Mám sa mu ozvať?

27. feb 2022

Chcem počuť vás názor.. písala som si s jednym muzom dva tyzdne - boli sme na káve. Bolo fajn, povedal mi že som ešte krajšia ako na fotkách. Potom ma ešte volal pár krát ale zrovna sa mi ten týždeň nedalo tak som odmietla asi dve stretnutia s tým, že buduci týždeň mozme ísť. No on sa mi už prestal ozývať uplne. Od piatku mi nenapísal, pritom dával fotky na pribeh a pozrel si aj ten moj pribeh. Takze viem, že online je. Mne sa páčil, aj mi s ním bolo fajn. Mám sa mu ozvat ja? Nerada to robim, lebo naposledy som sa mu tiež ozvala prva ja a viem, že keď muz ženu chce, tak jej pise stále.

jana_eyre_2
27. feb 2022

Samozrejme že áno.. veď sa ti ozýval, ale ty si ho 2x odmietla s tým že máš čosi iné.. no mňa by tiež nebavilo na jeho mieste stále sa pripomínať, tak si myslím že už to pochopil ako nezáujem.. ak sa ti páči a bolo ti s ním fajn, prečo by si sa mu nemohla ozvať? Veď aj muž musí vedieť že má nejaku šancu a nemoze mať dojem že sa snaží zbytocne..

diamond007
27. feb 2022

Nie je pravda že keď muž chce ženu, píše jej stále. Nikto nevie ako to medzi vami je a kto kedy komu prvému. Odhodte ženy toľko svojho ega a napísať viete aj prvé ak chcete a keď nechcete nepíšte.

miriam11
27. feb 2022

Skus mu napísať, lebo keď si ho 2x odmietla zjavne to vzal tak, že nemáš záujem a vnucovať sa nechce.

thereisabear
27. feb 2022

Práveže by bolo divné, ak by ťa niekam pozval aj tretíkrát. Určite sa mu ozvi, ak máš záujem.

dankanka
27. feb 2022

Ale zase si povedala, ze buduci tyzden mozte..tak ja neviem..este by som sa mu asi posledny raz ozvala, ale nedavala okato najavo zaujem 🙂

autor
27. feb 2022

@dankanka veď toto, že aj keď som odmietla, hneď som dala iny “termin” popripade program. Že nikdy som to nenapisala štýlom že nemam zaujem. Mne skôr napadlo, či si nenašiel inú😄

dankanka
27. feb 2022

Ide o to, ze Ty mas zaujem.. cize Ty si to musis doriesit a pokial nebudes vediet ci ma este zaujem, neda Ti to pokoj 🙂). Tieto pisacky su najhorsie v tom, ze vzdy sa najde/moze najst rychlo aj niekto iny.. niektori ludia maju potom pocit, ze vzdy ich caka este niekto lepsi..ako na trhu, kde preberas tovar a cakas, ze v kazdom dalsom stanku moze byt este lepsi.. na druhu stranu, to prave orechove, bude obojstranne a bez pochyb.

laska86
27. feb 2022

No dost mozne ze ma inu..🤔..alebo caka ci sa ozves a teraz sa vyhovori on a da ti iny termin😁

laska86
27. feb 2022

Skus a uvidis..drzim palce

deti95060810
27. feb 2022

ja by som sa neozývala...

oli2782
27. feb 2022

Možno to bral tak, že sa ti nedalo = máš toho veľa a nechcel ťa nejakým spôsobom rušiť alebo otravovať 😊 Je možné, že čaká na budúci týždeň aby sa ozval, že teda čo s tým stretkom. No taktiež sa mohlo stať, že si nepísal a nestretával len s tebou a s inou mu to vyšlo lepšie🤷🏻‍♀️. Budúci týždeň sa mu ozvy, že či teda tento týždeň mu vyhovuje a uvidíš, načom si😊

tara42
27. feb 2022

Ja by som sa ozvala. Zrejme záujem ma ked Ta volal po stretku von. Ked sa Ti páči, napíš mu. Nie každý chlap je vtieravy, podľa mňa čaká, či aj ty budeš aktívna keď on bol a neuspel.

barborachors
27. feb 2022

uz ma narazenu inu, lahsiu korist. nechaj to tak a pohni sa o dum dal. ( nazor chlapa)

madeline1
27. feb 2022

Ved ked chces, tak mu napis, v tom neexistuju pravidla.

lienka.7
27. feb 2022

Nie. Paralelne s tebou radil aj s inými, nemala si čas ty, predbehla ta ina. V súčasnosti uplne bežná situácia.

