Niekto z Bojníc

july0
14. júl 2023

Ahojte v stredu odchadzam na výlet do Bojníc na dve noci s malým dieťaťom (21m) nejaké miesta okrem ZOO ešte kt. by sme mohli navštíviť ? A chodí tam MHD ? keby sa chceme dostať do Prievidze ? A odporučte prosím dobré reštaurácie😊 Ďakujem

pribinak
14. júl 2023

Bojnice sú maličké mestečko, prejdes ho peši. Okrem Zoo a zámku je tam aj areál Čajka. Sú tam take smolko domčeky, vyhliadková veža. Hore ideš buď peši, alebo vlacikom. Okolo Zoo a zámku sú rôzne atrakcie. Je tam aj kupko.
Do Prievidze ide bus každú chvíľku.

july0
autor
14. júl 2023

@pribinak a za kolko prejdem cca peso do prievidze ? 🙂

pribinak
14. júl 2023

@july0 závisí kde budete bývať, ale je to kúsok. S kočíkom v pohode

taminka1986
14. júl 2023

@july0 3km peso do pd,ale v pohode popri ceste po chodniku,pripadne cez park. V Bojniciach mozte navstivit Dinopark,Vyhliadku s ihriskom(na ihrisko sa neplati vstupne), Bojnicke kupele,tam je tiez pekne- skvela prechadzka,da sa tam najest,kavicka v peknom prostredi,Kupelny mlyn-Kupele Bojnice(toto odporucam,decka sa tu zabavia,pozri si na webe ako to tam vyzera aj v pripade ze bude velmi teplo,su tam stromy),sokoliarske vystupenie pri Bojnickom zamku v amfiteatri,vystava kaktusov,Dom Iluzii na namesti. Pogoogli,v Bojniciach mas kam ist. Parkuj za kulturnym domom na centralnom parkovisku,je to lacnejsie.