Partner nás opustil pre milenku

ejmi25
14. apr 2014

Som strašne sklamaná partner nad opustil pre milenku rozhodol sa pre ňu a nechal 10 m dcérku..pracuje s ňou a hneď po našom rozhode spolu bývať,úplne zahodil všetko pre nejakú chuderu.Ona je slobodná spolu chodia von zabávajú sa pijú a ja doma neviem čo skôr..výživné som si podala no sme od seba dva mesiace pre malú mi nič nedoniedol.zrazu mi volá že chce malú vziať von nedala som mu ju neviem sa zmieriť že nás opustil a bude s tou. Chudinou a mojou dcérou mám chuť ich vyfackat oboch.

dossy
14. apr 2014

@ejmi25 neprejde tyzden aby tu nebola podobna tema. Je to idiot... nezasluzi si vas... je mi do placu z takych chlapov.. Respektive chlapcov !

kaktusik007
14. apr 2014

@ejmi25 cim skor zacnes zit stylom, ze akceptujes rozhodnutia druhych, nech su akekolvek, tym lepsie pre teba.

aj negativne emocie su zial emocie a tak sa na neho vykasli. nestoji ti to za to. uz odisiel - ries nasledky a zariad sa podla toho.

neziv v sebe nenavist -- to este nikdy dobro neprinieslo. Proste nadych, vydych, vezmi svoje starosti na plecia a ides.... Mas len jedno dieta - takze to je pohoda jahoda, ak si ostala s nim sama... Si inak zdrava? ak ano, tak super, tes sa!!!!!

hlavne hlavu hore - vsetko je tak ako ma byt 🙂 ak bude chciet malu, daj mu ju -- resp. dovol mu sa s nou hrat v tvojej pritomnosti, mala je este moc mala na to, aby si ju vzal na noc.... ale navstevu toleruj, tvoje dieta ma pravo na otca, aj ked je to takyto kreten a idiot... ak si si nie ista, ako to zvladnes, zavoalj si kamosku, rodicov, sestru, brata - kohokolvek, kto bude v domacnosti s vami -- lebo hadky vas dvoch pohode dietata nepridaju.

sissy27
14. apr 2014

@ejmi25 v prvom rade ma mrzí, že musíš toto prežívať, ale žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí... vychladni, aj keď je to ťažké, ale uvedom si, že rozchodom sa končí partnerstvo a nie rodičovstvo... nemsti sa cez dieťa... to, že malú dva mesiace nevidel ešte neznamená, že napáchal nenapraviteľné škody, pokiaľ záujem má, tak nemá zmysel brániť kontaktu s malou, neprospeje to ani tebe... a v konečnom dôsledku keď príde na súd, tak súd mu nejaké hodiny dá či sa ti to páči alebo nie...

jahodka8
14. apr 2014

@ejmi25 po narodení dieťaťa často vznikajú krízy v partnerskom vzťahu. My sme mali nezhody hlavne kvôli štýlu výchovy, to je denno-denne u nás najväčšia príčina nezhôd. Daj mu dcéru, až potom pochopí čo je to starať sa sám o dieťa. Je to výhoda pre teba, že si ju chce vziať aspoň na chvíľu, aspoň si odpočinieš a môžeš tiež niekoho nájsť. A možno sa potom bude chcieť vrátiť kvôli vám dvom. Asi si mu nedala veľa priestoru byť rodičom, to potom muž uteká k milenke. Pekne mu zbaľ malú, kočík a najlepšia pomsta pre milenku je pribaliť mužovi dieťa.

tilda
14. apr 2014

@ejmi25 presla som si podobnym, ale moja mala vtedy mala tri tyzdne 🙂 dnes su tomu takmer 4 roky. bolo to brutalne na zaciatku, ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze najlepie urobis, ak sa cim skor vzdas idealov a snov a zacnes fungovat zo dna na den bez velkych planov. urob si program na tyzden max, velmi dopredu nemysli. ani dozadu. len tu a teraz 🙂 da sa to prezit, uvidis ze tvoje stastie si ta najde. len sa nenechaj vytacat tym ze on si chodi kade tade, ze ma volnost a slobodu a ty musis byt doma a sama s babom. konieckoncov, co su ozajstne zivotne hodnoty? zury a chlast alebo zdrava dcera? 🙂 a malu mu davaj, je to jej otec. do takej miery, aby to bolo pre nu dobre, kolko zvladnete vy obe. a nech ju vezme von, aspon si poupratujes byt alebo este lepsie - daj si vanu, pekne sa nahod a chod s kamoskou na kavu 🙂 DRZ SA! a NEBOJ SA! 😎

ejmi25
autor
14. apr 2014

Ďakujem baby len stále tomu nemôžem uveriť ako mu môže byť prednejšia ona a zúrky?

tilda
14. apr 2014

@ejmi25 no lebo je to debil! to sa neda vysvetlit ani pochopit, moja ...

vinifred
14. apr 2014

..pozorujem a zisťujem.že sa nikto nechce sobášiť,berú to ako príliš veľkú zodpovednosť za partnera,partnerku,deti,rodinu..chlapi si skôr urobia decko,ako si ženu zoberú za manželku..chorá doba,hotová tragédia,hodnoty sú prevrátené a len horšie bude..

moonlight1210
14. apr 2014

urcite je to tazke a mas pocit, ze si nezasluzi mat dcerku, lebo si ju vyziada iba kedy sa mu to hodi - ako hracku, alebo psika na pobavkanie.
a urcite ta stve, ze sa s tou druhou ide hrat na den-dva na stastnu rodinku a potom dieta odovzda spat a hura, ruka hore, zase za zivotom slobodného mladenca.
hlavne po tom, ako vas dva mesiace ignoroval a zrazu ho osvietilo.

kedze je tazko povedat, preco vas vztah padol - tazko sudit, ci mas absolutne pravo robit mu prieky, alebo by si mala ubrat, lebo sama mas maslo na hlave.
preto skus riesit len to podstatne:
ak mu budes dieta davat ma to svoje klady i zapory:
na jednej strane to mozes vyuzit a oddychnut si. dokonca ho kludne napakuj na tyzden a trvaj na tom, aby si dieta nechali cely tyzden. nech si trebárs vezmu dovolenku a poradia si ako vedia. moz byt ich to vyzadovanie dietata velmi rychlo prejde, az zaziju tyzden rezimu podla detského placu.

na druhej mu mozes nahravat pri sudeni s o vyzivne, striedavu starostlivost.
ale zase ked mu budes branit, pouzijete to voci tebe. ze zaujem prejavuje, ty sa vzpieras.
nehovoriac o tom, ze dieta si logicky bude vytvarat kontakt s otcom i tou druhou zenou (otazne je, aky. kedze je slobodna a je mozne, ze zivot s dietatom si predstavuje podla tv reklam o usmievavom nu-nu-nu.)

ked sa uz rozhodnes, ze sa necitis na to, aby si mu ju dala na par dni, aspon si zabezpec nejaky rozumny rukolapny dovod - chorobu, odcestovanie za rodicmi. mozno ti v tomto poradia ine maminy.
nenechaj, aby to posobilo ako trucovanie z tvojej strany, uskodi ti to.

sono2
14. apr 2014

@vinifred presne.vieš čo je tragédia? Že niektoré ženy to ešte schvaľujú. Moja švagrina mi minulé povedala že môj manžel nemá vlastný život! Že keď prídeme ku svokrovcom, že ho nechcem nikde púšťať s jeho bratom. Akurát, že sa tak vždy doberáme, nechápem odkiaľ to má keď ja idem vždy k svojej mame a on ostáva sám a si ide kde chce. Ale že život svoj! Aký má manžel vo vsťahu svoj život? A ešte verejne vyhlasi, že by neveru odpustila. Normálne to takto povie...tak je už toto normálne? Či som nenormálna ja...

zabka79
14. apr 2014

@ejmi25 naozaj nechápem prečo si muži robia deti a púšťajú sa do manželstiev keď na to nemajú a nie sú vhodný pre takýto druh vzťahu a chcú si ešte vyberať. Pre tohto muža sa ti neoplatí trápiť, škoda že sa neprejavil skôr mohla si sa zariadiť inak. Moc ma mrzí čím si musíš teraz prechádzať ale časom ti to také tragické nepríde. Zvykneš si na život po svojom, čím menej budeš na tých dvoch myslieť tým lepšie pre teba. Je normálne že máš zlosť, veď kto by ju nemal....no budeš sa musieť s tým vysporiadať. Nezabudni že aj ty máš šancu na nový život na nový vzťah , na nového muža a tiež šancu byť šťastná. Držím palce

sissy27
14. apr 2014

@ejmi25 nezaťažuj sa zbytočne otázkami "prečo? ako? " a podobne, je to len strata času a odpoveď aj tak nenájdeš... ver mi, prežiješ to a nakoniec zistíš, že všetko zlé je na niečo dobré 😉 ja viem, teraz to tak nevyzerá, ale človek musí byť dosť silný, aby nechal niečo odísť a dosť trpezlivý, aby sa dočkal toho, čo si zaslúži... ako ti poradila @kaktusik007, čím skôr sa zmieriš so situáciou a budeš ju brať ako fakt, tým lepšie pre teba, lebo sa potrebuješ pohnúť ďalej... vyrieš si praktickú stránku - zverenie malej do tvojej opatery, výživné, jeho stretávanie s malou - aj keď ti to je proti srsti momentálne, ale pozeraj do budúcna aj na teba, aj ty budeš potrebovať čas pre seba, prípadne vyzdvihnúť malú zo škôlky, postrážiť kým bude chorá - prečo by si s tým mala zaťažovať niekoho cudzieho, keď to môže spraviť jej otec? 😉

maminuska
14. apr 2014

@zabka79 zásadná chyba je v nás ženách , ale matkách tých chlapov. nevedieme našich synov k zodpovednosti , skáčeme im okolo prdele, netrváme na množstve vecí .... a to isté očakáva ten muž - chlapček aj od partnerky, manželky ... no ale hups deti skutočne nebývaju ako z reklamy, plaču hnevaju sa sa , robia bordel a mnoho mužov toto nezvládne .. lebo takto si život nepredstavovali.

tilda
14. apr 2014

@vinifred svata pravda, bohuzial - casto to tak je. ale to sme aj my baby sproste, ze to dovolime na sebe pachat. to je tragedia dnesnej doby takato generacia mladych "akozemuzov" - kariera, rychle auto, tricko s vysivkou kona alebo cojaviemcoho, bary, diskoteky a doma sama zena s deckom... fuj. ale nastastie nie vsetci taki su, len treba vazne velmi opatrne vyberat!

guinevre
14. apr 2014

Velmi mi je luto, ze to takto dopadlo, naozaj treba vela sily dostat sa z takejto situacii a pokracovat dalej zit, Si mlada, a este ta urcite vela toho pekneho caka. Poznam podobny pripad, kde muz odisiel od zeny a maleho mimina, bola to jeho chyba, ked si v to nebol isty, nemal s nou ist tak daleko, ale to sa uz napravit nedalo, ale dovod mal, a to je manipulativna sekera ktorej sa musel do nekonecna prisposobovat, teda jej a jej rodicom, ale o tom pripade teraz tu nebudem hovorit. Ako dlho ste boli spolu? Bol ten muz inak suknickar? Mali ste problemy vo vztahu? Myslis si, ze si tomu muzovi bola dobra zena? Alebo si mu davala dovody aby nebol stastny? Nechcem sudit len tak, lebo veci nikdy nie su cierno-biele...

ejmi25
autor
14. apr 2014

On sa každý týždeň mal potrebu chodí baviť do rána sa opiť s chalanmi nezakazozvala som mu kamosov ale toto sa mi zdal extrem.ju stretol v práci a teraz sa flakaju spolu po nociach akoby to bol jeho životný cieľ;koli tomu sme sa dosť hádali a on stále posvojom.

hatapkagb
14. apr 2014

@ejmi25 Je mi to velmi luto,ale ak mozem nieco povedat,vlastne napisat dietatko nema este ani rok tak ak sa ty rozhodnes mu nedavat dietatko tak je to fajn,ty casom zabudnes...ale potrva to dlho.Co mam povedat ja?mam skoro 6rocnu dcerku a slniecko v brusku a odisiel tiez tak pred 2mes.ale stretava sa s dcerkou a mna to boli ked ho vidim,ked nevidim som ok no ked pride zacinaju depky..tazke je to.Viem ak ho este milujes je to tazke,bolestive no nacom nas to prejde len otazka je kedy 😢 😢 drz sa...

tilda
14. apr 2014

@guinevre 🙂 vacsina chlapov co som pocula ze opustili zenu s malinky dietatom, tak to chudaci urobili preto, ze bola manipulativna, musel sa JEJ stale prisposobovat :D ale zivot s malym babom je vo velkom o prosposobovani... nepoznam ten konkretny priapad, len sa ma to dotyka, presne takuto nalepku sme dostali vsetky, ked si nevedel chlap jednoducho priznat, ze nema na to, aby zil s rodinou a chcel sa vzdat vsetkej zodpovednosti alebo si chcel jednoducho robit co sa mu zachcelo... este samozrejme do toho je vhodne namocit aj jej rodicov, lebo ti chudaci musia sanovat vsetko, co on nezvladol... .

guinevre
14. apr 2014

@ejmi25 moze byt, ze to je proste chalan, ktory takto bude robit furt, ked realita dojde aj do tohto jeho noveho vztahu, tak si zase najde inu... ked mal potrebu do rana pit a chodit po vonku, tak to nie je moc material na manzela. Ale, co uz, dieta s nim mas, takze, ked mu budes branit styku s malou, spravi to horsie iba malej, a budete sa bud tahat a hadat po sudoch, alebo si povie, tak dobre, nech si tu malu necha, ked tolko brani... To ti hovorim zo skusenosti. A hlavne, neprenasaj tieto svoje negativne citi a neskor dojde aj nenavist (a to by som aj ja citila na tvojom mieste) na dieta, to by ti inak kazdy psycholog urcite radit.

guinevre
14. apr 2014

@tilda Draha moja, ten pripad o ktorom ja hovorim, tak zobral dost velku hypoteku na to aby si kupili dom v ktorom ona, jej otec, mama a brat budu byvat, a pri tom dvaja z nich su neplatici, jeden nepracuje vobec, a treti ma 500 eur mzdu, a chalan im aj tak nebol dost dobry, lebo mu furt rozkazovali co a ako ma robit, neboli vdacni za to ze im zabezpecil dom na dedine co sa dovtedy tlacili v panelaku niekde v mestskych prcicach. A po case mal zakazane vela toho, dokonca sa s jeho rodinou ani nechcela bavit. Takze ja neviem aky je tvoj pripad, ale ja viem o com hovorim, a ked mi to potvrdilo dalsich 20 ludi, ze chvala Bohu, ze od toho Hitlera odisiel, tak v tom pravda urcite bude.

tilda
14. apr 2014

@guinevre napisala som, ze nepoznam ten konkretny pripad, nechcela si o nom hovorit, ale napisala som svoju skusenost. vidis, ako vselijak to moze vyzerat 🙂

kveta
14. apr 2014

@ejmi25 Ja som biootcovi nebranila v styku. Podporovala som ho. A velmi sa mi to oplatilo, ked som skoncila v nemocnici a drobec sa na par dni bezproblemovo prestahoval k biootcovi.

Nepredstavuj si exa s nou, nevenuj tomu myslienky, lebo Ta to bude len deptat. Mala by mala casto vidat muzsky vzor. U nas ho suploval moj otec a kamarati kazdy den. Takze jej nejakych muzov v blizkosti iste dopraj.

jabadaba
14. apr 2014

@vinifred asi tak. Vnimam to rovnako. Normalne uz ma nadvihuje ked citam partner, priatel..a potom vystvitne, ze maju dieta, ziju spolu roky... No kto by sa viazal a unuval k zodpovednosti, ked je take iiiiizi zit s niekym bez zavazku? Priatelia si zrejme myslia, ze mozu odist kedy chcu, s kym chcu a kam chcu...Dieta predsa nie je prekazkou. Fakt pomylena doba, pomylene hodnoty a udesne psravanie sa ludi voci sebe. 😝

jabadaba
14. apr 2014

@ejmi25 prosim Ta, kolko rokov ma ten tvoj priatel? Pekne mu na najblizsie rande dieta pribal. Nech si nemysli, ze mat dieta je ako zadovazit si steniatko, ktoreho sa zbavim len co mi to prestane hrat do kariet. Aj slecna milenka nech si vyskusa... Pan nemal skotacit v posteli ak to nevie bez nasledkov, lebo evidentne mu nasledky nevonaju. Milenka by si tiez asi mala dat majzla pri takomto salonnom levovi. Sa posmekne a dozurovali.

ejmi25
autor
14. apr 2014

On ma 32 ja 34

ejmi25
autor
14. apr 2014

On 32 ja 34 milenka 28

guinevre
14. apr 2014

@ejmi25 Ako dlho ste boli spolu? Ja, neviem, ale s chlapom ktory potrebuje kazdy tyzden chodit von a pit a zabavat sa do rana, tak, to ti nebolo divne? To uz ani nie je o tolerancii, my chodime obcas von spolu, a ked zostaneme aj do rana, dva krat za rok, tak sme vonku spolu, s kamosmi nechodi von, len tak zriedkavo na pivo, a to je doma do jedenastej, a ja ked s nim chcem mozem ist, ale nie vzdy sa mi chce.

guinevre
14. apr 2014

@tilda Hej, ved je milion pripadov, kde su proste chlapi suknickari, a su suknickari cely zivot, ale niektore zeny to nevidia, a su proste mazochistky, nechaju sa ponizovat a trapit. Ale, su aj pripady o akom som hovorila ja. Na priklad, mam kolegynu ktora ma 50+, strasne super zenska, manazerka, tak ta je v manzelstve 25 rokov, a ked stretla svojho manzela, on bol zenaty aj s deckom, ale proste sa to manzelstvo rozpadlo, nerozumeli si, nefungovalo, nebol stastny, rozviedol sa a vzal si moju kolegynu, maju spolu dvoch synov, aj ten syn z jeho prveho manzelstva je normalne aj sucastou ich rodiny, a su stastni, vraj jej manzel je stale do nej zabuchnuty. Ked tu napise zena, ako je nestastna v manzelstve (a to nie ze ju muz tyra, proste, nefunguje, vzdialili sa) a ma milenca, chce odist od muza,a lebo daco take, tak hned ju vsetky podporuju a rozumeju, ale ked chlap odide tak ani sa nepytaju "a mali ste aj problem nejaky?", hned sa tu rozsypu dedinske nazory. Ja to beriem vsetko s rezervou, nikdy neviem ci sa to aj mne moze zajtra stat, ale nerozhodnem sa cely zvysok zivota byt plna nenavisti a zatrpknutosti.

zabka79
14. apr 2014

@maminuska máš pravdu zodpovednosť je to čo veľa mužov nemá a dôvodom môže byť naozaj výchova...aj keď nesúhlasím, že je to iba v ženách, predsa aj otec má do výchovy čo povedať...on je vzor pre syna...spolupracovať by mali obaja rodičia...ale v podstate ani ich to nikto nenaučil....často to proste nevedia....

zabka79
14. apr 2014

@guinevre musíš uznať že problémy vo vzťahu sa neriešia hľadaním si iného partnera a keď si ho nájdem tak toho súčasneho partnera opustím a budem to skúšať s iným "veď mám právo na zmenu názoru". Takýchto voľnomyšlienkárov by bolo...rozhodnutie vstúpiť do manželstva alebo splodenie dieťaťa sa robí po zodpovednom a dôkladnom zvážení možností a nie len tak že veď skúsime a keď to nevýjde skúsime zase inde...