Šľahačka mi nezhustla

8. okt 2023

Robila som zákusok na ktorý šla navrch šľahačka, kúpila som ešte hustejšiu smotanu na slahanie ako obvykle ( Kunín), slaham ale vôbec nehustla, stále len do určitej hustoty
Ja som to aj tak dala navrch dúfajúc ze v chladničke zhustne 😃cca od 14tej to tam je ale nevyzerá ze by zhustla :(
Nechápem prečo to nešo zhustnut inokedy hocijakú smotanu na slahanie vyslahan hoci aj ponornym mixerom a toto som robila metlickou elektrickou a nič

klarissa25
8. okt 2023

Koľko bola percentná? No mala si jednoducho len slahat kým nebude tuhá

nika23t
8. okt 2023

Ja síce neviem veľmi poradiť, ale čo sa mne osvedčilo je Creme Ole. To pridávam do šľahačky, alebo napr som robila Kysla smotana, mascarpone, Vanil cukor a creme Ole a parádna plnka. Ale prášku len trochu dávam, nie celé balenie. Ale ako opraviť tvoju šľahačku, to netuším..

viestta
8. okt 2023

Bola ta slahacka dobre vychladena. Kuninska 40% slahacka mi zakazdym krasne stuhne

thereisabear
8. okt 2023

Vychladila si ju?

zuzka565
8. okt 2023

Ja som minule takto 6vyhodila. Rôzne značky to boli.

deti95060810
8. okt 2023

kúp si stužovač do šľahačky... stuhne rýchlo a drží...

autor
8. okt 2023

@viestta hej priamo z chladničky nechápem to ešte sa mi to nestalo

rachel36a
8. okt 2023

@nika23t ked prida do slahacky ole tak to uz nebude mat slahacku ale puding

reanda
8. okt 2023

ja mavam problem vyslahat slahacku, ked je uz starsieho data.. bola cerstva?
inak ak slahacku poriadne nevyslahas, tak danim do chladnicky nezhustne.. skor naopak.. aj dobre vyslahana slahacka sa casom 'topi', ked dlhsie stoji

nika23t
8. okt 2023

@rachel36a nie, nebude mať puding. Funguje to ako stuzivac, a chuťovo to ostane ako šľahačka. Nemusi to tak robiť, ja nie som cukrárka ani nemám veľa skúseností, len mne to takto funguje a mam to odskúšané.

rachel36a
8. okt 2023

@nika23t Budem ti oponovat....ja sa pecenim uz roky zivim...zmeni to chut a poriadne, kedze slahacka je neutralna a ole je vanilkovy...vlastne to bude puding s vysokym obsahom tuku...ked uz, tak radšej stuzovac ako menit chut a konzistenciu slahacky...

janababana
8. okt 2023

Stalo sa mi to, zvyknem pouzivat “smetafix” taky stuzovac do slahacky, chut ostane stale rovnaka len tu slahacku spevni. Zial ani ta smotana uz nie je co byvala 😀 minule sa mi zacala roztekat na kolaci (ked som nedala smetafix)

lukbe
11. okt 2023

Nechápem,Kunín je fakt výborná.

u2jana
11. okt 2023

Slahacka musi byt vychladena, inak nestuhne