Môj opitý manžel zavolal kamarátke a vyznal jej lásku

daniela7771
29. máj 2020

Ahoj ešte raz chcela by som žienky poradiť.. Nastal u nás v manželstve problém.. Manžel opitý zavolal mojej najlepšej kamarátke a vyznal jej lásku že ju miluje... Na druhý deň keď bol triezvi povedal že to ľutuje a že si robil srandu.. Čo si myslíte mam s takým mužom ostať alebo odísť? Mne stále hovorí že ma miluje ale neverím mu potom všetkom... Ďakujem

silvi300
29. máj 2020

@daniela7771 Vieš ako sa hovorí, keď je človek opitý, vtedy povie pravdu. Takže u mňa, že výhovorka, že si robil srandu neobstojí. Ako dlho ste manželia?

daniela7771
autor
29. máj 2020

@silvi300 1rok sme manželia ale spolu sme 7

kitycat
29. máj 2020

A ked ti napiseme vsetky aby si od neho odsla tak to naozaj spravis? Mas plan ako to bude bez neho?

Vyhovorku "robim si srandu" dnes uz ani deti nepouzivaju

daniela7771
autor
29. máj 2020

@kitycat chcem len si vypočuť názor iných žien možno sa niektorá stým stretla..

ivsa355
29. máj 2020

@daniela7771 Hm... Tak pokiaľ pozná tvoju kamarátku dobre, tak asi by som sa trošku obávala... Neviem v akom sú vzťahu, ci sa vydávajú pravidelne, ci ju pozná len z tvojho rozprávania...

daniela7771
autor
29. máj 2020

@ivsa355 je to naša susedka a dosť často spolu chodíme vonku aj ona k nám ale ona ma priateľa a nemá iného záujem ten telefonát čo jej volal mi povedala ona

silvi300
29. máj 2020

@daniela7771 Máte deti? Máš kam ísť, keď by si od neho odišla. Lebo ja ti poviem úprimne, kebyže som na tvojom mieste a mám kam ísť, tak by som sa po tomto zbalila a ešte v tejto chvíli odišla. Určite by som nezostávala s človekom, ktorý ma nemiluje.

heln
29. máj 2020

Tak v prvom rade bol opity, a nebol pri zmysloch. Mna by skor trapilo to, ci sa bezne opije alebo sa mu to len pritrafilo.

daniela7771
autor
29. máj 2020

@heln nepije moc často raz za 3mesiace si takto vybehne

deti95060810
29. máj 2020

triezvy myslí, opitý povie....
len deti a opití hovoria pravdu....

s_a
29. máj 2020

Tak kvôli 1 telefonátu by som od neho hneď neodchadzala..

janinah
29. máj 2020

Nerobila by som nič,len si dávala pozor a s kamaratkou by som sa stretávala bez neho.

sunny8
29. máj 2020

" milujem" veru že opití hovoria pravdu. Bola som xkrát svedkom úplného opaku. Opitý si navymyslal urobil peklo a na druhý deň sa tváril akoby nič. Ako sranda mi to tiež nepríde ale keby ju miloval tak sa k tomu prizná aj pred tebou. Nechala by som to tak ale dvihla by som nad ním prst že ešte raz sa opije a je koniec ... Keď sa nevie kontrolovať nech to nerobí

kiki68
29. máj 2020

Myslim ze ak ona bola nemilo prekvapena, tak iba chlapovi ozratemu sibalo. Po rokoch stravenych vo vyhradne muzskom biznise nechcite vediet , co tie ozrate telce stvaraju mimo domu. O 5:00 rano vyvolavat, ze chcu robit rafting ( ani do detskej vanicky by nedosli) , ze nas miluju a kadeco na to si clovek zvykne. Takze chlapa vytrapit, novu kabelku za peniaz, ze zaskuci kreditka a dat tomu sancu. Opiti ludia hovoria kadeco. Keby som svina tak by som ponicila tolko manzelstiev, nakolko tie ozrale prasce nevedia drzat hubu.

kiki68
29. máj 2020

@sunny8 uplne suhlasim. Pekne mu pohrozit a ist dalej. Ked nevie chlastat , tak nech to nerobi

hopsadobrandejsa
29. máj 2020

Jak sa vravi, opity vzdy povie pravdu....

Milovat ju zrejme nemiluje, to je podla mna prehnane, ale pritazlivost na sexualne urovni tam veru moze byt. Podla mna prilis velka nahoda, ze je opity a zo vsetkych ludi v telefone vytoci prave tvoju kamosku.

Moj tato ked si uhol tak sa rozpraval s fotkami svojich rodicov a nevyvolaval druhym babam, ze ich miluje poza chrbat mojej mami a to sa bavime o cloveku ktory rad spomina na casy ked bol slobodny kedy podla jeho slov "nic neostalo ne*******e".

Co budes robit veru neviem, vyvolavat opity druhym zenam ked mas vlastnu podla mna normalne nie je. Ja keby som opity a mam priatelku tak volal jej, ze mi chyba :D

bobricek1979
29. máj 2020

@ivsa355 mala si pocit, že sa niečo deje, píšeš to totiž veľmi zjednosušene

janeninka
30. máj 2020

@daniela7771 asi je skôr dolezitejsie aký je váš vzťah celkovo. No určite je teraz priestor obmedziť opíjanie sa

lucyluv
30. máj 2020

Ja osobne opita nevravim pravdu, ze uz sa mi to ozaj stalo dakedy, ja som uprimna len triezva :D

3petka
30. máj 2020

@daniela7771 Ako sa hovorí vo vine je pravda... Ja som môjmu mužíkov tiež prvý krát vyhnala lásku ako trosku pripitucka.

thoughtfulweirdo
30. máj 2020

Opiti nehovoria vzdy pravdu, to je blbost ako mraky. Robim v bare, o reci opitych nemam nudzu, mnohych z nich osobne poznam a pod vplyvom klamu az sa prasi, chvastaju sa neexistujucim majetkom a uspechmi, a ano, vyznavaju lasku kazdej casnicke, ci ma 15 alebo 55 alebo akejkolvek inej chuderke, co im prejavi kusok pozornosti.
Co sa tyka autorky, ja by som v afekte nerobila nic, ale davala by som si velmi dobry pozor na spravanie muza a nie len prvy tyzden, kym seka dobrotu, ale najma potom. A s takymito alko vyletmi by som na nejaky cas nesuhlasila, aby si uvedomil, ze pocas nich nema robit kokosiny. Inak, kazde 3 mesiace sa vyslovene opit je podla mna strasne casto.

ajka0207
30. máj 2020

@daniela7771 kvoli jednemu opitemu telefonatu zahodit 7 rocny vztah? To snad nie

syslik81
30. máj 2020

u kazdeho alkohol zabera inak ... hodila by som to za hlavu pokial to bolo len raz ... my ked sme boli mlady a ozraty robili sme ine blbosti :D .. nic hrozne sa nestalo .. dnes by sa kazdy hned rozvadzal rozchadzal a hlupe zenske ta v tom este budu podporovat ... niekedy je lepsie problemy neriesit na socialnych sietach s ludmi co vas vobec neponaju a nevedia nic o vasom vztahu ale sadnut si s partnerom a normalne sa porozpravat .. pretoze vztah je aj o rozpravani sa ... ja byt tvoj priatel by som bola nahnevana na teba vas zivot riesis tu ...

hettinka
30. máj 2020

@daniela7771 mne by vadilo hlavne to, že bol tak opitý, že nevedel, čo robi a rozpráva, ako to samotne “vyznanie lasky” kamoske. Takze od alkoholika, čo sa pravidelne každé 3 mesiace takto ožiera, ruky preč.

0kristina0
30. máj 2020

Nerozumiem takej srande, ze niekomu vyznas lasku. Male percento chlapov sa prizna k nevere alebo k citom inej zene.

oktoberbaby2020
30. máj 2020

Uprimne. Mne by stacilo uz to ze sa tak opije ze robi take hovadiny. To by dlho nevydrzalo. Ale to som ja.

darina2711
30. máj 2020

Ale joj,keď sa opije raz za tri mesiace či raz za mesiac,čo na Tom?veď občas mozog potrebuje vypnúť,nesuddte zasa takto.Kazda zasa máte presný vzorec ako vyzerá alkoholik-no úplne ináč teda.Ked sa náš sused ozerie,tiež mi vyznáva lásku,podotýkam ženaty a tri deti a je to priatelov kamarát,a ten je zvyčajne u toho a smejeme sa na tom😄závisí od toho aký má dotyčný zmysel pre humor aj tá kamarátka.Urcite by som sa nerozvadzala ,skor to skúste rozviest v rozhovore a uvidíte sama,veď sama ho najlepšie poznáte aký je

janeninka
30. máj 2020

@darina2711 na to aby mi opíjanie manžela vadilo nemusí byť alkoholik. Hlavne kazdy alkoholik sa nim nejako stal... Jasne stane sa raz za čas, malo jedla, únava. .alee teda vôbec mi to nepríde príťažlivé ani zodpovedne od otca deti. Opitie, ze nevie co rozprava nie je pripitost po par pivach.Na vypnutie mozgu predsa existujú oveľa udržateľnejsie a zdravšie stratégie.

queen_mary
30. máj 2020

Ja v mojich mladych rokoch som sa tiez obcas vedela takto prismyknut 🤣 a ked som si viac vypula, tak som bud hovorila uplnu pravdu, alebo si vymyslala

iviacik
30. máj 2020

Je totálny nezmysel ze len opití a deti hovoria pravdu 🙂
Ano, deti su prostorekejsie a uprimnejsie - neuvazuju co sa môže povedať a co uz nie, ale aj si vedia dost vymýšľať a pracovať so svojou fantáziou.
Opití detto - maju otupene zmysly a strácajú zábrany, povedia co maju na jazyku, ale zároveň tym, ze su ozrati, casto nevedia komu co hovoria. Je dost možné, ze ani netusil komu zavolal - nechcem obhajovať. Ale zároveň ani vynášať súdy.
Davala by som si sakra pozor odteraz...