Oleje do prania

ivik147
14. nov 2023

Ahojte, chcem sa spýtať čo preferujete do prania, Puellu alebo ste skôr za Giovani?

andrea_82
14. nov 2023

ja kupujem vonavydomov.eu

danyelia
14. nov 2023

Ahoj, mne sa viac páči Puella, momentálne ale používam Voňavý domov, mala som aj vzorky Giovani, ale na prvý krát ma nejako neoslovili, zaujala ma od nich jedna vôňa...

tamtamka26
15. nov 2023

ahoj, ja som skúsila kadečo - Puellu (nesadli mi tie vzorky, ktoré som mala), Giovanni (možno tá bubble gum), Bucatto di Adelle (voňajú dosť mydlovo, ale Puro Bianco je pekná) a Voňavý domov (Dolce - jemná agátová, tuším pre bábätká, zatiaľ topka).

mafi120
26. nov 2023

@ivik147 Ahoj, mňe sa páčia oboje značky, Puella pre mňa top zelená, žltá,modrá a sivá. Giovani sú krásne všetky, no moja srdcovka je fialová a všetky tri limitky. Voňavý domov mam tiež odskúšaný a tam sa mi páči Diamante, Diamante Ylang, Thomas, Luna, Essenza J,Amore, Riccardo, Ninfea a mam teraz Dion od Plačkovej a nič moc. Ešte mám aj Horomiu oleje a tam sú pekné Peonia di petali, Baby talco, Fresh cotton, Brezna primavera a Odour.

klara3113
14. mar 2024

Ja som tiez skusala giovani aj puella a mali sme alergicku reakciu. Treba si davat pozor na povod, zistovala som si to a obe znacky sa vyrabaju v Rumunsku. Pre mna je dolezity povod ked nieco kupujem, hlavne je to hazard so zdravim, kedze pokozka je najvacsi organ a vsetko sa cez nu vstrebe do tela.. tie peny do kupela uz vobec nepochopim, ze do toho niekto dokaze vliezt.

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
Zobraz