Spoločné trávenie času

mameha7
28. jan 2022

Máme vo vzťahu problém ohľadne trávenia spoločného voľného času. Priateľ chodí večer, raz do týždňa na pivo, futbal.Nikdy nemá problém si vybaviť svoju voľnú aktivitu s jeho partiou. Víkend by som rada trávila s ním, no pokiaľ ja niečo nevymyslím, tak sa nejde nikam. Za 7 mesiacov čo sme spolu ma pozval raz na koncert. Väčšinou si predstavuje trávenie času tak, že ideme von k Dunaju, tam si zafajčí a ide sa domov. Ako by ste riešili túto situáciu? Nechcem byť stále tá, čo niečo vymýšľa.

bosorka2302
28. jan 2022

@mameha7 vymenou priatela, taky co ma kamosov na prvom mieste svoj hodnotovy rebricek nezmeni len tak lahko. Treba si najst partnera s rovnakym pohladom na zivot, podobnymi zalubami a rovnakou predstavou o vztahu

lucinka1988
28. jan 2022

@mameha7 možno je to skôr introvert a neobľubuje trávenie voľného času štýlom, že stále niekde byť a niečo robiť..A na tom nie je nič zlé..veď sa skúste porozprávať, čo by chcel robiť on alebo aká aktivita je pre neho ideálna a urobte kompromis. Ak je to tak, ako som písala vyššie, al mu na Tebe ozaj záleží, urobí občas kompromis a pôjde s Tebou, kde chceš Ty, aby si bola spokojná, ale potom je fajn aj z Tvojej strany, aby si urobila kompromis Ty a ostala s ním napr. doma..Proste komunikácia..Asi toľko nooo..

mameha7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mameha7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
28. jan 2022

ozaj len výmenou partnera... nemáte toho veľa spoločného...

syslik81
28. jan 2022

@mameha7 a rozpraqvali ste sa ? povedala si mu co ta trapi a snazili sa najst spolocne riesenie? chlapy nepremyslaju im treba narovinu povedat bud alebo ..

poopsie
28. jan 2022

A prečo by si nemohla s nim chodiť na pivo? Ty chceš aby sa on prispôsobil tebe, čo ak nájsť nejaký kompromis? Alebo odmieta ťa brať medzi kamarátov? My sme nemali s mužom nikdy takýto problém, chodili sme aj do divadla aj na pivo...

mameha7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
syslik81
28. jan 2022

@mameha7 tak ho nechaj doma a chod sa bavit s kamoskami .. takeho cloveka neprevychovas ..ak ho mas rada naucis sa bavit bez neho a ak nie vymenis ho

tumira
28. jan 2022

ked on nema snahu travis s tebou cas aj podla teba tak dozaista niekto iny by tu snahu mal. A mozno toto nechape. Keby to vedel, hned by to prehodnotil ;)

ckocka
28. jan 2022

To vyznieva tak že on je nakoniec aj ochotný ísť s tebou kam chceš, iba nechce nič vymýšlať - lebo ho to jednoducho nebaví. Ak je ale aj napriek tomu ochotný sa ti prisposobiť, fakt by som ho nechala na pokoji a aktivity plánovala sama.

kassandra25
29. jan 2022

@mameha7 ja by som to riesila tak, ze by som sa nanho nevesala ako ty a nechcela si z babata vypudlit nieco dospele. Este si nepochopila ze on potrebuje pre svoj zivot tych kamaratov, kde má zlobu a teba ako mamku. Preco si nenajdes kAmaratov, ktori maju podobne zaujmy a zaluby ako ty, s ktorymi pojdes tam a onam a toto babo zatial bude v postielke spat?

sense
29. jan 2022

Ak je plánovanie voľného času jediný nedostatok tak urbte kompromis jeden víkend vymysli plán ty podľa teba divadlo, kino atď a druhy víkend hraj spoločenské hry s nim a prejdi sa k dunaju
Keďže píšeš ze keď vymyslia program tak s tým problém nemá..
Ono pokiaľ nenájdete tu strednú cestu alebo kompromis tak vzťah pôjde do záhuby, kedy dávno som mala takú známosť len s tým ze on žil rad nočným životom a potom späť do obeda kdezto ja som žila cez deň.

ibrunova
29. jan 2022

A kebyže niečo ty navrhneš, tak potom ide? Nepostrehla som, deti máte?