Olej na pranie od Giovani

1. feb 2024

Dobrý deň žienky, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s olejmi do prania od Giovani.
Vyskúšala som zlatú, červenú, hnedú a fialovú. Práčku som pred použitím dôkladne vyčistila, vrátane filtra, tesnenia aj nádobky na avivaz. Prádlo po uschnutí vôbec nevonia.
Za mňa sklamanie. Keď som si dovolila napísať svoju skúsenosť ako reakciu pod ich príspevok, tak bol komentár vymazaný a oni mi začali písať že si mám dať vyšetriť čuch, lebo že každému ich parfum vonia.
Puella mi teda voňala 100x viac, ale po chvíľke bola táto vôňa otravná tak som ju prestala používať. Máte niekto rovnakú skúsenosť, že vám oleje od Giovani nevonali? Alebo som naozaj jediná na svete ktorej to vôbec nevonia? Ďakujem

basulaak
1. feb 2024

Mne absolutne nevonali Giovanni a iritovali ma ich vone vsetky do jednej. Velke sklamanie. Po vyprani si tie vone tak divne sadli a boli slabe. Aj to v mojom pripade - vdaka bohu! Mam rada zelenu puellu, ano, ma ju kazda tretia ale je to prijemna vona tak som jej verna. Za mna giovanni nie.

autor
1. feb 2024

@basulaak zelená od puelly je top 👌 len už som ju používala dlho a začala mi vadiť, chcela som zmenu. Giovani veľké sklamanie za mňa. Stále hľadám nejakú peknú vôňu, takú vôňu čistého, pudroveho ? Niečo jemné ale zároveň aby aj bolo cítiť. Neviem sa k ničomu dopátrať.

dominima
1. feb 2024

Ja som giovany skúšala ešte keď len vznikli a už vtedy ma neohurili. Zelená piekla topka 💚 a taktiež aj voňavý domov mi vonia

tamtamka26
1. feb 2024

giovanni som mala vzorky, no nič moc. prádlo síce voňalo, ale vône mi pripadali ako babkovské parfémy. jedine tá bubble bola fajn, ale už ich neobjednám. mám vyskúšanú aj Puellu - zelená, modrá fajn, voňavý domov (Thomas, Dolce - krásna jemná, babätkovská, Gemma preziosa tiež krásna, Sole svieža, ale mne nesadla) a tiež il Buccatoo di Adele sú dobré.

stanulienkat
1. feb 2024

Máš tu milióny tém ohľadne takýchto olejov a podobných. Aj o tom, ako ničia práčky..

basulaak
1. feb 2024

Mozno skus tie od Plackovej. Vraj vonaju pekne.

ivkiska111
13. feb 2024

Ten majiteľ je za mňa totálny drb.. nedá sa to čítať keď mu niekto niečo napíše zle na tie jeho smrady za mňa poľutovaniahodne, že namiesto prijatia kritiky sa snaží zhadzovať.
Ubezpečím ťa, že niesi jediná vyskúšala som a ani nedoskúšala rovno som vyhodila vzorky je to hrozné lacné a slabé

domulienka20
27. máj 2024

Používam ich už rok a stále som spokojná . Počas prania rozvonia mi celý byt máme aj dušičku dávam opravné prádlo tam a po vysušení krásne voňajú . Otvorím skriňu a voňavé prádlo . Keď vám to nevonia tak dávate asi menej oleju alebo veľa pradla

domulienka20
27. máj 2024

@basulaak voňajú ale rozozieraju plasty v práčke