Pomôže finančný poradca s úverom, keď som v registri?

tatiankaps
28. dec 2014

chcem sa spýtat či finančný poradcovia vedia pomoct s uverom aj ludom v uverovom registry.alebo takyto ludia už nemaju šancu? chceli by sme všetky uvery spojit do jedneho . zaznam v uverovom registry mame z minulosti už je to vyplatene

17alexis
28. dec 2014

Priatel to robi. Zalezi ci ho uz mate istu dobu cisty alebo nie. Banky to skumaju cca dva roky dozadu. Ak nie je cisty, smola...

lubomirspetko
28. dec 2014

O aké záznamy sa jedná? Ako to bolo dávno a aké dlhé omeškanie ste mali? Samozrejme že vie, ale nedá sa vyriešiť všetko...

vikiradka
28. dec 2014

Ja som Fin.poradca, v uverovom registry je záznam 5 rokov,ale keď si všetko omeskane vyplatila a nemeskas žiadnou splatkou a poctivo načas máš uhradzane splátky min.12. Mesiacov, a nemáš povolene prečerpanie na ucte a máš zostatok na ucte ku koncu mesiaca min.10. E, tak si dokážeš skonsolidovat uvery do jedného

andreah25
30. dec 2014

Záleží od toho, o aký záznam v registri sa jedná - ak boli určité omeškania, relatívne sa s tým dá niečo robiť. Ak bol ale napr. zosplatnený úver, tzn. v banke vôbec neplatený, nakoniec ho banka možno aj posunula inej tretej spoločnosti na vymáhanie - tak tam je to už vysoko nepravdepodobné, nie nemožné, ale veľmi problémové a často sa niečo podarí možno tak v jednom prípade z desiatich.
@17alexis - banky skúmajú všetko čo je v registri uvedené a keďže sú údaje v registri vedené po dobu 5 rokov od ukončenia, tzn. splatenie úveru a existujúce sú tam vedené stále, tak je blbosť tvrdiť, že banky toto sledujú len dva roky dozadu. To je blud a kvôli takým ako Tvoj priateľ, čo toto ľuďom tvrdí sa potom zbytočne dostávajú ľudia do ešte väčších problémov ako sú, pretože často sa potom spoľahnú, že však všetko OK, veď banka pozerá iba dva roky dozadu, ja som mal prúser štyri roky dozadu, tak pohoda. Potom dotyčnému zamietne úver jedna banka, druhá banka, tretia banka a potom keď sa konečne dotyčný dostane ku niekomu, kto mu podá skutočne správne informácie a vedel by predtým čosi poriešiť, tak kvôli tomu predtým má maximálne zhoršené podmienky, zruinovanú bonitu a potom často už iba zázraky pomôžu.

@vikiradka - mimochodom, nie si fin. poradca, ale si finančný sprostredkovateľ. Odporúčam naštudovať si zákon o finančnom sprostredkovaní, prípadne ak zložíš skúšku najvyššieho stupňa s certifikáciou s ústnou skúškou pred komisárom NBS - potom sa môžeš titulovať ako finančný poradca.

aduuus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
senka111
21. mar 2015

Tak cerstva skúsenosť.manžel v registri pre oneskorené platby z roku*2014,2013 a bolo toho dosť. Chceli sme 25t.musím povedať, že niekde nás zamietli ale našli sme si skvelého poradcu čo to robí už 6rokov a vybavil nám. Dá sa treba skúšať ale bez finančného poradcu by sme to nedali.finančný poradca Vám pomáha vlastne celý život, finančný predajca Vám niečo ponúkne a potom sa viac nestretnete.

07jana2014
28. máj 2015

ak potrebujete vybaviť úver či hypotéku tak sa mi ozvite

janka1989ya
10. júl 2015

no , môj manžel je vedený v úv. registri ( 2 roky má všetko vyplatené ) ja som úplne čistá, som na rodičovskej popri tom zamestnaná na TPP , muž tiež príjem spolu máme 2000€ , a povedal ,že sa to nijako nedá .
Ďalšia poradkyňa Nám nasľubovala ,že sa to dá a keď malo prísť k stretnutiu iba napísala ,že ruší stretnutie .
Tak to chceme riešiť cez Mňa ja budem žiadateľ a on spolužiadateľ ..
a asi si obeháme banky , a uvidí sa , nehádžem všetkých do jedného vreca ,ale nemáme teda dva krát dobré skúsenosti ..

dasenka1203
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
smoulinka375
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kometa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika2103
21. jún 2016

