Jemné pichanie v podbrušku a biely výtok

5. jan 2022

Ahojte, prosím viete mi poradiť, jemné ma pichá v podbruší a mám hustý biely výtok vo zvýšenej miere, Bez akýchkoľvek problémov. S mužom sa snažíme už 9 mesiacov o dieťatko, dnes som 24DC ale MS mám nepravidelnu kvôli PCO , teda aj ovulku mám nepravidelnu (tento mesiac som si prvýkrát nesledovala ovuláciu, nechala som tomu už viac ony priebeh) stretli ste sa s tým už?
Ďakujem vopred za odpovede 🙂

nelca0510
5. jan 2022

Vieš, nesleduje sa tak moc. Pichanie v podbrušku môže mať xy dôvodov. Výtoku pri ovulke je veľa a je tahavy,priesvitný. Tie tvoje symptómy si také veľmi neurčité.

autor
5. jan 2022

@nelca0510 ale ja ovuláciu nemám teraz viem aký je výtok pri ovulke, tahavy a priesvitný, ten som už mala pred cca týždňom, ale od včera mám takýto hustý biely a je ho dosť . Ja sa práveže tento mesiac vôbec nesledujem , úplne som to nechala plávať lebo sa za chvíľku už rok snažíme, ale toto sa nedalo nevšimnúť aké tlaky mám v podbruší a ešte do toho ten výtok, preto som sa len spýtala , či sa niektorá žienka s tým už tak stretla 🙂

andie2810
5. jan 2022

Ahojky ☺️ Ja som to takto mávala po ovuláci až do ms,, jeden dr mi povedal že je to normálne že každá žena je iná a niektorá ma toho výtoku viac a tak... druhý dr mi urobil stery a zistil ureaplazmu a candidu... po liečbe to prestalo ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre