Čakám druhé dieťa s mužom, ktorého nemilujem

nikola85
6. jan 2023

Ahojte baby ospravedlňujem sa dopredu za gramatické chybí potrebujem poradiť čakám druhé dieťa s mužom ktorého nemilujem ale neviem od neho odísť je cudzinec a žijeme u neho v zahraničí mame spolu 3rocneho chlapca, a teraz som zistila ze som tehotná ja si myslím ze to urobil naschvál ešte mi tvrdil ze si dával pozor že neexistuje ale stalo sa, proste necítim sa na druhé babo vôbec som tu nešťastná a bojím sa od neho odísť musím sa súdiť tuná v zahraničí o dieťa ale on ma známosti tvrdý že maleho nedostanem že môžem odist ale bez neho preto sa veľmi bojím to dat na súd co ak dieťa nedostanem by som sa totálne zrútila a ci ísť na potrat alebo si nechať to druhe on chce to babetko, ale doma nikdy není robí od rána do večera a potom ide do krčmy a ešte plus žijeme s jeho rodičmi a sú úplne hnusný všetko komentujú do všetkého sa starajú zvažujem potrat ale zase to babetko za nič nemôže len potom bude ešte viac komplikovane odísť s 2detmi... Prežil niekto niečo podobné?

stellarstar
6. jan 2023

@nikola85 v ktorej krajine žiješ?

dzulli1980
6. jan 2023

Nič v zlom, no prečo s ním spávaš, keď ho nemiluješ? ... či dajako bolo, dajako bude?
@nikola85

pribinak
6. jan 2023

Urobil naschval? Keď nechcem byt tehotná, zaobstaram si antikoncepciu a nespolieham sa na “dám si pozor”

sid515
6. jan 2023

Za 1. snáď si pri tom sexe bola v plnom vedomí nie? Za 2. prečítaj si to po sebe a v budúcnosti skús používať aj bodky, čiarky a podobne.

ropucha6
6. jan 2023

Muza nemilujes, spavas s nim bez ochrany, zijes v jeho krajine s jeho rodicmi…no podobnych asi vela nebude. Si v nejakej moslimskej krajine?

stellarstar
6. jan 2023

@ropucha6 ma to tiež napadlo

amiaja
6. jan 2023

@nikola85 omg si s chlapom ktoreho nemilujes a spis s nim bez ochrany??? Este k tomu cudzinec a v inej krajine. Nemam slov ake mozu byt zeny blbe.

pribinak
6. jan 2023

@ropucha6 toto asi nebude čisto moslimská krajina, zvažuje potrat. V moslimskej krajine jej potrat neurobia
Navyše nepise že manžel, tam sa veľmi na divoko žiť nedá

ropucha6
6. jan 2023

@pribinak len potom nechapem, preco nemoze odist. Nemyslim z krajiny, ale z domacnosti.

pribinak
6. jan 2023

@ropucha6 financie?

sense
6. jan 2023

Si v nejakej moslimskej krajine alebo je on moslim.
Nie neprežila som niečo podobné ale viem ak niekoho nemilujem a tak s nim nesexujem. A ak nechcem druhé dieťa tak sa chránim ja a nenechávam to na druhého a už vôbec nie stylo dám si pozor

stellarstar
6. jan 2023

@nikola85 by si mohla dať aj odpovede keď si už tému založila

ropucha6
6. jan 2023

@pribinak moze byt, len to potom nie je, ze nemoze, ale totalna hlupota. Ci si nechat dieta, ci nie, to si musi ona v sebe vyriesit. Neviem, ci by nejak nase urady mohli pomoct, ak tam nie je nejake tyranie alebo co…

pribinak
6. jan 2023

@ropucha6 nevieme v akej krajine žije, či EU, alebo tretie krajiny. Nevieme aké občianstvo má dieťa, kde sa narodilo, ….

kvetka22
6. jan 2023

@stellarstar je to Rumunsko.. Už tu bola táto tema rok dozadu
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/odchod-s-dietatom-z-rumunska/

@nikola85 môžeš podať žiadosť o rozvod a zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti. Môžeš sa odsťahovať v rámci Rumunska, ale na SR bez povolenia otca detí alebo súdu nie.
Neviem co by som robila v tvojej situácii, na jednej strane, áno, dieťa za nič nemôže, na druhej potrebuješ sa osamostatniť od muža, začať hľadať prácu a živiť seba a staršie dieťa..

