8 dní mi mešká menštruácia a test je negatívny

modrykonik3002
5. dec 2023

Ahojte baby, chcela by som sa poradiť. 8dni mi meška menstruacia, som v 40.dni cyklu. Nemám pocit, že by som ju mala dostať, okrem zväčšených pŕs nemám žiadne príznaky. Robila som si tehotenské testy a všetky negatívne. Akurát jeden bol taký, že som tam našla jemne bledú, skoro neviditeľnú druhu čiarku. Prikladám fotku, čo si o tom myslite? Môže mi test ukázať tehu až neskôr?

katariiinkaa
5. dec 2023

@modrykonik3002 test na fotke nie je tehotenský ale ovulačný..

modrykonik3002
autor
5. dec 2023

@katariiinkaa prosiim? Ale veď na obale bol napísaný tehotenský test..

katariiinkaa
5. dec 2023

@modrykonik3002 tak o tom teda dosť pochybujem, keďže na teste je napísané LH 🙂 To je hormón, ktorý súvisí s ovuláciou a nie s tehotenstvom. presne tieto testy mám doma tiež.

modrykonik3002
autor
5. dec 2023

@katariiinkaa jooj boze ďakujem, nerozumiem, kde sa stala chyba.. dobre a ak si odmyslíme tento test, nevieš mi prosím poradiť, či je možné, že mi testy ukazujú negatívny výsledok preto, že je ešte skoro? Či by mi to už test dávno ukázal, keby som?

katariiinkaa
5. dec 2023

@modrykonik3002 vieš kedy si mala ovuláciu (potvrdenú testom a vzostupom bazálnej teploty, nie vypočítanú appkou)? Ak sa ti posunula ovulácia - tak je jasné že sa ti posunula aj menštruácia - ide to ruka v ruke. Všetko sa odráža od dátumu ovulácie.

zuzuliennka1
5. dec 2023

@modrykonik3002 a uz si si robila tehotensky test?

gejb
5. dec 2023

@modrykonik3002 keď spravíš test kde je napísané HCG tak budeš vedieť 😉 8dnove meškanie je podľa už dosť, mali by ukázať.

modrykonik3002
autor
5. dec 2023

@katariiinkaa ovuláciu si nekontrolujem. Ako si napísala, riadim sa len podľa appky. Čiže ak sa mi posunula ovulacia a mala som nechránený sex v čase, keď som si myslela, že už mám po ovulácii, môže to byt stále tehu, len sa mi to test ukáže neskôr? A áno, robila som si aj tehu test, vyskúšala som rôzne značky

zuzuliennka1
5. dec 2023

@modrykonik3002 ved daj fotku testu (tehotenskeho, nie ovulacneho) a na appku by som sa nespoliehala
a ako “neskor”? pri 8dnovom meskani uz na teste budu priam kolajnice

katariiinkaa
5. dec 2023

@modrykonik3002 áno môže byť že to ukáže neskôr. Zároveň však môže byť že tehu nie si, len sa ti posunula ovulácia a tým pádom aj ms. Ak máš napríklad luteálnu fázu 14 dní, tak MS príde až 14 dní po ovulácii. Z toho vyplýva že ak bola posunutá ovulácia, tak MS príde až 14 dní po nej. Mne sa to stalo napríklad minulý cyklus.. ovulácia prebehla až na 39 deň cyklu, tým pádom som MS dostala až na 52 deň cyklu.

stellarstar
5. dec 2023

Urob si tehotenský test a nie ovulačny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre