Prosim vas nema niekto overeny recept na cislicovu tortu? Nieco taketo🙏🙂 na internete som nenasla ... dakujem 🙂 idem robit prvy krat 🤩
No ved klasika. Piskotove cesto a podla cisla bud upiect alebo vyrezat
Mne sa nechcelo kupovať formy na čísla. Tak som ich vyrezala z plátov a obtiahla plnkou ako nahú tortu.
To nie je piškótové cesto. Ja som také robila z doma pečených medových plátov a mascarpone plnky.
Ale da sa to spravit aj z piskotoveho nie? Neni to chutnejsie ako tie medove platy ? Ja by som potrebovala poradit 🙂
Ja som skusala aj z medoveho, aj z lineckeho aj z piskotoveho...z piskotoveho mi to pride najchutnejsie, ale nie je to take pekne ako z platov vyrezanych pred pecenim
A prosim Vas nahodou overeny recept na piskotove cesto nemate? Ved toho sa bojim ze to bebude take pekne .. mala by to byt 80 mydlim si ze vyrezavanie bude fost narocne
Piskot je na nete vela a vsetky su cca rovnake...napriklad kolko vajec, tolko lyzic cukru a polohrubej muky...plus prasok do peciva...a ano, nie je to take pekne ked sa tovyrezava a nie je kraj korpusu ale vidno rez
Práveže mne ťa medová verzia chuti viac.
Z piskotoveho je najlepsie😉ja by som robila z toho
Jednoznacne medovu verziu. Ja som si vytlacila cisla a na rozvalkany plat obkreslila a vyrezala. Nic sa nezdeformovalo. Kdezto pri piskote to cesto je hrubsie, okraje nikdy tak cisto neorežes ak nemas prax. A s piskotovym cestom mi to pride ako obycajna torta, len s nastriekanym kremom. Inak je to uplne jednoduche, a tie platy sa daju aj kupit hotove.
Z tych medovych je to podla mna najlepsie, aj chutovo aj vizualne...ale torta musi postat cca 24h v chladnicke aby zmäkli, cize zaverecne ozdobit ci uz kvetmi alebo ovocim tesne pred podavanim
Dakujrm pekne za rady idem robit 80 tku cize z piskotoveho to nebude bohvie co .. 😄 myslim vykrajovanie spravim teda medove platy 🙂
myslim, ze tu budu nazory rôzne, co sa tyka chuti, kto aku rad preferuje a rad je, taku bude odporucat, 😉
fintou u toho je, ze maju byt naozaj medove alebo linecke platy, je to origos recept z Izraela, ktory rozsirili ruske youtuberky,
mne osobne najlepsie na pripravu a aj chutovo pride prave medove s kombinaciou s mascarpone plnkou
https://www.google.com/search?q=recept+na+numbe...