Čo mám kúpiť frajerovi na Vianoce?

14. nov 2023

Vôbec neviem čo mám kúpiť frajerovi na Vianoce

sovica
14. nov 2023

A my by sme to mali vedieť? Napíš vek, pracuje, je študent, čo ho baví, čo má rád, je športovec, rád číta, hrá hry, ako sa oblieka...??? Skús sa od toho odraziť.

sabinami
14. nov 2023

U nás sa športuje tak väčšinou idem týmto smerom a to je funkčné oblečenie, fľaša na vodu do posilky, šejker, uterák do posilky a ak nie to tak voňavka, teraz na zimu nejaku značkovú čiapku+rukavice, knihu…ak je večným dietatom 😄 tak LEGO stavebnicu nejaku náročnejšiu majú dobrý vyber

hortenziaj
14. nov 2023

Zážitkový poukaz, je napr výstup na nejaký štít v tatrách s horským vodcom, lezecky kurz, škola šmyku, it formuloua takéto veci. Popozeraj.

melanta
14. nov 2023

Môj muž dostane lístky na finále ligy majstrov. Tak lístky na nejaký obľúbené mužstvo (samozrejme aj s cestou a ubytovaním ak by to bolo mimo vášho mesta). Inak určite sa rozprávate, odporúčam počúvať, človek sa veľa dozvie o tom, čo by chcel dotyčný zažiť. Spomenul niekedy zoskok padákom, bungee jumping, škola bezpečnej jazdy na Slovakiaringu, kurz varenia (pár hodinový kurz varenia nejakého konkrétneho jedla). Alebo môžeš zaplatiť wellness víkend pre vás oboch. Môžeš mu kúpiť tenisky, po ktorých túži. Zohnať knihu, po ktorej túži a ktorá je nedostupná. Ach, toľko možností je. Stačí ak človek človeka pozná. Ak nepozná, tak je to dosť smutné.

martina1985ba
15. nov 2023

Minule som s ním bola cez obed a spomínal toto: https://www.components.sk/produkty/Dvojite-klby...