Priateľova matka

viktoria4747
9. dec 2022

Ahojte, ide o to že sme spolu s priateľom už rok, vzťah mame krásny len ide o jeho matku. Zo začiatku ma zobrala v pohode aj ma brala už ako nevestu lenže potom sme sa začali s priateľom rozprávať o spoločnom bývaní. Priateľ by aj chcel so mnou bývať len jeho matka ho nechce pustiť. Ma 29 rokov, ja mam 20 a celý život býva s ňou a aj s ocom lenže s jeho ocom si nerozumie tak sa bojí že príde aj o neho. Je to cele komplikovane, keď jej povedal že chce ísť so mnou bývať tak sa s ním ani nerozprávala... Neviete ako jej pomôcť? Alebo čo by ste robili vy?

lenuska9999
9. dec 2022

@viktoria4747 tak nasla si si mamineho maznáčika. To bude už ťažké prestrihnut pupocnu šnúru v takom veku..okrem toho ty nerieš nič. Tvoj partner by mal rázne povedať svojej matke, že je dospelý a sťahuje sa k svojej priateľke. A ze pokiaľ s tým má problém, je to jej problém. A neriešiť. Je to manipulácia z jej strany. Ona sa s ním nerozpráva, aby jemu prišlo ľúto a ostal jej doma pri sukni. Toto trebalo stopnúť od začiatku, inak bude manipulovat ďalej.. Ona by sa začala rozpravat s vami hoc o pol roka, ho o rok, ak by videla , že takto nepochodi.

janinah
9. dec 2022

Opýtala by som sa frajera,či má ozaj 29 rokov alebo 9...a nech sa podla toho aj správa.Dospelé dieťa zvykne oznámiť rodičom,že sťahujem sa tam a budem bývať s tým,nepýta si dovolenie.

jozef11111111
9. dec 2022

@viktoria4747 Je to komplikované... to najzákladnejšie si napísala hádam , tak po svadbe bývať spololu ak je schopní sa odstrihnut od matky...

viestta
9. dec 2022

Ty nerob nic, ty cakaj. Vsetko ma v rukach tvoj priatel. On si to musi s matkou vyriesit. Ak sa rozhodne ostat s mamou, ty sa potom zariadis. Bud budes nevesta u svokry alebo nebudes ich nevesta. Ale v prvom rade to nechaj na tych dvoch, nech si to vyriesia. Teraz to nie je tvoja starost, nie je ani tvoja starost jeho mame pomahat.

rurutiax
9. dec 2022

A ten tvoj priateľ je nesvojprávny či čo? 🙂 Veď je to dospelý chlap, ktorý sa rozhoduje sám za seba. Oznámim to rodičom a bodka. Asi ani ten tvoj priateľ nie je normálny, keď sa nevie postaviť sám za seba

svetlonos
9. dec 2022

Mas 20 nie 50. Ked sa maznak od maminky neodstrihne, leno by sa hnevala, plakala, tak hladaj inde. A ked sa rozhodne byvat s tebou, tak adpom 400 km od jeho rodicov! Inak budes mat svokrusku doma kazdy den a buzerovat ta bude za vsetko. Nehovoriac o vychove deti. Ja by som ho poslala kade lahsie! On sa mamy nemal pytat, mal jej to oznamit. Ta jeho matka sa s tym nikdy nezmiery a on uz rodinu ma - svoju mamu, ktora bude vzdy na prvom mieste.

madeline1
9. dec 2022

@viktoria4747 ma dost vela rokov na to, aby sa osamostatnil

snuggling
9. dec 2022

@viktoria4747 sorry za úprimnosť, ale z tej,, starej,, nič dobré nekuká. Chlap má 29 a nechce ho pustiť? To smrdí. Buď utekaj kade ľahšie, alebo sa zmier s tým, že mamička sa bude vždy poslúchať. Takto to začína. A ak sa náhodou podvolíte a ostanete bývať tam si podľa mňa skončila úplne, môžeš skartovať občiansky, bude ti úplne na nič.

bielavila
10. dec 2022

Proste sa este neodstavil od maminej cecky a podla mna sa ani neodstavi o com svedci milion podobnych tem tu na mk, alebo aj ked odstavi ty uz budes do konca zivota ta mrcha co jej ukradla syna , ja by som takeho nechcela ani keby bol zo zlata😂

viktoria4747
autor
11. dec 2022

Nakoniec sa od nej sťahuje chvalabohu len mi vravel že to bude aj pre neho ťažké zo začiatku si zvykať na to že není stále pri nej a to bude len pár zastávok od nej 🤣

snuggling
12. dec 2022

@viktoria4747 nechápem takéto zmýšľanie. Stavím sa, že telefonáty prípadne iný druh komunikácie budú na dennej báze. A ak ste len pár zastávok, ani návštevy nebudú ojedinelé. Mám pocit, že sa sťahujete do Ameriky a nie o pár blokov ďalej 🙈.