Čo variť?

linki90
3. jún 2022

Ahojte určite si túto otázku dávate každy deň ako ja .A fakt ma to uprimne nebaví vymýšlať čo navariť.Keď sa opytam čo chcú tak mne je jedno,neviem,čo chceš ty 🤦🏻‍♀️ takže prosim tie ktoré si pišete jedalnicky na cely tyžden šup sem s nimi prosím 🙂 tento tyždeň sme mali sviečkovú,ryžový nakyp,paprikáš,rezne kaša ,kludne aj na dva dni čo varite inšpirácie potrebujem ďakujem krásne 🙂

lucka_ke
3. jún 2022
chcemradu
3. jún 2022

No včera sme mali pizzu a sladké pirohy.
Dnes fazuľovú polievku s údeným a fliackami
Bude aj na zajtra.
V nedeľu vývar zo špikových kostí a hovädzieho kúsku a paradajková omáčka knedlík plnená paprika.
V pondelok uvidím nezvyknem plánovať dopredu, varím, čo potrebujem spotrebovať z chladničky.

petranelkova
3. jún 2022

Ja sa snazim si tak na cely tyzden naplanovat, polievku robim tak na dva dni, druhe ako kedy. Piatky mavame bez masa. Dnes napriklad som urobila vajickovu polievku a druhe mame dukatove buchticky.

dennynkoo13
3. jún 2022

Včera som robila zeleninovú polievku aj na dnes a zapekané cestoviny zajtra budu bryndzové halušky kotlíkový guláš a večer grilovačka v nedeľu vývar morčacie stehno kapusta a lokše to bude aj na pondelok v utorok mám v pláne zemiakový prívarok sekanu a pyré v stredu rizoto s tým, že bude aj na štvrtok v piatok potom sviečkovú v sobotu rezne zo zemiakmi a vývar v nedeľu pečené stehná
Vždy plánujem jedálniček na dva týždne kvôli nákupom niekedy sa niečo pozmení, nezje sa zostane tak nevarím.

aduskatt
3. jún 2022

mám album s tým, čo varievam, kľudne mrkni, je tam toho celkom dosť

zankapetro
3. jún 2022

je zaujimave kolko je jedal a v principe clovek aj tak nema napady stale dookola co varit, je to hroza fakt ked sa tak zamyslima kolkokrat sa mi vazne nechce listovat v kucharke.

jaskolka
3. jún 2022

Dnes som robila halušky s tvarohom. Polievky v týchto horúčavách nerobím, nikto nemá chuť jest ich. Včera boli kuracie prsia s ryžou a zeleninou, zajtra francúzske zemiaky, v nedeľu hovädzie na hrášku s ryžou, bude aj na pondelok.
Často robím rýchle jedla, typu cestoviny s makom, tvarohom, zeleninou, smotanou syrovou omáčkou. Perkelt, zemiakové pyre, placky, palacinky na sladko aj slano,dukatove buchty, buchty, na pare z polotovaru. Kapustove fliačky, geanadir tiež majú úspech. Keď ostane mäsko, tak rizoto, alebo náplním tortily, ktoré tiež kúpim hotové, prihodim dáku zeleninu.
V nedeľu také niečo väčšie, segedin, pečene mäso s červenou kapustou, sviečkovu omáčku, plnené kura.

ola101
3. jún 2022

Tak my máme teraz doma za kýbel jahôd zo samozberu takže aktuálne to :D :D

mijo53
3. jún 2022

fazuľová polievka s cestovinou, granadír, ľadový šalát

mariejenka
3. jún 2022

Takto sme si vypracovali s mojou segrou menu, nie vždy sa riadim týždňami,ale celkovo som spoko...