21oktober
27. feb 2022

Nie neozvala by som sa a prijala záujem iného muža. Vedel kedy máš voľno ak by skutočne chcel , ozve sa .

jana_eyre_2
28. feb 2022

Píšeš že sa ti neozval od piatku, diskusia založená v sobotu a už rozmýšľas nad tým že si našiel inú? Za dva dni čo ti nepisal? No dobre..

autor
28. feb 2022

@jana_eyre_2 včera bola nedela :D a ozval sa mi dovtedy kazdy deň.

jana_eyre_2
28. feb 2022

Jaaj, tak ja som posunutá, moja chyba 🤣🤣 fakt som si myslela že nedeľa je dnes..
Sme mimo domu, takže som si myslela že je víkend..

moonlight1210
28. feb 2022

Ozvi sa mu a velmi rychlo zistis, na com s nim si.

Mozno ta teraz uz odmietne - tak potom trucuje a nie je zrely na vztah.

Mozno suhlasi, ale bude sa na stretnuti chovat, ze si ho vlastne ty teraz tym udobrujes - potom tiez nie je zrely na vztah. Kto sa urazi preto, ze ludia maju aj svoj zivot a pracu a nie su k dispozicii na lusknutie? (Ved si ho neodmietla, stretko si len o tyzden prelozila.)

A mozno sa bude chovat normalne, lebo len respektoval, ze nemas cas a nechcel ta otravovat. Tak pockal, kym das vediet, ze uz cas mas.

patka_673
28. feb 2022

to by si celkom rychlo nasiel niekoho ineho a myslis ze by to s tebou myslel vazne? lebo teda predpokladam ze by sa ti aj on hadam ozval 🙂 tak vyskusaj a uvidis ci a ako ti odpise 🙂

amiaja
28. feb 2022

Ja by som mu napisala, a podla odpovede by som videla ci to ma vyznam alebo nie. Ak by odpovedal vlazne a bol by citit nezaujem, viac by som sa neozvala.

sisulia
28. feb 2022

Nedas za to nic ak sa mu ozves a aspon budes vediet, ci ma zmysel sa s nim este zapodievat alebo uz proste nie

autor
28. feb 2022

@patka_673 tak myslim si, že si nepíše len so mnou. Aj keď sme spolu boli tak mal telefon vyložený na stole a stále nejake správy mu chodili😃

brembo
28. feb 2022

tak to mohol od teba zobrat tak,že si hladáš výhovorky na to,prečo sa s ním nechceš stretnut. Určite mu napíš,lebo zrejme už hladá inu. A možeš mu napísat i,že sa ti páčil,tak bude k tebe pristupovat inak.

lienka.7
1. mar 2022

Vypisuje si aj s inými, co si myslíš ze nie? Mne sa tiež niekoľko rokov dozadu stalo nieco podobne.
Den pred tym stretko som zrušila, lebo kamoška potrebovala pomôcť. Nakoniec si však poradila sama, tak mu píšem ze môžem nakoniec ze teda ci to platí ako sme sa dohodli. A on ze nie, ze uz tam ma uz ine stretnutie. Vravim.mu ze prosim? A on mi na to ze co sa divím, vsak som to zrušila tak si dohodol ine stretko, lebo co keby hentá by mohla byt ta pravá. Nakoniec z neho vypadlo, ze takto randi uz asi 2 tt vkuse, ze si robi prieskum trhu vlastne. No stačilo mi to, poslala som ho tak do riti ze až! Potom po čase sa mi ešte dokonca aj on sam ozval, ze stále nenašiel to co hľadal, ze teda pôjde aj so mnou - skúsiť. Tak som mu povedala, ze skusat si moze topánky v obuve a okla som ho.

brembo
1. mar 2022

@lienka.7 dobre si urobila. Prieskum trhu,debil má nejaké divné predstavy o ženách a vzťahoch.

brembo
1. mar 2022

Tak toto som nečítal. Tak zrejme medzičasom našiel inú,len mu to s ňou nevyšlo,tak sa vrátil k tebe,či budeš taká hlúpa a skúsiš to s ním.

modrykonik33
20. júl 2022

Ahoj, ako to nakoniec dopadlo? 😊