Nevera po 60tke

samra111
4. sep 2014

fotoportrét
samra111 Moja priatelka,zije v zahranici,ma teraz podobne skusenosti s manzelom.Kazdy den sme na Skype a tak poznam asi vsetko v tom pripade.Zoznamila sa z muzom,ktory bol zenaty,ale zenu nechal na Slovensku a mojej priatelke povedal,ze so zenou nezije,lebo jeho syn nieje od neho a nikdy sa k nej uz nevrati,lebo nemoze jej to odpustit,ze ma decko od ineho.Priznal sa jej,ze mal popri zene aj on milenky.Moja priatelka mu na to skocila a po roku zacali spolu zit.Ze to nie je pravda,dozvedel sa az po 2 rokoch,ked prisla na navstevu jeho dcera a povedala jej,ze otec isiel do zahranicia zarobit .Ked jeho zena ochorela,tak moja priatelka ho poslala domov na Slovensko.Nechcel ist,ale ona mu povedala,ze jeho deti mu nikdy neodpustia,ked nepojde domov.Tak po 7 rokoch odisiel domov.Ked mu zena zomrela,vratil sa spat a po 2 rokoch sa s mojou priatelkou sa zobrali.Tak ze vlastne zili spolu 8 rokov ako milenci a 9 rokov ako manzelia,spolu 17 rokov.Bolo to dobre manzestvo,aspon ona to tvrdila.Planovali,ze na Slovensko sa uz nevratia,ale pojdu zit na Floridu,ked budu stari..V tom to roku si on nasiel milenku.Jeho manzelka mu hned na to prisla a urobila cirkus.Zavolala tej zene,ale ta zena prisahala,ze nemaju nic spoluKlamala,vzdy klame.Teraz sa od mojej priatelky odstahoval,a ona si vydychla.Hovori,ze bol velmi ziarlivy,ked sa niekym rozpravala,podozrieval ju ,ze je jej frajer.Teraz je velmi spokojna.Ona ma 60,jeje manzel 65 a jeho milenka 54.J a jej hovorim,podakuj sa jeho milenke,ze ta oslobodila od neho,nech si to ona vyzerie,lebo on sa nikdy nezmeni a vzdy bude hladat nieco nove.Takze milenky,rozmyslite si to dobre,lebo kto oklame raz,bude klamat stale a stale si bude hladat nieco nove.
Dnes o 18:28 • ☹

zita19
4. sep 2014

@samra111 co si chcela tymto pribehom z cervenej kniznice povedat? Nejak mi usla podstata...

samra111
autor
4. sep 2014

Zita 19,len som si precitala Rodinne problemy a napadlo ma,ze tie potencionalne milenky mozno ten pribeh odradi nicit fungujucu rodinu.

janickacrazy
4. sep 2014

@zita19 presne to som sa aj ja chcela opýtat 😀 Takýchto a podobných príbehov je vela, ale aj tak sa niektoré ženy nepoučia a musia si to vyskúšat na vlastnej koži 😖

zita19
4. sep 2014

@samra111 milenka nie je v tom sama... Podla mojich vedomosti k nevere treba minimalne troch. Jeden par a bokovku. Niekto z paru sa rozhodne pre postranne potesenie mimo vztahu. Je jedno ci si chlap najde konkubinu alebo baba obtrtkavaca. Postranne potesenie nenarobi nic, ked nenajde na druhej strane pochopenie... Takze obvinovat milenky mi pripada trosku od veci.

samra111
autor
4. sep 2014

Ja viem,ved ani velmi nenadavam na tu milenku,hlavny vinnik je jej manzel.Ani moja priatelka nenadava na nu,len som chcela varovat tie zeny,ktore si zacinaju so zenatym chlapom,aby si to dobre rozmysleli,lebo kto oklame raz,bude klamat cely zivot.

guinevre
4. sep 2014

@samra111 Krasny vikendovy romanik pre zufale domace. Pozeras to prilis cierno-biele. Poviem ti aj priklad mojej 55 rocnej kolegyne. Ked mala 23 stretla zenateho, ponzali sa 2 roky, mal dieta, v manzelstve nestastny, ale kvoli dietatu mu bolo tazko rozhodnut sa na dalsi krok - rozvod. Po dvoch rokov sa kolegyna s nim rozisla, o 3 mesiace jej prisiel na dvere s papierom, ze je rozvedeny. Byvala manzelka robila cirkus. Po dalsich troch mesiacoch sa zobrali, maju dve deti, a statsne manzelstvo, ten clovek si nevie nachvalit svoju zenu a aj dnes je do nej po usi zamilovany. Niekedy manzelstvo naozaj nefunguje, a ked ludia nie su stastni, tak maju pravo si hladat stastie inde, nie sme v Saudi Arabii aby sme preto ludi zabijali.

samra111
autor
4. sep 2014

Nikto nema pravo nicit fungujuce manzestvo,Ako som uz napisala hlavny vinnik je jej manzel,ale aj ta zena vedela,ze je zenaty,tak mu mala povedat:"drz sa manzelky",ja s tebou nechcem mat nic spolocne.Prezila som to davnejsie,tak viem ako to boli.Nemala mu davat nadej a mala to hned v zaciatkoch ukoncit.Chces mat frajera,tak si najdi slobodneho,rozvedeneho alebo vdovca,ale zenateho nechaj na pokoji. 🙄

samra111
autor
4. sep 2014

@guinevre,Preco si tvoja kolegyna s nim zacinla,ved on splodil dieta z lasky a vies sama dobre,ked muz ma milenku 2 roky,tak uz len rozvod nasleduje.Nemala si s nim zacinat,a on by vychoval dieta s ma nzelkou,lebo pravdepodobne sa brali z lasky.Hovoris,ze ma stastne manzelstvo,ved ine mu uz neostava,musi sa drzat 2 zeny,ked sa nechce zase rozvadzt.A ze byvala manzelka robila cirkus?Kazda normalna zena si chrani svoj zivot.Neverim na jeho stastne manzelstvo,ked svoje 1 dieta nevychovava,mozno ho vidi 2 do mesiaca,ked mu to jeho 2 zena dovoli.

samra111
autor
4. sep 2014

Ta tvoja kolegyna bola mladucka,preco sa zavesila na chlapa,ktory ma rodinu,mohla si najst slobodneho.On ked mal nejake problemy v manzestve,tak si ich mal vyriesit so svojou manzelkou a nie s tvojou kolegynou.Kazdy muz,ktory hlada bokovky hovori,ze jeho zena mu nerozumie.Hlavna vec,ze mu rozumela,ked chodili spolu a brali sa z lasky.Sme ludia ,mame mozgy tak s nimi rozmyslajme a nie s tym co mame v nohaviciach ,alebo pod suknou.zita19,to nie je pribeh z cervenej kniznice,ten pribeh napisal sam zivot.

ivett1
5. sep 2014

čo už, ľudia sa rozvádzajú aj v 60-tke ...divné, že "na staré kolená", ale dnešná doba je taká ...

samra111
autor
5. sep 2014

Je to smutne. ☹

cecil36
6. sep 2014

@samra111 nie vsetky problemy medzi manzelmi sa daju vyriesit......

guinevre
7. sep 2014

@samra111 Ty si asi nerozumela ze to prve manzelstvo nefungovalo, aj pred tym ako stretol moju kolegynu. Keby nestretol ju, aj tak by sa po nejakom case od prvej manzelky rozviedol, lebo si clovek zasluzi byt stastny, lubit a byt lubeny, nie do konca zivota\ trpiet v nestastnom manzelstve. Mozno sa ti to nepaci, ale pozri sa okolo seba, tak to funguje. Suknickari su ina kategoria...

nina55
7. sep 2014

tak ja fakt neviem, ale pribeh podla mna nemal ani hlavy ani paty

huginko
7. sep 2022

@samra111 neuveríš, ale aj taký život môže byť. Prečo by šťastný nemal byt s druhou ženou? Zostávať vo vzťahu len kvôli dieťaťu je nezmysel.