myslite ze je to duch alebo test je negativny
@aurorastone dobre to som rada dakujem za odpoved lebo ja mne sa tam zdalo nieco modre
@dijka123 ale tak ja som napríklad tiež mala taký biely a o týždeň už bola čiarka, ak si myslíš a máš taký pocit že by to mohlo byt, tak skus počkať a urobiť test neskôr 🙂
@aurorastone no akurat som pozerala test a teraz ke tam slaba modra ciarka
@dijka123 ak si pozerala po časovom limite tak to by som nebrala do úvahy, a čítam teda ze si brala hak, tak myslím skôr ze nebudeš, ale ak to chceš vedieť isto tak si počkaj a urob test neskôr a možno nebude treba ak sa ms dostaví....
@dijka123 toto tu mi skôr príde ako kanálik, mne sa to nezdá modré, ale zase no ty si to vidíš naživo lepšie, ale radšej ako sa stresovať určite počkaj tých pár dní ešte 🙂
@aurorastone ale praveze tento ukazuje az po chvilke lebo pri prvom tehu som to tak mala a bola som tehotna vtedy
@aurorastone ved zajtra mi pridu dalsie testy ale citim tlaky v pdbeusku
@dijka123 ak si pozerala v časovom limite ktorý je uvedený v návode tak OK, ale ja na Tvojom mieste si počkám pár dní nech Ti tam naplno zasvieti modrá farba, takto je to len o dohadoch
Až ti krúžok počas sexu vypadne, tak ho treba umyť a vložiť naspäť. V príbalovom letáku máš presne napísané ako postupovať, aby si bola chránená aj po vypadnutí.
@aurorastone v casovom limite som pozerala
@dijka123 tieto testy sú otras...ukazujú falošné/
@bublanina1 no pri prvom tehu mi ukazolo dobre ale zajtra mi pridu ine testy tak uvidim
@dijka123 no vravím ja na tomto nič nevidím, počkaj pár dní a zistíš, držím palce 🙂
@dijka123 aj tak ak by si bola tak ti ukáže normálnu ciarku ale toto nie je / najskôr kanálik..skús iný test a budeš vedieť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skoro mi oči vypálilo ako som si napeckovala jas, ale nič tam aj tak nevidím