Dcérka má soplíky

tapka1994
27. okt 2018

Ahojte, prosim vas, uzsom zufala, od minulej nedele ma dcerka sopliky, aj som s nou bola cez tyzden 3x u Dr, a iba nan preplachla nos s morskou solou (Aliamare), a stale mame spoliky, ale noe je to hrozne ze jej to tecie, ale akurat jej to frkoce obcas, a aj jej to odsavam aj ja sama jej davam do nosteka Aliamare, a nevi ci este mam ist znova k Dr pondelok alebo co. Lebo robila jej aj CRP a to ma dobre..poradite nieco?? ...si to ozaj zubky?? ..

beky1813
27. okt 2018

@tapka1994 ja davam aj nasivin kvapky a vecer fenistil kvapky, ak zacnu zatekat, sinupret,

seagul
27. okt 2018

@tapka1994 ak nemá vysokú teplotu a prípadne kašeľ tak to kľudne môžu byť aj zuby, syn to mal každý krát aspoň týždeň. Ako píše Beky, dá sa pridať fenistil a na noc nasivin. Žiaľ sople sú časté a ak nemá horúčky alebo vysoké crp tak jej na to naozaj nemá veľmi čo dať ( úprimne to skôr niečo chytí v čakárni).

mmag
27. okt 2018

Môj malý, keď chytí soplik- má ho mesiac🙂 Tak len odsávame a odsávame. Ani k lekárke nejdeme, lebo mu aj tak nemá čo dať. Iba keď by sa pridružila vyššia teplota alebo riadny kašeľ. Lebo taký normálny je v poho, je zo zatekajuceho soplíka.
Pokiaľ je soplik priesvitný, biely- je to vírusové, príp. zo zubov.
Ak dobre tipujem, je to Vaše prvé dieťa, že?😉 Pri prvom som aj panikarila😜, teraz pri štvrtom to zvládam s trochu väčším nadhľadom. To taký soplík sme mávali bežne aj my ako malí, moja mama hovorila, že vtedy doktori neriešili žiadne sople- ani biele ani farebné.😂
Takze pokiaľ nie je teplota- vysoká- nie 37,5😉, veľký kašeľ a farebný soplik, určite by som nechodila k doktorke!🙂

kika6956
27. okt 2018

my sme mali tiez dllllho sopliky a aj chrapcala. Vysavanie a aliamare nezabralo. Mozem odporucit cibulu pri postielku. Nakrajas cibulu na osminy a das do misky pri postielku. Co som citala,tak maminky to davaju aj do ponozky a uviazu o postielku ked nemas kam dat. Za 3 dni uz bola OK.

tapka1994
autor
27. okt 2018

No baby, tak no to CRP bolo 2, takze Dr nemala dovod jej nieco dat..no sak ako odsavam favam aliaamare, ale ono jej to jefrkoce stale, iba tak obcas tak jej to odsajej a streknem, a potom je pokoj..hej je to mohe prve, viem ze lieky od teploty az nad 38 sa maju davat, ale moha praveze teplotu nema vobec, akurat je mrzuta, stale by chcela byt na rukach...a uz sa mi k tej Dr nechce chodit koly soplikom aj tak jej to len preplachne..

Ale o tej cibule som nepocula este 🙂 🙂
Len momentalne spava so mnou a s muzom na postely 🙂 , tak neviem ci by sme zvladli tu cibulu v izbe 🙂

kika6956
28. okt 2018

My sme zvladli tu cibulu😊. Spi s nami v jednej izbe. Ja som to citala uz viac krat a aj kamosky mi to odporucali. Najprv som tomu neverila,ze cibula toto dokaze. Ak chces,vyskusaj😉

tapka1994
autor
28. okt 2018

Noo tedaa, tak to skusim s tou cibulov, hadam nam zaberie 🙂