Prekvapenie na Mikuláša

krinolina
7. nov 2015

Ahojte kocky🙂
Ako riesite mikulasske prekvapenia,klasicke balicky alebo nejako extra speci originalne? Ja som skor za tu druhu variantu, avsak nemam ziaden napad, tento rok som bezradna... vlani som obdaruvalatakouto cizmou - http://www.alinka.sk/c/mikulasska-cizma-2-22338... Chcela by som tento rok cosi tiez zo sudka handmade nieco co sa len tak nevidi a bezne nedostava... nemate nejake napady,rady inspiracie?
Vdaka

sissy27
7. nov 2015

@krinolina tak u nás klasika - pred spaním vyčistiť vlastné čižmy a dať na okno 🙂 podľa mňa milá tradícia, nevidím dôvod ju meniť 🙂 a okrem sladkostí a ovocia aj nejaký ten zemiak či cibuľa 😀

erickatt
7. nov 2015

Z velkeho kartona urobit kormutok. Pekne polepit. Naplnit a dat do celofanu...

libka1
7. nov 2015

@krinolina riesis deti alebo manzela? pre deti uznavam len klasiku, nech len cistia cizmy a cakaju ci sa v nich nieco objavi, nic specialne nepotrebuju. pre dospeleho sa uz da vselico vymysliet 😉

natalka13
7. nov 2015

nic specialne, kazdy ma svoju cizmu z latky, tatino s certom-co sa deckam vzdy pacilo. Nemenim ani vianocne ozdoby, obrusy.....pacia sa mi ze mame tradicne svoje rovnake kazdy rok a po jednej aj od svojich rodicov.

krinolina
autor
8. nov 2015

riesim priatela...a asi som uz aj nasla riesenie na internete som idela take video - plechova doza oblepena nacerveno,na tom zlaty pas a cierna spona ako opasok,..vrchnacik prilepena nejaka vianocna vreckovka s motivom mikulasa...asi este vnutro prelepim vatou a naplnim dobrotami 🙂

krinolina
autor
8. nov 2015

@sissy27 tak keby dam priatelovi aj pat kil cibule by sa potesil 🙂)))

krinolina
autor
8. nov 2015

@veve2410 tie sane su neskutocne wauuu

horana
8. nov 2015

My kupujeme drobne hracky, sladkosti su deti obejdene a ani bezne nie su zvyknute jest take balasty ako "coko" figurky co okolo cokolady sli len podla nazvu a podobne hluposti. Sladkosti dostanu v skole (nastastie uz aj tam davaju min nejake to kinderko a nie za par centov vybaveny cely balik to co stoji v obchodoch a neda sa inak predat sa prebali do mikulasskeho), na kruzkoch, na akciach dostanu tiez a tahat to este aj domov by bolo kontraproduktivne,konieckoncov ako pisem sami si to uz nevazia a nemaju zaujem.
My davame drobnosti ako figurky Schleich, malu babiku/skriatka (aj domacej vyroby podla toho ako sa ktory rok stiha), malu skladacku, hlavolam, nejaku kreativnu supravu, komix...nieco do tohto smeru.

sissy27
8. nov 2015

@krinolina a ešte by bol aj dosť prekvapený podľa mňa 😀 😀 😀

pisemteraz
1. dec 2015

My sme tento rok chceli klasiku a tak sme pre deti objednali vrecúška klasické jednoduché vrecúška. Našli sme ich náhodou cez FB a tu sme ich objednali : http://www.galanteriaivana.sk/p/1539/mikulasske... a vedeli ich aj rýchlo poslať, za dva dni boli doma.