Tak mi sme to nedavno vsetko vyriesili s nasim financnym poradcom.Vsetko nam vybavil-a teraz platime v pohodicke hypoteku s nizsimi urokmi+este jednu pozicku mame co sme zlucovali vsetky pozicky do jednej.Cize este nam mesacne ostava na ucte okolo 100e.Som velmi stastna,ze nam pomohol.Vacsina financnych poradcou Vam len do hlavy natlacia rozne poistenia a nepotrebne piliere a vôbec nepomozu s tym co potrebujete!!!!Ved jasne,kedze to neni ich zivot,ich starosti tak preco by Vam neponukli hocico nezmyselne.Ja som nasmu poradcovi hned povedalal,ze nech mi neponuka nic len to co potrebujem.Takze namotat sa nedajte!!!!!Ziadne poistenia a piliere.Ako moze si niekto setrit na dôchodok,ked nema teraz co do ust.Takze urcite financny poradca,ale POZOR len dobrého co ma uz co to za sebou a ziaden novacik.

lenuska1090
20. nov 2016

@07jana2014 zdravim mozem kontakt na toho poradcu velmi by mi to pomohlo .Pochodily sme vela bank no sami nic nevieme vybavit.Potrebujeme surne pomoct vopred vam dakujem

hankarakasova
22. nov 2016
nelinka777
4. feb 2017

Ahojte potrebujem refinancovať úvery dva do jedného ich spojiť ale momentálne som zamestnaná na dohodu ...nechcem nic navýšiť len znížiť splátku ...da sa s tym nieco robiť ?

richardhudec
4. feb 2017

@nelinka777 Ak ide o spotrebné úvery bankovej spoločnosti, ktoré sú dobre splácané a splácaš oba aspoň 6 mesiacov, tak hej ;)

nelinka777
4. feb 2017

@richardhudec ano su to spotrebné viac ako 6mesiacov a vždy na cas platené v tatra banke ... v banke mi povedali ze sa to neda ked nie som zamestnaná na zmluvu

richardhudec
4. feb 2017

@nelinka777 Šup do OTP banky ;) Ak ide o čistý refinanc, tak by nemal byť problém aj bez príjmu na čestné prehlásenie. Ale pravdepodobne len do konca februára.
Garancia zníženia úroku o 50%, najmenej na 5,5% s poistením, alebo 6% bez poistenia.

lenulienka1408
7. feb 2017

Zdravim hladam dobreho fin.poradcu co nam pomoze s uverom chceme spojit vsetko do kopy no sami si nedokazeme pomoct kedze mame obaja zaznam v registry

richardhudec
7. feb 2017

@lenulienka1408 Záleží aký záznam v registri. O aký úver ide, koľko dní a aká vysoká splátka meškala. Kedy to bolo?

zvolsiinylogin
19. mar 2017

@richardhudec mozem sa vas spytat? Ked neprejde uver na zltom melone.sk dostanem sa do registra ze mi uver nepresiel? Dakujem za odpoved.

veronika2103
19. mar 2017

@zvolsiinylogin všade vidia,kde ste si všade podávali žiadosť o pôžičku v poslednom čase...Čiže áno 😉

zvolsiinylogin
19. mar 2017

@veronika2103 aj tak ved to nie je pod kontrolou nbs

jana299
21. jún 2017

potrebujete úver?riešite poistku? - Ponuka
Potrebujete peniaze? máte vysoké splátky? riešite nové bývanie?poistku? nemáte čas ani chuť chodiť po bankách a každému vysvetľovať Vašu situáciu?stačí, aby ste ju povedali mne, pomôžem, poradím a vyberiem pre Vás tu najlepšiu možnosť v oblasti:
- spojenie úverov
- refinancovanie hypotéky
- poskytnutie spotrebných a hypotekárnych úverov,
- prepočet splátok
- finančné poradenstvo
- poradenstvo v oblastí exekúcií, a to všetko úplne zadarmo. Odmenu vy mne neplatíte, ale banka alebo nebanková spoločnosť. Nájdite si čas a napíšte mi na e-mail janac1920@gmail.com Košice a Košice - okolie.

zvolsiinylogin
22. jún 2017

@lenulienka1408 vyriesili ste nieco? Ja potrebujem to iste a tiez zaznam v registri

danula26
28. jún 2017

Je tu nejaky aktivny poradca?

peter57
29. dec 2017

@07jana2014 ja sa chcem opytat ci este plati ze pomoze s uverom aj ludom v registri.

07jana2014
15. jan 2018

Peter57 Dobrý večer, už sa tomu nevenujem

fabioben
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matulka1975
19. okt 2018

@07jana2014 ja potrebujem hypoteku a som v registri