Išli by ste na pohreb priateľovmu dedkovi?

10. aug 2022

Pred 3 dňami zomrel pritelovi dedko, za chvíľu bude mať pohreb..ja som ho osobne nepoznala, nevidela ale s priateľom som zachvíľku 3 roky..
Šli by ste na pohreb? Keby vasej polovičke zomrie takto príbuzný? Frajerke starka, dedko/frajerovi??????…Sme mladí, ani neviem či o mne vie..možno. ale mýlil si už všetkých vnukov, vnučky …poznám jeho ostatnu rodinu…….

simonecka008
10. aug 2022

Ano isla by som

petamich
10. aug 2022

ano, lebo ide o podporu partnerovi a nie o to, ci som danu osobu poznala alebo nie, ak by ste boli spolu 3-mesiace, tak nepoviem

renka30
10. aug 2022

Ano, isla

marsmykkok
10. aug 2022

No určite, čudujem sa, že váhaš, ked ste spolu 3 roky...

pinkgirl
10. aug 2022

áno

h2
10. aug 2022

Záležalo by od toho, či by priateľ chcel, aby som išla. Ak áno, alebo ak by nechal rozhodnutie na mňa, išla by som. Ak by si to neželal, tak nie.

suve99
10. aug 2022

..áno, jednoznačne by som priateľa nenechala smútiť samého...aj, keď on svoju "bolesť" musí pretrpieť a odsmútiť si sám - pocit, že budeš pri ňom, či budeš ho držať za ruku je v takýchto chvíľach veľkou podporou....

sissy27
10. aug 2022

samozrejme. Tam nejde o zosnulého, tomu je to fakt jedno, ale si tri roky s priateľom, nie len nejaké tri týždne, tak hádam by si mu mala byť v ťažkom čase oporou (ak teda on o to stojí).

autor
10. aug 2022

@suve99 presne takto aj ja váham proste, ako podpora len že či to nebude take blbe..že ho ani nepoznám osobne ale takto viem že bol už v zlom stave..

sense
10. aug 2022

A čo priateľ? Chce alebo nechce aby si išla? Ja by som sa zariadila podľa toho. A nie podľa toho či má starý pán poznal alebo nie

luccita
10. aug 2022

Áno, šla, ak by to môj priateľ chcel.. Aj môj vtedy ešte frajer, teraz už manžel, bol na pohrebe môjho starkého a to sme spolu chodili prvý rok..

alexka89
10. aug 2022

Mne zomrela babka a volala som tam aj expriateľa boli sme vtedy spolu skoro rok

kvetinka75
10. aug 2022

áno išla

suve99
10. aug 2022

...za mňa by to nebolo vôbec blbé.... spýtaj sa priateľa... ja som teda s priateľom /teraz už 23 rokov manželom/ prešla všetky svadby i pohreby v rodine...oslavy i kary... najmä v dlhšom vzťahu netreba mať stále predsudky - keď naozaj ľúbim, niet čo riešiť.... a môže mi byť rovno "u zadku", čo si kto o tom pomyslí...

tamvtme
10. aug 2022

Jasne, ze by som isla...nie ste spolu 3 mesiace....jedine ze by vyslovene priatel nechcel....

a_alexandra_a
10. aug 2022

Tak pre mňa by toto bola absolútna samozrejmosť. Nie ste spolu týždeň, aby si váhala. Vzťah nie je len o pekných chvíľach, ale aj o takýchto ťažkých. Pre mňa osobne by zablikala kontrolka keby ťa tam partner nechcel.

lujziana44
10. aug 2022

Pravdaže by som išla, už len kvôli tomu, aby som ho podporila. Som si istá, že ocení, že budeš po jeho boku v takej ťažkej chvíli. Neviem teda, ako veľa preňho dedko znamenal, ale ja by som to brala ako samozrejmosť. Choď, jasné, ani nepremýšľaj.

pribinak
10. aug 2022

Samozrejme, nerozumiem ako sa po 3 rokoch vzťahu dokážeš toto opytat
Veď aj pre tvojho priateľa je to znak že s ním zdielas dobre aj zle

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. aug 2022

Ďakujem Vám! Ako píšete v dobrom aj v zlom, podpora❤️

viestta
10. aug 2022

Pri trojročnej známosti áno

mima172
10. aug 2022

Samozrejme, že áno. Ani by som to nezvažovala.

lucmirka124
10. aug 2022

S muzom som bola 4 mesiace spolu ked mu zomrela starka, na pohreb som chcela ist, ale ako samostatna osoba, chcela som aby bol pri rodine,vazila som si co vsetko ten moj chlap za tie 4 mesiace pre mna spravil, takze ja som nerozmyslala ani chvilu ze na pohreb by som nesla,, dopadlo to asi tak ze ma na kare mal moj chlap pri sebe,, sme spolu 10 rokov uz zobraty,, urcite choj

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zankapetro
10. aug 2022

podla mna by si mala ist. pripadne sa opytaj jeho, ze co ti na to povie. ale bude to aj pre neho podpora, ked ta bude mat pri sebe.

jaskolka
10. aug 2022

Na pohreb sa nechodí len vtedy, ak poznáš zosnulého, ale aj ako psychická a citová opora, ak poznáš pozostalých
A keď je takým partner, tam určite by si mala ísť.

jasminkaj
10. aug 2022

Samozrejme, išla by som. Ste spolu 3 roky, tak predpokladám, že plánujete aj spoločnú budúcnosť (rodinu). Uvedom si, že možno zomrel človek, ktorého gény raz budú mať aj tvoje deti 😔

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kahh
10. aug 2022

Zalezi ako to on berie, ja by som isla, je to moj partner, mame sa radi a proste chcem byt pri nom aj v takychto tazsich chvilach.

jana_eyre_2
10. aug 2022

Bola som na viacerých pohreboch ľudí ktorých som nepoznala, pretože som to brala ako podpora môjho vtedy priatela..
Príde mi to ako samozrejmosť..

Ja som bola v takej situácii - keď mi zomrela mama, tak rok na to som sa dala dokopy s mojím mužom.. moju babku videl raz, keď sme spolu boli asi dva mesiace.. babka trpela silnou reumou, a to že jej zomrela dcéra jej nepomohlo.. zomrela keď sme spolu s priateľom boli pár mesiacov, moju babku videl raz v živote.. ani neváhal že by nešiel na pohreb, bol tam kvôli mne.. spoznal tam väčšiu časť mojej rodiny..
Ja som bola na viacerych pohreboch ľudí ktorých som nepoznala ale zato boli blízki môjmu mužovi.. ale nastali aj situácie keď som nešla, lebo som mala malé bábo a tak som napr.vgnechala pohreb svokrinho bratranca, lebo to mi prišla už naozaj vzdialenejsia rodina ktorú som nikdy nevidela a môj muž to nejako neprežíval.. ak by si s tým pánom bol blízky, tak to beriem asi inak..