Aká ryba k sviatočnému šalátu?

liliana8
7. apr 2023

Ahojte,prosim o tip,ako pripravujete rybu k salatu na Vianoce a Velku noc.Mate nejaky osvedceny recept?Aku rybu odporucate?Ja odkedy som vydata skusam zakazdym iny recept (filet vyprazany v trojobale,rybu pecenu v rure,dusenu na panvici),ale stale to nie je ono.

zenulkaaa
7. apr 2023

My mavame lososa opeceneho na masle, s korenim a solou samozrejme.
A potom robim aj kapra podkovicky pecene v rure, davam tam rozne koreniny
A este obalovanu tilapiu v trojobale a vyprazenu

nelca84
7. apr 2023

@liliana8 ak chcem vyprazat, tak hoki alebo tilapiu, ak na panvici na masle, tak lososa. A na velku noc rybu nerobim.

eliska13
7. apr 2023

@liliana8 lososa na panvici na masle s trochou cesnaku.Alebo pstruha lososoviteho k tomu špenát podusený, pečené zemiaky dresing

oli18
7. apr 2023

Na Velku noc je niekde tradicia ryba? My len na Vianoce a to ziveho kapra v trojobale.

deti95060810
7. apr 2023

@oli18 tak nie je, ale možno autorka má tradíciu sama pre seba...

animus
7. apr 2023

@liliana8 pstruh pečený v rúre alebo sumcek africký. Toto sú dve ryby, ktorých sa nevieme dojesť. Sumceka
robím len na masle so soľou, sám o sebe má skvelú chuť.

volterra
7. apr 2023

@oli18 živého kapra?🤔 My ho zvykneme predtým zabiť, ale iný kraj iný mrav. A na veľkú noc v piatok mávame vždy pstruhov, alebo lososa, dnes zubáča - lebo vraj pôst 😉

oli18
7. apr 2023

@volterra 🤣🤣🤣

saxana000
7. apr 2023

@oli18 sno u nas v rodine.odjakziva sa na velky piatok jedava ryba v trojobale so salatom presne ako na vianoce.robila ju mama a robila to aj svokra takze s muzom sme na to obaja od malicka nauceni.

oli18
7. apr 2023

@saxana000 na Vychode nie. Vsade ine zvyky

liliana8
autor
7. apr 2023

@animus ahoj,das prosim presnejsi recept na toho sumceka?Ako dlho ho robis?Dakujem🙂

animus
8. apr 2023

@liliana8 dám si do pekáča papier na pečenie dal plátky masla podľa veľkosti ryby, nato položím rybu, osolím ju dám zasa plátok masla a pečiem na 180 stupňov max 15minut podľa hrúbky toho filetu aby sa nevysušil, ak je tenký nechávam piecť len 10min. To uvidíš či je hotový keď kúsok oddelis vydlickou. On má takú mäsitu chuť, nie je suchý ako iné ryby preto ho máme radi 🙂