Žiarlim na kamarátku môjho frajera

25. okt 2022

Je podľa vás normálne ,že ziarlim na frajerovu kamarátku aj keď sa reálne stretnú len fakt raz za čas ? Neviem prečo to tak mám ale strašne mi to vadí ale nechávam si to pre seba,lebo aj ja mám kamarátov a sem-tam idem ale neviem prečo ale keď on ide vnútorné strašne som nahnevaná mali ste niečo podobné ?

moonlight1210
25. okt 2022

Spolocny menovatel pre taketo pocity je: nizka sebadovera.

Zamysli sa, co presne ti vadi a hladaj preco ti to vadi.
Ak o nom pochybujes, tak preco pochybujes.
Nikdy nehadz vinu na dotycnu. Tvoj priatel ma predsa rozum a je svojpravny. Nieco ako "zviedla ho" neexistuje. On nie je obet. Existuje iba "ona ponukla a on presne po tom tuzil/presne to chcel". Keby nechcel, moze sa ona servirovat v sietke, na podnose a s karafiatom za uchom a nim to nepohne.

Takze si preber, preco mu nedoverujes a preco mas stres a strach (= ziarlis), ked sa ide on s niekym stretnut. Kvoli comu potrebujes nad tymto mat kontrolu/prehlad, aby si mala istotu, ze je to tam ok.

petra735
30. okt 2022

podľa mňa je to prejav že ho máš ozaj fest rada😉
je rozdiel v tom či je to normal kamarátka, alebo kamarátka s veľkými ##########.
Pani vyššie ti napísala veci s ktorými suhlasim

santiago_segura
24. dec 2022

Klasická žiarlivosť. To je celé. Ja používam princíp “soľ nad zlato” ak ide frajerka s kamarátom, nech ide. Ajtak zistí že so mnou je jej najlepšie a vráti sa, dá mi pusu pred ním atď. Tým dáva najavo že ja som vyhral. Ak sa nevráti tak čo mi žiarlenie pomôže? To už je prehraná vec.