Pochvala na pôrodnicu v Žiline

kujec
18. aug 2017

Ahojte, tiez by som rada napisla pochvalu na zilinsku porodnicu. Rodila som vo februari, co uz je par mesiacov, ale ked som sa tam vcera vratila, spominam na vsetko iba s usmevom a spokojnostou. Lezela som na standarde aj nadstandarde, obe miesta bez prijemne. personal super po odbornej stranke, ale aj empatickej a dokonca mi chutila aj strava 🙂. Hygiena super, bola som velmi milo prekvapena a cudujem sa mamickam zo ziliny, ktore si vyberu mesto v okoli. Vrelo odporucam a rozhodla by som sa opat pre Zilinu.

fidorka7
19. aug 2017

@kujec ja som po operácii, ležala som na 1 posch. teda na gynde a potvrdzujem, všetko bolo na jednotku. Odporúčam.

rrybka
19. aug 2017

Nuz jaby som ju.neodporucala.sama som v nej neridila ale rodici viaceri pribuzni.a mala som moznost vsimnut si viacere fakty..izby sustare,sprchy na chodbe.zena po porode by mala mocit pod sprchami kvoli zositiu tedanie mic utierat.idporuca sa mocit prve dni pod sprchou.akvsak sprcha je na chodbe je to problem lebo takto nepocujete dieta.ked ju mate izbe,nechate si pootvorene dvere sprchy a vsetko ok.dalsia vec navstevy..dve hodky denne v tom istom case vsetci na chodbe kde nie je ani dostatok laviciek schodisko je otvorene,cize zienkt v kosielkach po porode jednak museli stat,kedze si nemali vsetky kde sadnut.Takisto tam dost od schodov tahalo a zhladiska hygieny pre deti ajcerstve rodicky nic moc cca 20 a viac ludi pokope..za nestastne povazujem aj nedostupnost vytahu pre nezdravotnikov.sama som zazila nie raz.paradoxom je,ze na nadstandarde uz dostanete klucik od vytahov aj parkovne je zadarmo.ale ani tam nemaju sprchy na izbe.Ani pristup sestier ma neohuril..nechceli mi ukazat ani porodnu salu ked som sa bola ako buduca rodicka pozriet,vraj na co ze tam nie je nic zaujimave.
Ani pristup pocas hospitalizacie svagrinej nebol bohvieco..s kojenim som pomahala ja a ked doniesla trosku odsateho mliecka odlozit do chladnicky tak ju este schladila zenaco s takym nic tam ide.videla som to.a vtedy zena potrebuje podporit.
Ja som obe rodila v Martine.Sprchy na izbe,prerobene pekne utulne pristup skvely od upratovacky po zdravotnikov,aj podpora pocas porodu skvela.a hlavne som ocenila_obe deti som prenasala,dceru dokonca 13 dni,ze nemusim nastupit do nemocky,skratka dovolia zene 14 dni prenasat pricom je kontrolovana.my ani auto nemame a sli sme zo ZA do MT to uz si musi kazdy zvazit sam co je pre nho priorita.
Myslite vsak aj na to,ze pri najmensom probleme prevazaju dieta do MT a niekedy je ten cas dolezity pre babo.

fidorka7
22. aug 2017

@rrybka no ved práve, tie priority,,, tak pre mňa teda nie sú schodisko, ani možnosť parkovať v areáli, mimochodom, martinská nemocnica už tiež čo to zažila.. Bola som i na gynde a opakovane na pľúcnom. I v žiline máš sprchu na izbe na nadštandarde - tak neviem, kde si bola.
Ja som naopak bola v MT na čistení a po troch dňoch ma museli urgentne v nedeľu večer v ZA operovať kvôli zápalu maternice, bola som ZLE vyčistená. Niekedy sa i majster tesár utne..

evittam
22. aug 2017

@rrybka Parkovat môžeš v areali aj v ZA-dostane dotycny peciatku, navstevy kedykoľvek-aj o polnoci, kluce od vytahu,porodnice,sprchy na izbe-nadstandard.😉
Rodila som v ZA pred vyse 9rokmi a 3. Maximálne odporucam. Vyborny pristup personalu od lekárov cez sestry, dokonca bola za mnou aj laktacna a nie raz. Cize ty porovnávas co vlastne porovnať nevies a nemôžeš-len z pohladu hodinovej navstevy a staznosti inej osoby. Kamaratka rodila aj v MT aj v ZA a sama povedala,ze aka bola hlupa,ze sa nechala ovplyvniť recami a trepala sa prvýkrát do MT.
A ked sa nieco stane vezú automaticky dieta do MT?! No pokial viem pri najmensom probleme vezu napr.z CA deti na novorodenecke do ZA.

evittam
22. aug 2017

@rrybka Dokonca som videla aj porodne saly, izby a vsetko nejak v 7.mesiaci tehotenstva.😉

rrybka
22. aug 2017

@evittam no coment..

evittam
22. aug 2017

@rrybka 😁😎

marlenka222
22. aug 2017

@evittam nie deti vezu do MT
Sklamem ta.

evittam
22. aug 2017

@marlenka222 Ja viem,ze vozia aj do ZA, nielen do MT. Novorodenecke v ZA je na dost dobrej úrovni.😉

evittam
22. aug 2017

@marlenka222 V ZA dokazu zabezpecit intenzívnu a resuscitacnu starostlivosť o kriticky chorych novorodencov.😉

malymyis
22. aug 2017

Ako bola som tam pred 8 mesiacmi a veru ani jednu z veci ktorú píše rrybka som si ani nevšimla 😀 a čo sa týka toho že dieťa bolo V izbe samé, kedykoľvek som sI mohla ísť na novorodenecke povedať a K malému mi išli alebo som ho tam mohla zaniest. Ja som ho nechala na izbe veď som nebola preč hodinu 😀
A keby počúvam známych taK tam nejdem tiež, ale neľutujem že som tam šla 😉

katka0905
22. aug 2017

@rrybka moja skusenost v MT je ina, prisla som tam bez kontrakcii, po predchadzajucom telefonickom rozhovore, prenasala som 10 dni a oni, ze mi idu pichnut vyvolavacku. Ani sono mi nespravili, len vysetrenie hmatom, taky starsi lekar to bol, a on usudil, ze uz treba porodit. A este mi druhy lekar na chodbe oznamil, ze: "Vas dame asi na strechu", ako ze tam maju tak plno. Na porodnej sale, ked uz som mala na sebe tu plachtu, som sa nastastie spamatala a odisla na reverz prec. Na druhy den som isla do ZA, tam skvely pristup, mlada lekarka, hned mi spravila sono a dieta bolo v priecnej polohe, takze som isla rodit cisarskym. Teda fakt neviem, ako by to dopadlo, keby mi pichli tu vyvolavacku v MT a rodila by som prirodzene. Ci by moja mala bola vobec na svete.

malymyis
24. aug 2017

Dráhy moji Martin už nieje to naj V okolí. Skôr by som povedala že čo chvíľa najhoršia nemocnica. A to nemyslím len pôrodné. Samé zle skúsenosti čítam o nich. Na Žilinu sama chvála a na Martin len sťažnosti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre