je mozne, urcite je to individualne, ale riziko to urcite je. sestra mala 2 sc a pri druhej jej praskla maternica, vykrvacala do brusnej dutiny, este ze bola na stole a v momente ju rezali a babatko vybrali chvalabohu vcas.
konzultuj s lekarom, ako si na tom, ake tenke mas jazvy po prechadzajucich sc, ako si znasala tehotenstvo, sekcie, ci neboli problemy, ci mas zrasty a pod.

okataivana
15. jún 2015

mne sa dcerka narodila akutnou sekciou. o styri roky neskor som bola tehotna, a uz pocas tehu mi moj gynekolog navrhol sterilizaciu. ja som to odmietla.
a to som mala mat len druhu sekciu, tak neviem potom co robia s mamičkami ktoré maju aj tri sekcie.
a hlavne IVANULIK,kde je napisane ze musíš rodit sekciou?mas na to zdravotne problémy?
ved je vela zien co rodili prvé dietatko sekciou a dalsie spontanne.

miriem
15. jún 2015

To, ze niekto zvladol 4 sekcie, vobec nazarucuje, ze to zvladnes aj ty. Niektore zeny uz po druhej sekcii dostanu velmi dorazne odporucanie, ze staci. Toto je otazka pre tvojho gynekologa, ktory ti moze spravit sono jaziev a podla toho zhodnotit, ci tvoja maternica este zvladne taku zataz. Ak lekar povie nie, pride mi velmi nezodpovedne nerespektovat jeho odborny nazor, lebo mas doma uz tri deticky, musis mysliet na ne, co by s nimi bolo, keby sa tebe nieco stalo...nemyslim hned na najhorsie, ale co ak ostanes cele tehu na rizikovom v nemocnici, ma sa kto o ne postarat.
A k teme, poznam jednu zenu, ktora ma za sebou 4 sekcie, deti mala v priebehu 5 rokov, pri poslednom tehu jej dali podpisat papier, ze je oboznamena s mimoriadnou rizikovostou stvrteho tehotenstva. Lekar je navrhoval prerusenie tehotenstva, kedze mala asi rok od poslednej sekcie, ale z nabozenskych dovodov to odmietla. Nastastie pre nich, to malo dobry koniec a maju 4 deti.

erinkamaminka
15. jún 2015

no ja tiez tedaa neviem - ja mam dve sekcie. ale 4 je podla mna vela. aj ked mi uz hovorila znama o jednej arabke co ma sedem ale to je asi unikat svetovy

cmulinko
15. jún 2015

Ono je to velmi individualne...co moze uskodit tebe nemusi inej a naozaj pocet sekcii nie je to na co by si sa mala zamerat.To,ze niekto nemal problem ani po 3,4 sekciach neznamena,ze ty na tom budes rovnako.Kazda mame svoje telo a kazde telo reaguje inak.Ja som mala 3 sekcie a po druhom ma upozornovali,ze bolo narocne ma dat dokopy a bolo by dobre pockat 3 roky ak chcem znova otehotniet.Teraz som 1 mesiac po 3 sekcii,ktora sa podarila lepsie ako ta druha a ziadny zdvihnuty prst som teraz nedostala a nic mi nebrani znova otehotniet.Moja svagrina ma za sebou 4 sekcie,ale pri tej poslednej jej lekar povedal,ze utiekla hrobarovi z lopaty.Napriek tomu mam pocit,ze este to piate raz pride 😅 Dalej osobne poznam zenu,ktora ma 5 deti a vsetky sekciou...poslednu dcerku mala ako 43 rocna a je fit ako mlada 16-ka.

nicemary
15. jún 2015

ja poznám pani, ktorá má 5 detí a všetky sa narodili sekciou, ale určite je to individaálne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre