Pôrodnica v Žiline, v Martine a v Čadci. Ktorú si vybrať?

miska1988135
24. okt 2013

prosím poradte ktoru pordnicu si vybrať? Ktora je podla Vás najlepsia? Pre mna vyhráva Martinská službami, ale Cadca vybavením.

alexandra1104
24. okt 2013

Cadca ja som tam rodila v aprili a nemozem povedat ani jedno zle slovo ci na doktorky sestricky a vsetko

danussskah
24. okt 2013

Vybavenie v Cadci je perfektne,izby krasne so samostatnou sprchou a zachodom,ci telkou a radiom.Dpktori tiez fajn,aj doktorky,..sestricky ako-ktora.Ja som natrafila na dost brzdu,ale tak to su asi vsade. 🙂

aga2011
24. okt 2013

Ja som rodila v Martine a veľká spokojnosť, akurát, že v juli tam bolo dosť plno a dali mi pocitiť, že patrim do čadce, ked ma prijali.

aga2011
24. okt 2013

Porodnica v čadci ma teraz super povesť aj starostlivosť... ale Martin vedie o starostlivosti o deti keby bol problem s miminkom je tam neonatologicka klinika preto sme tam aj my skoncili

anka346
24. okt 2013

ahojte,ja som rodila v Martine trikrát a bola som nadmieru spokojná,sestričky úžasné,lekári tiež,a nemala som ani raz vybaveného lekára,Možem len odporúčať....

cannella
24. okt 2013

Zilinska porodnica je otrasná, nie len vybavením, ale aj prístupom sestriciek (az na jednu svetlu vynimku, ta je uzasna). Tymto ofucanym, neprijemnym, zazerajucim zenam veli hlavna sestra (alebo stanicna, neviem aky je v tom rozdiel), ta ich v tychto Bohu "milych" vlastnostiach schova do vrecka vsetky aj s topankami. Takze ak chces mat dobry pocit, tak na Zilinu ani nepomysli.

sofinka13
25. okt 2013

Čadca je super, krásne izby s WC,sprchou, rooming in - miminko máš stále pri sebe, len na nočné kúpkanie ich berú. Celá pôrodná sála je krásne prerobená. Sestričky sú super, aj teraz nový primár je veľký fešák a milý 🙂 Ja som bola oba razy max. spokojná, skutočne odporúčam.

kikaber
25. okt 2013

urcite by som volila martin..pripadne trencin....ale uz nikdy v zivote zilinu!! hroza.. ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre