Muž s nami neoslávil jeho narodeniny

5. júl 2022

Ahojte , poprosim radu ako by ste sa v takej situácii cítili vy . Moj muž mal narodeniny. Ma nočný klub tak oslavoval narodeniny tam so svojimi kamošmi ( čo je úplne ok ) ja som nemohla ísť pretože mame malé dieťa a nemal by kto postrážiť . Na druhý den v den jeho narodenín sa ho pýtam čo podnikneme nech oslávime jeho narodeniny spolu aj s malou ako rodina. On že načo že však oslávil včera atd . Viem že je to jeho den a o ňom ale trosku ma zamrzelo že nechce osláviť narodeniny so svojou rodinou , kúpila som mu darček a proste to je všetko . Netrápi ho či budeme jeho narodeninový den spolu ako rodina . Ale hlavne že tam v klube si pootvarali moetiky. Mne by stačilo len keby bol dne s nami doma a dali si napr spolu pohár vínka . Trosku ma to zamrzelo že v jeho den narodenín ( ktorý btw dosť prežíva keď ide oslavovať s kamošmi ) nechce stráviť s rodinou a je mu ho jedno. Zamrzelo by vás to tiež alebo sa trápim zbytočne ?

zmrzlinka2021
5. júl 2022

Mna by zaujimalo, ci tvoj manzel sa ta vobec spytal, ci ti nebude prekazat, ze v den svojich narodenin pojde pit s kamosmi.

A potom ten druhy den aj si mu dala nejake navrhy? Napr. ist do restiky? Ci do cukrarne na jeho oblubeny cake?

autor
5. júl 2022

@zmrzlinka2021 nie to mi nevadilo pretože nešiel na diskoteku bol u seba v robote keďže je to nočný klub , prišli tam za nim kamosi a oslávili .

zmrzlinka2021
5. júl 2022

Mozno by bolo fajn, kebyze ty mu navrhnes sposob, ako to oslavit?
Nejake prekvapenie, co by ho potesilo.Ale ja osobne by som to nebrala nejako tragicky

sono2
5. júl 2022

No. Ďalší mužíček tu z príbehov, ktorému nehovorí nič žena, dieťa, spoločná rodina, ale žije si svoj život ako zaslobodna.

Chápem tvoj výlev, ale toto sú veci, s ktorými si musela vedieť a šla si do vzťahu.
To buď akceptuj, alebo sa budete hádať celý život.

klejkaez
5. júl 2022

Určite to v poriadku nie je
Kamoši áno jednoznačne.
A žena s dieťaťom doma čaká, očividne sa zabavil bez vás.
"Prečo by mal oslavovať narodeniny nudne so svojou ženou a dieťaťom, ked mal o zabavu postarané v nočnom klube bez záväzkov (dieťaťa, ... ) vyburil sa, tak dajte mi doma pokoj ."
Skus sa zamyslieť sama:
Tu si to napisala

*Netrápi ho či budeme jeho narodeninový den spolu ako rodina 🙂

lija22
5. júl 2022

no je to jeho den, ako vravis. Oslavil. Vybavene. Mna by to nemrzelo, ale nemam take ocakavania ako ty. Darcek mudaj coby nie

sono2
5. júl 2022

A by ubudlo z neho, keby nešiel či? Čo by ti na to povedal, keby si mu jednoznačne povedala, že ti to vadí.
Len to zase mňa by nebavilo, keby som vedela, že som muža donútila ostať

marianarem
5. júl 2022

Tak oslavenec ma pravo oslavit podla jeho predstav, tak, aby si to co najviac uzil. Ale ci by ma tvoja situacia zanrzela, by zaviselo od toho, ako sa k vam chova v ostatne dni. Javi zaujem byt s vami? Ma na vas cas, vztah vam klape, dietatu sa venuje? Ak ano, tak by ma tie narodky az tak nenrzeli.

winki13
5. júl 2022

A prečo si nebola iniciativna? Rano aj s malou mu dat tortu so svieckami a darcek? A na obed mu oznamit ze sa ide do restiky?

sono2
5. júl 2022

Jasne, že vadilo. V podstate som neodpovedala.
Lenže ja obyčajne vyjadrujem to čo chcem, môj muž si nerobí čo chce.
Sme rodina a roky spolu.
Mame malé deti a najprv my a potom niekto ďalší.
Môj muž to chápe a tiež je Party typ. Ale vie odkiaľ pokiaľ. U vás bude asi iná hierarchia.
Ako často trávi u seba v klube čas?

slovenka753
5. júl 2022

A čo si mu neurobila obed, tortu a večer neotvoril sampanske? A bolo by po probléme.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
derdia
5. júl 2022

Boze ako si dokazes ospravedlnit to, ze tvojemu muzovi, (bohvie ci to je manzel) je prednejsi nocny kub a kamarati...
Ale nie nie je to tak neboj sa....vy ste pre neho podstatnejsie... Ved spravil vsetko pre to aby ste oslavili den spolu....
Dokonale vztahy!

zuzanka.zuzu
5. júl 2022

@derdia to sú tie moderné vzťahy, ženy sa v tolerantnosti predbiehajú jedna cez druhú a chlapi už nevedia čo by vymysleli od dobroty

simca06022011
5. júl 2022

no keby mne povedal, ze s nami neoslavi, ani darcek by nedostal a tvarila by som sa teda ze nic... ved uz oslavil.Hnusna som, ja viem :D

autor
5. júl 2022

Ide o to že aj svoju oslavicku v klube si inicioval sam . Nakúpil si moety a isiel oslavovať , nikto mu to neprichystal . Aj doma si mohol otvoriť šampanské so mnou napríklad . Tu ide o to že mal za potrebu oslavovať len s kamošmi a my sme mu v tento jeho dôležitý den pekne ukradnutí.

liljana
5. júl 2022

Este chapem, keby si nespomenul na tvoje narodeniny. Ale byt nastvana, ze na svoje si bol iba sadnut, ale doma uz nechce extra oslavovat ... Vypit vinko si mozte hocikedy vecer, staci nejake otvorit.

autor
5. júl 2022

Bože milujem takéto pripomienky typu “ vedela si čo si berieš tak to príjmy “ lebo vy ste nespoznali svojho muža aj po svadbe že nie?? A hlavne nie nevedela som koho si beriem , keď sme sa brali nemali sme záväzky oslavovala som v klube s nim . Takze nie nevedela som ako bude oslavovať keď budeme mat dieťa

kitycat
5. júl 2022

A to si sa ho pytala v den narodenin, ci niekam nezajdete? Skor si s tym neprisla, neoznamila plany?

Mal narodky, zakalil s kamaratmi a s Moetmi v bare. To je ine ako tichsi obed s miminom no 🌷

retatka
5. júl 2022

Nuž,vzala si si spoločenského,extrovertného party typ muža,ktorému je spoločnosť kamošov prednejšia.Určite ani na začiatku vzťahu nesedel doma za zadkom.Vedela si ,čo si berieš.Tieto typy sú nevhodné na rodinný život.To si už zistila.Mňa by sa to taktiež dotklo.Má rodinku na háku.Smutné.Ostáva ti sa s tým zmieriť keď rozhovor nepomohol,no raz ti pohár trpezlivosti pretečie.Rokmi sa to bude len zhoršovať a ty raz stratíš nervy..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hilda08
5. júl 2022

Pred svadbou sa taketo situácie absolutne nedajú predpokladať…ja som deväť rokov mojmu mužovi vzdy na narodeniny upiekla tortu spravila spoločný program…vzdy bol rad ale na mna sa on vzdy vykašľal…na desiaty rok som sa na vsetko vykašľala z pádnych dôvodov a on zrazu prekvapený ze nic nebolo ze som nic nenachystala…nooo o par dni na moj sviatok kvety, vecera co nikdy predtym nebolo…tak ked mate teraz uz dietatko skus začať ty ukazovať ako si predstavuješ vase spoločne chvile, nestrpcuj si život vyčítaním chlapovi niečo, čo ho mozno ani nenapadlo, ze sa vobec da🙂

tykat
5. júl 2022

Po minule roky ste ako oslavovali jeho narodky?
Aha citam ze spolu s nim v klube, no tak treba asi pockat kym dieta podrastie, das ho niekomu na strazenie a roztocite to v klube. On v podstate oslavuje tak ako doteraz, to ze tam nie si ho asi nijako nevyrusuje a berie to ze si doma s deckom, lebo kto iny by s nim bol.

autor
5. júl 2022

@retatka nie nebol party muž . Zato že ma nočný podnik neznamená že ma party život . On tam chodi do roboty nie na party sedí celu noc za PC a robí si potrebné veci . To že oslavoval svoje narodky vo svojom klube neznamená že ma party život . A mne nevadí že tam bol s nimi . Ja tu riešim niečo ine

retatka
5. júl 2022

@anonym Hej ,hej sedi za PC v nočnom klube😂A čítaj pozorne,na Tvoju otázku som dala odpoved...áno vadilo by mi to,že uprednostnil kamošov.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aamaria9
5. júl 2022

akoze je to jeho den? Predsa ma manželku a dieta a to je viac ako zabavit sa s kamosmi. Tvoj manzel sa zachoval velmi nezrelo a sebecky. Najprv sa planuje spolocne - Ty si prva, s kym by mal tento den stravit a za dalsie, teba sa ma spytat, ci moze ten den stravit inak ako s vami, ked uz mu to napadlo...a ano, mali ste sa dohodnut. Nie ze mam narodky, tak si ich mozem oslavit, ako ja chcem. To moze byt myslenie slobodneho muza bez zavazkov.

lentak1223
5. júl 2022

Môj muž narodky nejak neprežíva, niekedy ide s kamošmi, niekedy je doma. Ale nič on nechystá, ja upečiem koláč...dáme s deťmi darček a hotovo. Darček a koláč dáme aj keď ide von s kamošmi. Keby som to nespravila, tak by ani neoslávil. Ja, keď mám narodky tiež nič nechystám. Muž kúpi kremeše, kvet a darček. Otvoríme čipsy a hotovo. Jasné, že keby som mala oslavovať s kamoškami, tak sa viac snažím😀

majlo1234
5. júl 2022

Nevadilo by mi, ze oslavil svoje narodeniny podla svojich predstav, skor by mi vadilo, ze nechce slavit s tebou. Ale ak je inak starostlivy milujuci partner a otec, preniesla by som sa cez to. Ak ti to aj napriek tomu vadi, povedz mu, ze sa ta to dotklo. Aj moj muz je extrovert, a par krat sa stalo, ze on sedel do noci vonku so susedmi(kamaratov ma daleko chvalabohu😃😃😃) a ja doma s deckom(pred dietatom sme vysedavali spolu, ale holt takto to byva. Potom sme si to vyjasnili. Teraz sa bud striedame, ak sa neda inak, alebo dame babo spat a berieme vysielacku. Alebo si obcas vyhodi z kopytka, ide na ryby alebo hriby alebo na kavu, ale potom idem rovnako aj ja(samozrejme nie rovnako casto, az tak daleko sme nezasli v emancipacii nasho vztahu😀😀😀)

autor
5. júl 2022

@retatka ano predstav si že sedí . By si sa čudovala . V klube na poschodí ma kancl kde je vačšinou celu noc. Vidím že nemáš ponatia čo chod takého klubu obnáša neni to len sedenie za barom s drinkom . Je tam veľa papierovačiek a objednávok atd . Postupne si robí výplaty všetko možné , robí to počas noci. Ale vidím že ty vieš lepšie čo robí moj muž vo svojej robote . Ani majiteľ reštaurácie neje v restike od rana do večera