Koľko stojí 500 g medvedích labiek?

fetykovci
1. dec 2015

ahojte baby , prosim vas mam na vas otazocku . budu u nas vianocne trhy a mam sa rozhodla ze pojde predavat, bude predavat vselijake vianocne ozdoby a aj medvedie labky . Chcem sa spytat co poviete ze ak da 500g medvedych labok za 3€ ci je to v pohode cena ? .. lebo co som citala taky mix za 1kg ponukaju 10€-13€ ....

marcelatje
1. dec 2015

@fetykovci podľa mňa je to dobrá cena. Ja by som to nikdy doma nerobila ale jesť to je iná 😀 😀 😀 takže 3,- EURá by som dala veľmi rada 😅
Veď nech si mama spočíta náklady na materiál, energie a pripočíta na koľko si cení svoj čas, myslím že cena jej aj vzhľadom na cenu orechov výjde vyššia.

bonaqa2013
1. dec 2015

@fetykovci mne sa zdá, že si z lacného kraja... to ti nepokryje ani suroviny. ukradnú aj Teba s medvedími labkami.
Spočítaj suroviny koľko potrebuješ na 1 kg labiek, pripočítaj k tomu ešte raz takú sumu a možno sa aj priblížiš k predajnej cene. Však hádam chceš niečo zarobiť či ideš len rozdať????? 😀 😀 😀 😀

0silvia0
1. dec 2015

@fetykovci aj mne sa zdá, že je to veľmi málo. Ja by som si zrátala náklady na suroviny, energie + minimálne raz toľko prirátala robotu a strávený čas. Podľa mňa minimálne 4 eurá.

sintra
1. dec 2015

je to smiesne malo

jolinka
1. dec 2015

co som ja citala, vacsinou pytaju za vianocne kolaciky okolo 4-5 eur za pol kila, cize za kilo 8-10 eur

veselamirka2
1. dec 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

je to naozaj velmi malo, ved to ani na suroviny nie je. Treba si zratat cenu za suroviny a nieco si prihodit aj za pracu.

miriam11
1. dec 2015

@fetykovci hlavne vlaske orechy do toho su drahe, treba spočítať suroviny plus nieco navyse

jumama
1. dec 2015

Urcite si za material a pracu zasluzi viac, posmel ju, medvedie labky ludia velmi lubia, pre nasho otca bez nich neboli Vianoce... takze by mohli byt predajne kludne kilo aj za tych 10-13 Eur. Aj ked ludia obracaju kazdu korunku 🙂 Ved u nas len kilo orechov stoji 10 Eur.

laskonkakaty
1. dec 2015

Min.4,neviem odkial ste...v Ba aj 5€