Máte skúsenosti s hmotou rainbow?

rapunshell
10. jún 2016

Ahojte, známa mi kúpila modelovaciu hmotu rainbow, ale nikde som nenašla ako sa s ňou pracuje, ako ju vyváľať. Ak ma niekto skúsenosť poradíte mi?! Dakujem

emarekova
10. jún 2016

@rapunshell ahoj,farebnu som este nemala,iba klasicku bielu pasta dama top. Aky konkretne problem mas?

emarekova
10. jún 2016

@rapunshell ak je moc tvrda,dat ju naozaj na chvilocku do mikrovlnky.niekedy staci,ked ju akoby si miesila cesto,poprehadzujes,postlacas..vyvalkat na cca pol centi,mozno kusok menej,ale aby sa nepretrhla pri prenasani na tortu.ked sa pri valkani lepi,troska poprasit napr.solamylom.a natahovat ju na tortu,ktora je potreta maslom vymiesanym s cukrom.

aduskatt
10. jún 2016

trochu ju premies v rukách, tak ako plastelínu, ona zmäkne, potom ju vyvaľkáš. Ak ju chceš použiť aj na modelovanie, určite neodporúčam mikrovlnku, tá z nej odparí časť vody a postavičky môžu ( nemusia) popraskať

hanboo
10. jún 2016

treba ju pomliackat, premiesit. Ona zmakne, vezme si teplo od teba a bude maksia 🙂

rapunshell
autor
10. jún 2016

Dakujem Vam veľmi pekne.
Rozhodla som sa upiecť tortu pre dcérku k 4 rôčkom. Pečiem jej každý rok, ale teraz som sa rozhodla ze spravím marcipanovu. Nikdy som to nerobila a hlavne ta plnka tej som sa bála najviac a No hruza myslela som ze to nedokoncim. Korpus som si spravila den dopredu aj plnku. Plnka na druhý den bola stale riedka takze tiekla a mám pocit ze bude sucha torta😞
A ten reinbow som robila tak ze som ho dala nachvíľu do teplej vody a rozvalkala s pras. cukrom.
A vyzdobila
Poslem foto

rapunshell
autor
10. jún 2016
emarekova
10. jún 2016

@rapunshell na zaciatok super 🙂 dcerka bude mat urcite radost. Co to je za plnku,ked je riedka?

rapunshell
autor
10. jún 2016

Dakujem Ti 😊
Robila som zo zlatého klasu, kyslej smotany a mascarpone. Do nej som dala prepasirovane jahody. Snáď ďalšia pre synčeka sa podarí lepšia. Musím nájsť lepší recept.

emarekova
10. jún 2016

@rapunshell mozno kvoli tej smotane.ja robim zlaty klas a ten vymiesam s maslom,na to naukladam ovocie.alebo ked jahodovu napr. prichut,tak jahodovy puding s maslom a karamelovu plnku-karamelove salko s maslom..kazdume vyhovuje ine.dcere raz znama urobila s plnkou z muky a neviem cim este,ale vyborna,lahucka,jemna a pri tom nadychana. Mna to tiez za dva tyzdne caka 🙂

aduskatt
10. jún 2016

@rapunshell aký pomer surovín si dala?

rapunshell
autor
11. jún 2016

Super, dakujem za radu, držím palce pri pečeni a podel sa s nami ako to dopadli 😀 Teším sa

rapunshell
autor
11. jún 2016

Dávala som 2 c zlatý klas na pol l mlieka. 3x smotana, 1x mascarpone do toho stuzovac a tie prepasirovane jahody.

emarekova
11. jún 2016

@rapunshell ak to bolo myslene na mna,nie je za co 😉 a dakujem,urcite sa ozvem,sama som zvedava ci to dopadne podla mojich predstav

aduskatt
11. jún 2016

@rapunshell to je dosť smotany a ešte k tomu ovocie na taký pomer.........dala by som ešte želatínový stužovač🙂)) alebo prisypať CremeOle

emarekova
29. jún 2016

@rapunshell ahoj,tak ako som slubila delim sa o pozretie na tortu,ktoru som urobila pre dcerku 🙂

rapunshell
autor
30. jún 2016

Jeeeeejooooo
Ty si Šikulka 😊 Je krasna

emarekova
30. jún 2016

@rapunshell dakujem moc 🙂