pribinak
6. jan 2023
veronikaszabova
6. jan 2023

@pribinak klasicka konikovska trpitelka - nemilujem ho, nechcem ho, mam s nim deti, nemam kam ist a sak vlastne ja sa ani nikam nechystam 🙂

jaskolka
6. jan 2023

Jediná odpoveď... Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Co chceš počuť? Už skoro tri roky riešiš, že sú s chlapom, akého nemilujes, aký ta týra, bije, a neviem co ešte, neznášas tu krajinu, a nemôžeš odísť.
Tak urobte si ešte ďalšie dieťa, aj ďalšie a celé roky tu vypisuj toto iste....
Opakujem sa, ale komu niet rady, tomu jiet pomoci

pribinak
6. jan 2023

@veronikaszabova čítam tu predchádzajúcu diskusiu, tu platí: komu niet rady tomu niet pomocí

Za 3 roky neurobila pre svoj odchod nič. Bola tehotná, mohla odísť na Slovensko, nie zostala tam, nemá prácu, vlastne bývanie, nejaké úspory, ….
Zato je zas tehotná, nakvartirovana v byte či dome jeho rodičov, …. jednoducho kraaaasa

stellarstar
6. jan 2023

@veronikaszabova
@kvetka22 no comment 🙄🤦 ale ste dobré detektívky 👍😂

pribinak
6. jan 2023

@nikola85 pozri, jedine čo ti poradiť je, obrátiť sa na nejaké rumunské organizácie ktoré pomáhajú týraným ženám

Z Rumunska s dieťaťom bez jeho súhlasu odísť nemôžeš, jedine sa súdiť. Ale môžeš odísť z tej domácnosti, napr do azylového domu či utulku

Je na tebe aby si sa rozhýbala

oliva276
6. jan 2023

@nikola85 - napíš mail na náš konzulát v Bukurešti ä popíš svoju situáciu, napíšu Ti, aké máš možnosti. (cons.bucharest@mzv.sk).

ropucha6
6. jan 2023

@veronikaszabova dik. No odpadnem, nie, ze by odisla, ked bola este tehotna s prvym, ale nic sa nepohlo a caka uz druhe :( teraz tazko, ked sa dieta narodilo tam. Autorka - ak to myslis vazne, skus naozaj ambasadu, nech ta nasmeruju na nejaku pravnu pomoc.

kluska
6. jan 2023

tato uz neodite, nema na to, strateny pripad to je. Mala moznost odist ked bola tehotna s prvym dietatom, ale neodisla, s detmi sa uz velmi velmi tazko odchadza. Ked neodisla vtedy ked este bola len sama, s dietatom v bruchu, tak teraz uz vobec neodide!

retatka
6. jan 2023

,,nedávno som vydela ze si vypisuje zo všelijakými ženami ako nechápem sa ako keby som bola psychicky týraná a nedokážem odísť lebo mi ho je ľúto ale keď ma na začiatku vzťahu dokopal a rozbil telefón a že ma chytí sem tam pod krk a bože mne mi je ho ľúto normálne viem že to je choré,,

Baby ,škoda radiť,ona je chorá ,tak ako on 🤦‍♀️

sashabb
6. jan 2023

Neviem vôbec či tomu veriť. Dátumovo mi to akosi nesedí. Prvá diskusia 9.marca 2020 a je ešte len v 2mesiaci a tuna má už 3r. dieťa?

liusa82
6. jan 2023

toto inak ani ja nikdy nepochopím.Ako môžem s niekým spať ešte si s ním nasekať aj dieťa alebo deti ak ho nelúbim😀 tak sexovať ano,ale city nijaké.No krásne.Ale na druhej strane takých je dosť podla mňa.Inak by neboli ani tie čisto sexuálne akože partnerstvá bez lásky

kamatopo
6. jan 2023

Mne to príde,, aký hopkal takú potkal,, ,že s ním spávaš to chápem. Veď si jeho žena....prestať si plniť manželské povinnosti by ho len rozurilo. Ale ty tam nemáš gynekológa aby si sa chránila keď vieš aký je??? Dobre, keď už sa stalo dieťa za to nemôže. Máš teraz dve možnosti..odísť a porodiť na Slovensku a zaziadat tuná o rozvod a zverenie deti do starostlivosti. Na to potrebuješ advokáta. Sú rôzne organizácie čo ti môžu pomôcť no najprv musíš chcieť. A ty sa bojíš chcieť. Neviem ako si sa dopracovala k takémuto chlapovi no trošku si sa mala zamyslieť na začiatku..iná mentalita,iné zvyky. My tu nevieme posúdiť v akom prusere až si,nevieme kde tvoj muž robí. Nekomunikujes..napíšeš diskusiu keď ti je najhoršie a odmlcis sa. Ja to beriem ,že aspoň tú to zo seba dáš a zas budeš šúchať nohami. Len dúfam ,že tu o rok či dva nedáš ďalšiu diskusiu ako si zas tehotná.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre