Priateľka môjho bývalého zverejňuje fotky a videa môjho dieťaťa

andreaa1996
28. feb 2021

Dobrý deň mamičky. Najprv také základné info, aby ste pochopili prečo sa to vlastne pýtam .
Mám ročnú dcérku s otcom dieťaťa nežijeme spolu od jej 4 mesiacov. Maličkú vychovávam sama čakáme na súdne pojednávanie ohladom zverenia maličkej do mojej starostlivosti. Môj ex má priateľku, ktorá zverejňuje fotky a videá našej dcéry na svojich soc.sieťach bez môjho vedomia a súhlasu. Ja s tým nesúhlasím .zaujímalo by ma čo v takomto prípade robiť ? Ked slovne neuspejem.

elizabet173
28. feb 2021

@andreaa1996 uz tu podobna tema bola, skus pohladat. Mimochodom, ako sa dostane priatelka tvojho ex k fotografiam a videam tvojho dietata? Ex ich robi a ona ich zverejnuje, ci?

anjelicek26
1. mar 2021

Ked ma na to suhlas jej otca, tak to bude tazke, rodicovske prava mate obaja. Ak tam nie je naha, v kompromitujucich pozach a je to napriklad jej uzavrety FB profil, tak jej to nikto nezakaze. Mozes o to samozrejme slusne! poziadat ju a aj priatela a vysvetlit, preco ti to vadi. Rovnako sa ale zamysli, ze aj ty budes mat priatela/manzela, ktori bude mat pravo vychovavat tvoje dieta, ked spolu zacnete zit... tiez bude mozno nahadzovat fotky s "rodinnych" opekaciek, vyletov na fb..a k tej jeho novej rodine bude patrit aj tvoja dcera...tiez bude ex robit cirkus?... je to uplne normalne v dnesnej dobe... neviem, ake mate vztahy, ale skuste si ich udrzat co najlepsie.

snazilka_bio_mamka
1. mar 2021

@andreaa1996 presne takyto pripad zazivala aj moja kamoska... velmi jej to vadilo, fotili sa tam ako rodinka, bozkavala maleho, vsade komentare aka krasna rodinka a podobne.. jednak jej vadilo ze jej nostop hadze maleho na net a druhak jej to aj zle padlo, žiarlila.. ale skor si myslim, ze je to v provom rade žiarlivosť aj u teba aj u nej co je normalne., Aj ja by som.. takze, skus sa porozpravať s byvalim, a povedz mu, ze ti to vadi.. urobila to aj kamoska a prestalo to. A odkedy maju nove bábätko, po malom ani nevzdychne