Voľnočasové aktivity vo vzťahu počas korona krízy

betty_image
11. mar 2021

Ahojte dievčatá,

kedže opatrenia sú stále také ake sú, tak by ma zaujímalo, aké voľnočasové aktivity robíte so svojím partnerom/manželom v tomto už nekonečnom období.
My sme boli zvyknutí stále niečo robiť, výlety, dovolenky, šport, navštevovať rôzne podniky,sme obaja aktívni ľudia, ale to sa už nekonečne dlho nedá a tak aj my cítime, že to chce vymyslieť nejaké nové hobby alebo aktivitu.

Dajte mi prosím Vaše tipy.

Ďakujem.

Želám ešte pekný štvrtok.

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2021

Kym bol sneh, tak sme chodili na bezky, teraz chodime na turistiku. Cez tyzden sme obaja pracovne vytazeni, takze tak akurat vecer pri vinku, ale cez vikend fungujeme v podstate ako pred koronou.

tenerifka
11. mar 2021

@betty_image my ked sme mali malo casu, tak sme stihli v tych malo volnych momentoch chodit von sa najest, na turu, na dovolenku, doma vinko....a vsetko bolo super, teraz sme rok doma(uplne bez prace), mame kopec casu, ale nic sa nam nechce a lezieme si na nervy. Ja obcas skocim do Madridu za dcerou, mam to do 3 hodin letu, alebo k nam chodi najstarsia, ma male babatko. Ked sa znova situacia vrati do starych kolaji, zase nebudeme stihat, ale ten volny cas si uzijeme naplno

lucik194
11. mar 2021

@betty_image my normalne sportujeme dalej, chodime do prirody.... jediny rozdiel je ze nechodime na vikendy prec z BA ( chodili sme 2-3 vikendy v mesiaci pred koronou kazdy vikend mimo ba). teraz turistikujeme viac v blizkosti ba, tak do 100km kvoli ubytovaniu.
inak zacali sme s detmi zbierat OTO kopce, pozri je fo fajn kampan, pekne kopce nie prilis zname su v zozname 👍

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
8. júl 2021

my sme cestovali, jazdili na bicykli, mali home office