6 dní mi mešká menštruácia

5. okt 2023

Ahojte žienky, prosím vás viete mi poradiť žienky? Už mi 6 deň mešká menštruacia. 1-2 dva dni som mala take nevoľnosti, raz mi bolo dobre potom zle. Prsia má boleli pred menštruáciou a ešte stále má bolia ale nie už tak ako pred tým ale pociťuje bolesť, keď si dám dole podprsenku. Teraz mi už tak nieje zle, tie nevoľnosti už nemám. Robila som si dva testy a vyšli mi negatívne. Momentálne mám chrípku, môžem mi test ešte ukázať 2 čiarky? Od minulého týždňa beriem kyselinu listovú tabletky, či mi aj z toho nebolo zle??..

selena_luna
5. okt 2023

Z kyseliny listovej ti zle nebude. Ak mas negativne testy 6 dni po dni.ocakavanej ms tak pravdepodobne tehotna nie si. Alebo ak mavas velmi nepravidelny cyklus a posunutie ovulacie o tyzden je normalne, tak aj mozes byt 🤷‍♀️Ms ti moze meskat aj kvoli chorobe. Jedine co teraz mozes je cakat. A keby ms nechodila a testy negativne, tak smer doktor.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre