Poradíte dobrého gynekológa v Bratislave - v Ružinove?

iuc
6. apr 2012

K terajsiemu chodim 15 rokov. Som s nim spokojna, ale za ultrazvuky budem musiet platit. Za jeden pyta 20 eur. Takze by ma tri povinne vysli 60 eur a to nehovorim, keby bol nejaky problem a musela by som ist na viac ultrazvukov, tak tam necham dost penazi... A hladam, nejakeho doktora v BA - Ruzinov alebo okoli, kde by som platit za ultrazvuky, (ktore im preplaca poistovna) platit nemusela. Prosim poradte mi nejakeho dobreho doktora 🙂

stellamiapiccola
6. apr 2012

@iuc ak chceš priamo v nemocnici odporúčam MUDr.Dáša Kozolková ja som u nej rodila je dosť rázna , ale dobrá!
http://www.interklinik.sk/gynekologia/mudr-dasa...

omnia23
7. apr 2012

@iuc poistovna preplaca len 3x ultrazvuk zvysok si budes musiet platit tak ci tak

ajca123
7. apr 2012

@iuc V Ruzinovskej nemocnici sú super gynekologovia aj Križko je super 🙂 a v gyn five si pýtajú 10€ a sú špičkoví.... Ja som pri vsech troch chodila na ultrazvuk

iuc
autor
7. apr 2012

omnia23 volala som do poistovne, a ak je to potrebne a vyzaduje si to stav pacientky, tak preplaca aj dalsie ak doktor urobi stvrty ultrazvuk, tak posle do poistovne doziadanku na preplatenie. Len ten moj doktorko chce aj za tie tri zakladne este odo mna doplatok 20 euro.

iuc
autor
7. apr 2012

stellamiapiccola dakujem za typ, skor by som prijala muza ako zenu. Asi preto, ze som bola cely zivot u muza a ked ho zastupovala zena - doktorka, nebola taka citliva ako bol moj doktor.
ajca123 a u toho Krizka si platila?

viki2912
7. apr 2012

Diveky.

omnia23
7. apr 2012

@iuc vsak to ti sice povedia ale realita je troska ina.Pretoze lekar musi ako pises sama napisat ziadost a dovod,a ten ti nemusia v poistovni vzdy uznat 😅

A to,ze si pyta doplatok,ma to aj niekde v cenniku viditelne?

nibiru
7. apr 2012

ahoj ja chodim do nemocnice svateho michala je to v centre mesta na cintorínskej v poctate je to presunuta čast vojenskej nemocnice(ministerstva vnutra) som max. spokojna doktor sa vola krivoš je to onkogynekolog ultrazvuky su dole na prizemi nema ho v ambul.mne robil 3 ale komplikacie som nemala ak by hej nieje problem viac nikdy som nic neplatila dokonca ani skumavku na moč pocas tehot.čo ine kamaratky ano.nema určene poradne ordinuje od pondelka do piatku takže nemusíš zažit 20 mamičiek v jeden den v čakarni nikdy som unho nečakala.určil datum aky bol treba na poradnu a došla som.fakt maximalna spokojnost.

stellamiapiccola
7. apr 2012

@iuc no ja som u nej rodila, je to dobrý odborník na pôrod, ale chodím inému lekárovi MUDr: Smolíl je v Ružinovskej poliklinike no u neho sa platí, ale je skvelý a vyšetruje bezbolestne aj poslednom štádiu tehotenstva.Ja som tiež neni moc za ženy len Kozolkovú som mala od známej a viem že je dobrá.

iuc
autor
7. apr 2012

viki2912 asi si necitala dobre moju otazku... hladam dobreho doktora, u ktoreho nebudem musiet platit za ultrazvuky. A u Divekyho sa za ne platit musi.

Omnia23 cennik ma doktor vyveseny na dverach. Teda on ma dve ambulancie. A na jednej to ma urcite. Na druhej neviem, lebo som sa o to nezaujimala vtedy ked som tam bola naposledy. Ale zrejme aj v druhej bude tiez predpokladam na dverach vyveseny.

Nibiru, dakujem za info... ked nezozeniem v ruzinovskej ziadneho doktora, ktory robi zadarmo ultrazvuky, tak sa obratim na Tvojho doktorka Krivoša. I ked by som bola najradsej keby mi nejaka maminka tu odporucila v tej ruzinovskej nemocnici.

beruska.zuzanka
7. apr 2012

@omnia23 mne robil lekár utz na každej poradni, chodila som častejšie, ako raz do mesiaca, približne každé 3týždne a ani raz som nič neplatila...

omnia23
8. apr 2012

@beruska.zuzanka ano ale tym padom bol asi dovod a utz bolo indikovane lekarom,avsak je vela pacientiek,ktore chcu "len" vidiet svoje dietatko a vyziadaju si utz-tam indikacia od lekara nie je=poistovna to nepreplati

omnia23
8. apr 2012

@iuc tak ked to ma aj v cenniku tak si nepomozes,ale 20 € je dost,ja platim v Ruzinove mojmu gynekologovi 10€

iuc
autor
8. apr 2012

omnia23 no prave, ze aj mne sa to zda dost a tak za tri zakladne utz dat 60 eur, ked za to radsej nakupim babatku nejake oblecenie. A tak preto hladam a cakam, ze mi niekto odporuci v ruzinovskej nemocnici doktorka, u ktoreho by som to mala zadarmo. Lebo vidim, ze ine zienky neplatia.
A tak som to aj myslela, ako pises, ze ak by to moj stav vyzadoval nahodou, ze by nieco nebolo v poriadku a potreboval by doktor robit utz castejsie, tak 20 euro za kazdy, to by bolo vazne vela peniazkov.
A tak mam este 5 tyzdnov cas na to, kym pojdem na prvy utz, aby som si nasla doktorka, ktory za to nepyta peniazky.
beruska.zuzanka a kde chodis k doktorovi? Do Bratislavy? Ci inde na slovensku?

alienkat
3. máj 2012

MUDr. Dáša Kozolková je perfektná. Keby som znovu rodila, znovu si ju vyberiem. Keď si od prvej chvíle sadnete, pri pôrode jej budeš 100%centne dôverovať a ani nebudeš vedieť ako a malé bude na svete. Vie si poradiť v každej situácii a je veľmi duchaprítomná a predvídavá. V lepších rukách byť nemôžeš.

charlottes
19. jan 2013

Ahojte, tak snad teraz nieco nezarieknem, mam jednu dceru, rodila som u Kozolkovej, xixi, je razna, svojska, mas pocit, ze to u nej ide ako na beziacom pase, noooo, omyl, nic nezanedba, je dosledna, vyborna odbornicka a ako pisala Alienkat je neskutocne duchaprítomná, predvídavá a aj od personalu okolo seba vyzaduje max profesionalitu, inak ich vsetkych bez mihnutia oka postavi do pozoru.
Cakame druhe babo, zase sa spolieham len a len na nu, tak snad som nieco nezariekla a nevychvalila ju do nebies predcasne.

tinkak
23. jan 2014

ahojte, viete mi poradit nejakého dobrého gynekologa v Ružinove. Som 3 krát tehotná a chcem vymenit môjho gynekologa. Počula som o Mudr. Kozolkovej, vraj je veľmi dobrý odborník. Našla som že pracuje pre Interklinik ale aj v Ružinovskej nemocnicy. Chcela by som zistiť na nu kontakt, nechcem ist ku nej cez Interklinik a kolko sa u nej platí za všetko a či vedie v Ružinove gynekologicku poradnu. Dakujem

charlottes
26. mar 2014

Ahoj, tak neviem, ci Ti to este pomoze, ale cislo do ambulancie do Ruzinova ku Kozolkovej je 02/48234762. Byva tam v pondelok doobeda a v stredu tusim tiez doobeda.

tinka8873
26. mar 2014

Ja som hodila k Denis Milly. Bola som s nim veľmi spokojná. A i teraz k nemu behám. Jeho ambulancia nahádza sa v ružinovskej poliklinike.

mirunka33
5. máj 2014

Prosim vas ma este niekto skusenosti s Dr. Milly?

andreaa1983
23. jún 2014

ahojte a mate niekto skusenosti s mudr. Behunovou pri porode?

benila
25. júl 2014

@tinkak Ja doporučujem Mudr. Papcun mladši.

lenocka9
22. sep 2014

Ahojte chcem to tu trosku obcerstcvit, hladam gynekologa v Ruzinove, idelane priamo v polkiklinike a nechcem zenu. Hovorite zeten Milly je ok?

jajamalka
22. sep 2014

@lenocka9 áno je ok 🙂

mirka49
22. sep 2014

mudr.korbel.....antolska

jaaa_m
6. feb 2015

Mne sa Milly nepáči, je spomalený a zábudlivý, musím mu pripomínať veci, ktoré by mal robiť automaticky. Chcela by som ho vymeniť. Z jeho ordinácie odišli už dvaja doktori, ku ktorým som patrila a to doktor Roman Žáčok a Kotek. Millyho som len dostala, keďže je teraz sám na všetky pacientky a je to aj vidieť na kvalite jeho práce. Niečo na tom bude, keď mu odišli 2 lekári. V čakárni sa ženy nejedenkrát bavili, že ho vymenia. Poradíte mi nejakého dobrého gynekológa, najlepšie v Ružinove? Ďakujem

moonshine1
5. mar 2015
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

Baby stahujeme sa do BA a potrebujem si tam násjt aj gynekologa a neviem koho budeme vývat v ružinove od polovice mája

petrak20
12. mar 2015
Používateľ petrak20 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petrak20.

@moonshine1 a kam do BA sa stahujete?

dasa71
13. mar 2015
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

Ja mám skvelého gynekologa v ružinove 🙂 je to odborník má dobre vybavenú ambulanciu a je to tam celkovo prijemne miesto nic depresívne a chcela by som aby ma odrodil ak sa bude dat 🙂

moniciatko9
17. mar 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

Moja kamaratka chodi do ružinova k doktorovi Millymi a je s nim velmi spokojna dochadza sice k nemu z trnavy ale ze je velmi dobry odbornik a venuje sa aj asistovanej reprodukcii

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre