Nešťastné manželstvo

klaudiakous
12. feb 2024

Ahoj, som v manzelstve 3 rokov mame syna (2rocneho) .
Neviem co mam robit som velmi nestastna a neviem ci je to normalne alebo som uz sialena .
Vzdy ked sa pritulim k manzelovi alebo si doslova vyprosim bozk posle ma prec. O sexe ani nehovorim. Mame 3-4 mesacne prestavky a potom raz a zase mesacne prestavky.
Proste mu to nechyba a niekedy ked mi to chyba proste idem k memu a posle ma prec.. ziadna vasen,bozky, objatia , pekne slovo , pohladenie , spolocna rec,zaujmy, nic… On tvrdi ze ma lubi ked sa ho na to spytam aspon milion krat , a mysli si ze je vsetko ok a ze je perfektny partner a ze si iba vymyslam
Ako otec je okay.. Stara sa o syna tak ako má.. Je to normalne alebo ocakavam prilis vela a nie som spokojna s tym co mam ??? Poradte mi prosim

mayka730
12. feb 2024

@klaudiakous mne to normálne nepríde ..skús s ním o tom diskutovať …úplne ta chápem ,aj tvoje potreby lebo toto ako ja by som nedávala ..na začiatku vzťahu to bolo iné ? Ci stále je to tak …?

oli18
12. feb 2024

Tak na mladeho a zdraveho chlapa to normalne nie je. . Bud ma milenku, co by v tak kratkom manzelstve ste mali byt " medove roky", alebo je gey. Toto je tazka situacia, kedze chlapi taketo intimne veci neradi riesia.

derdia
12. feb 2024

Ahoj, si uplne v poriadku.
On ma nejake problemy, ktore neriesi. Alebo si mu ukradnuta. Alebo ma milenku. Alebo bol pri porode a cele sexualne sa mu zhnusilo.... Tazko povedat.
Ale je uplne normalne, ze sa citis strasne. Kazda, zena potrebuje citit lasku, fyzicky aj dusevne.

0silvia0
12. feb 2024

@klaudiakous nie, neocakavas prilis vela, tvoje potreby intimity su v poriadku, to on nie je v poriadku. Kedy to zacalo? Aky bol na zaciatku vztahu?

kassandra25
12. feb 2024

@klaudiakous predtym, ako si sa vydávala, ste to robili tiez raz za 4 mesiace? To dieta máte zo sexu raz za 4 mesiace? Spomen si a ked ste to pred svadbou robili aj 2, 3, 4, 5, 6 x za tyzden, alebo 10x ? Zrazu mas + 15 kg? Alebo on ma zrazu niekoho ineho na to a ty si mama hotel v modernom, kde matka mu nahradza zenu so synom? Neviem, ako ste to mali predtym, ale aky to ma s nim zit v 1 domacnosti dalej, tiez neviem. Teoreticky, byt sama matka s dietatom ma ovela vacsiu vyhodu ako zit aj s nim, lebo niekoho na sex by si mohla najst tak, ze to mas aj kazdy tyzden alebo aspon kazdy druhy tyzden, nez ako vydata cakat nato raz za 4 mesiace. Toto by bolo aj okamzity dovod na rozvod na súde by ti to obstálo. Pri byvani sama s dietatom si mozes kedykolvek, skoro, dovliect niekoho k sebe, ale ked s tebou zije tvoj velky syn - manzel, tam do bytu asi tazko niekoho zoberies, ty musis ist prec nato, aby si to mohla mat. Aj sa ti cudujem, ze sa nechas chlapom vyuzivat len za kus papiera so statusom vydata, len kvoli tomu, ze je to otecko dietata, deti mozes mat habadej, a ked nieco chces, aby si preckala 3 mesiace bez a na 4ty sa podari, mozno, ze to v tebe vyvolava vyznam.... byvat v starobinci. Tiez nevieme, z coho je tvoj manzel taky spokojny, asi z tej osoby, ktoru fika, viacej ako teba a z teba - mama hotelu. Aj zrejme po pravde potom tvrdi tej tretej osobe, ze ty si iba spolubyvajuca a je s tebou iba kvoli dietatu, stara otrepana fraška. Preto sa pozeraj sama na seba, co tebe vyhovuje a ked si tu nenasla ani kompromis, co ziaden neni, ponahlaj sa miesto nas vypisovat si s advokatkou. Vela zdaru a rovnakych 90tnikov s raz za 4 mesiace mozes najst aj v starobinci a ked budes v tom dobrá, daju ti aj zdedit peniaze a majetok, tvoj manzel by ti mozno len jednu plesol po ksichte a zareval na teba, neboj sa, aj k tomu pride, ked si nedas povedat.

januska12323
12. feb 2024

Nie, nie je to ok a zrejme ani nikdy nebolo. Brali ste sa kvôli tehotenstvu?

avonladyba
12. feb 2024

Možnože k Tebe nič necíti, ale nechce sa s Tebou rozísť len preto, že sa mu nechce nič riešiť, vybavovať, majetok, rozvod a ďalšia vec, možno chce byť so synom každý deň, nechce riešiť striedavku. Možno takéto "vypočítané" dôvody sú v tom, prečo je "s Tebou". Stalo sa mi to...

0kristina0
12. feb 2024

Dovodov moze byt viac. Moze mat milenku, pribrala si a nepritahujes ho, nemusela si pribrat ale uz ta prestal lubit napr. skrz toho, ze vo vacsine pripadov byvaju chlapi po porode odsunuty na druhu kolaj. Neverila by som tym keciam o tom, ze ta lubi. Zdravemu mlademu chlapovi nestaci sex 1x za 3-4 mesiace.

gabika0825
12. feb 2024

@klaudiakous normálne to nie je, určite je niečo za tým ale dôvodov moze byt vela. Skúsila by som sa s ním porozprávať o čo ide normálne otvorene. Možno je to tým že sa narodilo dieťa a už nie je toľko času na spoločne aktivity a ani na posteľne aktivity, možno že sa nevie uvolnit. Veľakrát je takáto situácia po narodení dietata, lebo zena sa logicky venuje viac dieťaťu a niektorí chlapi to nevedia pochopiť. Môže mat milenku, moze mat zdravotne problémy, moze mat problém s tým že už nevyzeras ako pred pôrodom, atd….. rozne faktory

marseillefan
12. feb 2024

Takto ti poviem.. nemôže byť každý chlap aj dobrý otec, aj dobrý a milujúci manžel, aj dobrý v sexe... chlapov, čo ponúkajú všetko z toho je možno 10-20-30% a potom sú tu ešte problémy ako že je príliš nízky, príliš škaredý, príliš málo zarába, atď... 90 percent žien musí urobiť nejaký kompromis. A len ty sa musíš rozhodnúť, či tento kompromis (s nedostatkom sexu a intimity) chceš robiť alebo nie. Hlavne si preboha nemysli, že sa to zmení.. nezmení. Už to bude len horšie a časom už sex nebudeš mať ani kvartálne.
Ak sú pre teba sex a intimita dôležité, utekaj... čím skôr, tým lepšie.

klaudiakous
autor
12. feb 2024

@mayka730 na zaciatku to bolo uplne rovnako. Len som si myslela ze ked budeme mat babo zmeni sa to

stanulienkat
12. feb 2024

@klaudiakous ano, pri babatku sa to zmeni-skoro vzdy k horsiemu. Mozno ste rychlo vhupli do manzelstva a dietata.

klaudiakous
autor
12. feb 2024

@marseillefan nie je to premna az tak prilis dôlezite , ale zároven to velmi potrebujem citit tu lasku, objatia atd … nechcem stratit manzelstvo iba kvoli sexu .. proste to neviem opisat..

domkakvet
12. feb 2024

@klaudiakous nema o teba zaujem.

miadi
13. feb 2024

@klaudiakous ale Ved to nie je len koli sexu . Su pari co nemaju casto sex staci im raz za tyzden ale daju si pusu objatie kazdy den . Proste nehu lasku. Vase fungovanie je divne. Ale bolo nerozumne mysliet si ze ked budete mat dieta zrazu bude vašmivy. Ja sa nemozem ani zohnut pred mm aby nemal napady alebo pritulir sa aby z toho Nebolo nieco viac . Vy mate sex tak 4x za rok 😱to mame viac za tyzden . Jeho ten sex s tebou nezaujima. Mozno mà nejaku uchylku a staci mu uspokojit sa potajme. Nech je to akokolvek nie je to normalne bezne ani to nemusis tolerovat. Ok otec moze byt aj ked nebudete manzelia.

klaudiakous
autor
13. feb 2024

@miadi čo mam robit? Myslis ze je ten rozvod tak nutny??

miadi
14. feb 2024

@klaudiakous to Musis vediet ty. Ci sa da nieco zmenit . Aby si s nim bola stastna . Skus najprv vsetko pre zachranu aby si mohla odist s pocitom istoty ze by si snim vzdy bola nestastna. Treba ho dotlacit k otvorenej komunikacii o vasom neexistujucom intimnom zivote . Preco nemate sex castejsie? Ako mu to moze stacit raz za 3m ? Ci mà nejaky zdravotny problem s erekciou ci je to nejaky blok alebo je asexual a sex ho v podstate nezaujima , ci ta vobec miluje ? Mozno sa to zmenit neda. Musel by chciet zmenu aj on . Potom sa pytaj samej seba ci chces takto zit do konca zivota? Ci by si nebola stastnejsia sama bez neho?