5 dní meškajúca menštruácia a negatívny test

20. jún 2020

Čaute baby myslíte že mi môže test ukázať ešte aj neskôr ci som tehotná alebo nie? Menštruácia mi mešká už 5 dní a test mam negatívny, ani sa necítim na to aby ms mala prísť akurát ma len strašne bolia prsia a bradavky a mam ich strašne nafúknuté. Sex sme mali naplno 7, 8,12 a 14 júna. 15teho mala prísť ms a nič.

hederamonstera
20. jún 2020

Este ti moze ukazat ;)

autor
20. jún 2020

@hederamonstera tak počkám ešte do budúceho týždňa a keď nič skočím na gyndu lebo toto nevedomie je strašné :D

hederamonstera
20. jún 2020

No to dobre poznam 🙂 ja som vzdy cakala max 2tyzdne, ked mi meskala a test bol neg. Ale vzdy prisla do 10dni. Ale drzim palce ;)

alikal
20. jún 2020

niektorym ukaze test aj neskor, ale pri meskajucej by to uz asi malo aspon "duchovat". mne bezne meskava ms aj dva tyzdne, najma, ked som prechladnuta alebo mam nejaky vacsi stres.

autor
20. jún 2020

@alikal ja som práveže nebola vôbec chora, ani pre chladnuta ani žiadne lieky a stres co by to mohli spôsobiť a ms mávam stále pravidelnú +-1 deň čo zvykne meškať tak preto tomuto nechápem čo sa deje.

s_a
20. jún 2020

No podla mna by tam tiež aspoň nejaký náznak bol.. Skus ešte zajtra a ak sa tam nič nebude crtat, tak tehotenstvo to asi nebude

bebotka
20. jún 2020

neviem, ale podla mna ste sa nesnažili v plodné dni. ak si mala dostať 15 júna tak plodné si mala na začiatku mesiaca, ved uvidíš, ale ak by sa zadarilo test by už nejaku tu čiarku ukázal

autor
20. jún 2020

@bebotka ved áno to ja viem ze som bola mimo plodných dní len mi nejde do hlavy že prečo práve teraz mi meškaju keď sme mali sex naplno predtým sme is dávali pozor ms chodila pravidelne a akurát teraz keď sme išli naplno s tým ze ved nemôžem otehotnieť mi mešká ms. Ako babetku by sme sa určite potešili keďže minulý rok v juny som mala MA.

bebotka
20. jún 2020

poprípade ak by si mala posunutú ovuláciu tak test ešte nemusí zachytiť hcg, neviem či si si odsledovala ovuláciu možno si ju mala posunutú, prípadne skus testovať neskôr 🙂

autor
20. jún 2020

@bebotka vôbec to nemám od sledované prvé babo sa nám podarilo na prvy sup aj keď to nedopadlo dobre ale inak som si ovulaciu nesledovala akurát len tak zbežne co mi ukazuje appka na MS aj keď viem ze to tam nieje presne. Tak uvidím ešte budúci týždeň ked nedorazí ms skúsim ešte jeden test a keď bude negatívny skočím ku gynde 🙂

mira1987
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
s_a
21. jún 2020

@mira1987 uz to prosím prestaňte všade dávať, ked raz vam napísali, ze je to chybný test, urobte nový....

mamina87
23. nov 2020

Ahoj aj mne mešká menštruácia 5 dni a tuhu test negatívny ...30.11 idem k ženskej ....tak som zvedavá že čo 😁

pokahontas123
8. mar 2021

ako ti to prosim ta dopadlo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre