Vzťah a práca

zuzanazu85
1. júl 2022

Ahojte kočky. Zajtra mi dojde domov moja láska -maska 😁 a ja sa ho neviem dočkať 🤤 .Čím ďalej tým viac mi chýba každým dňom,čím ďalej ,tým viac mi začína vadiť jeho zamestnanie (je to asi zamestnanie,pre neho je to skôr poslanie-vojak). Bude to aj tým,že som tehu a hormóny so mnou bijú ako ,,zadarmo". Ako vítate svoje polovičky,tešíte sa vždy ,keď prídu domov? Či to len mne šibe ?🤭 Sme spolu vyše 2 roky(+-nejake drobné) 😊

janne318
1. júl 2022

@zuzanazu85 vzťah na diaľku má svoje "pre" aj "proti". Prechádza istými fázami a častokrát je vystavovaný výzvam. Niekomu vyhovuje, niekomu nie. Niektorí to ustoja, iní nie. Istotne sú aj páry, ktoré sa napriek permanentnému odlúčeniu stále ľúbia. Prajem im to a držím im palce. Taktiež samozrejme i Tebe. 🍀🙂

zuzanazu85
autor
2. júl 2022

@janne318 Nie je to vztah na diaľku,žijeme spolu. Sľúbil mi,že keď sa staneme rodičmi,nechá to(neviem,či sa to vôbec dá,,zelenú krv" ma v žilách generácie). Ja mu nechcem nič prikazovať, určovať smer, dávať ultimáta. Som tá,ktorá si vybrala a musí ,, šúchať nohama" 🤭😁. Tie hormóny so mnou mávajú,isto 😊.

zmrzlinka2021
2. júl 2022

@zuzanazu85

Slúbil mi... načo slubovat, ked to moze začať realizovať inde.
Ste manzelmi 2 roky... ty uz si tehotná... už dávano to mal začať riešiť.
Clovek čo plánuje rodinu, by uz mal brat ohlad na manzelku, deti.

Vies si predstavit ty, ze by si v buducnosti nechala manzela s detmi a chodievala na taketo "pracovné výjazdy" na niekolko týždňov?