Sťahovanie a negatívne emócie

16. dec 2023

Caute baby ,sťahovali by ste sa niekam kde to energeticky necítite konkrétne za partnerom? Nemám rada emócie danej lokality a cwlkovo tu domácnosť…

zmrzlinka2021
16. dec 2023

Nie, nesťažovala. Ešte predtým ako sme sa brali, sme si jasne nastavili tieto veci. Čiže za mňa žiadna dedina a zaostalý región.

lusyc
16. dec 2023

Nie.

martul
16. dec 2023

Ja sa priznávam, že neviem čo je to ,, emócia danej lokality " a energeticky necítiť.
Asi som blbá.

viestta
16. dec 2023

Nechces sa stahovat k potencionalnej svokre lebo emocionalne ti jej domacnost nevyhovuje? Najdite si vlasne byvanie, probem vyrieseny.

janinah
16. dec 2023

@martul to je inak povedané,ak nechcem ísť do blízkosti svokry,ani niekam,kde treba robiť na záhrade,kde sa treba prisposobovat,tolerovat a zvykat si na ine ...kde nemas supermarket pod nosom ani kozmeticku a odkial prepanakrala budes dochadzat do prace busom....😀

martul
16. dec 2023

@janinah 😁🤦

maryetta
16. dec 2023

Neviem co konkretne myslis. Niekedy clovek na vyber nema. Niekedy sa uskromni. Niekedy spravi kompromis…
My ked sme si hladali byvanie tak to bolo…. Prerobili sme si podla seba…. Ale trvalo to…

zeldia
16. dec 2023

@martul ono to je možno blbo napisane. Ale jedno múdre príslovie hovori nekupuj dom kupuj susedov.
Autorka - nie nešla by som niekam kde sa cítim zle určite by som z toho ochorela.

slniecko5
16. dec 2023

Trvalo mi presne 6-9m, kým som sj zvykla na novom mieste a to som človek, čo si týka dlho..takže pozitívne pocity neprišli hneď po nasťahovani, s tým rataj.
Dnes to tu milujem. Každé ráno, keď sa v dome prebudim, naplnia ma pocity šťastia. Čudujem sa svojej starej ja, prečo mi to tak dlho trvalo😀. Ale strašne som sa tej zmeny bála.

slniecko5
16. dec 2023

Pocuj, ale počúvaj svoju intuíciu, nechoď na dedinu, ak máš mesto rada a už vôbec nie niekde so zaostalej časti, to si ozaj nezvyknes…v tomto človek musí byt k sebe úprimný, ak chce prežiť pekný a spokojný život.

rebrambora
16. dec 2023

V ziadnom pripade. Neraz som si hovorila, ze vsak to sa.spravi a hadaj co... Nespravilo sa.

liusa82
16. dec 2023

ja ťa chápem čo myslíš.Treba dať vždy na intuíciu.My ked sme sa mali pvý krát sťahovať do domu, už jak sme tam išli som mala zlé tušenie aj na obhliadke som sa tam moc dobre necítala..že tu sa nebude dobre bývať.Aj ked bol dom prerobený na moderno ale dala som sa ukecať.A mala som pravdu vôbec mi tam nebolo dobre aj vela problémov sa tam postupne vynáralo.A aj sme sa veru odtial potom odsťahovali po pár rokoch do ineho domu.Kde som vedela už od obhliadky že toto je ono.Takže áno to sú tie emocie a energie domu,bytu

heln
16. dec 2023

nerozumiem otazke, ale nie, nestahovala by som sa niekam, kde sa necitim dobre.

tttbb
16. dec 2023

Tiez som sa prestahoval k byvalke do jej bytu, ze ved docasne kym budeme rodina a poriesime byvanie spolu. Nakoniec som zistil, ze ziadne spolocne byvanie nie je v plane a spravila si zo mna vlastne podnajomnika.. Uz je ex.. Smutny pribeh a poucil som sa, nikdy sa za nikym nestahuj a uz vobec nie ak sa tam necitis dobre uz na zaciatku. Ak si myslis, ze si zvyknes tak vacsinou si nezvyknes a bude to len horsie. Az raz ti prasknu nervy a odides.

lujza123
16. dec 2023

Nie nie nie. Ja som na takéto veci mega citlivá takže na mieste kde sa necítim dobre by som nežila